Nashville-fans zeggen dat dit de beste en slechtste personages in de show waren

Inhoudsopgave:

Nashville-fans zeggen dat dit de beste en slechtste personages in de show waren
Nashville-fans zeggen dat dit de beste en slechtste personages in de show waren
Anonim

Als je de show Nashville niet hebt gezien en van plan bent ernaar te kijken, wil je misschien dit artikel wegklikken en naar Hulu gaan waar alle zes seizoenen te vinden zijn omdat spoilers worden verwijderd. De show liep van 2012 tot 2018 op ABC (voor seizoenen 1-4) en CMT (seizoenen 5-6).

Het is vier jaar geleden sinds de show eindigde en hoewel veel mensen aangetrokken werden door de serie vanwege de goede muziek, het geweldige acteerwerk en het eindeloze drama, staat het buiten kijf dat de personages die show droegen. Er waren personages die de kers op de taart waren en de leukste van de show, maar er waren anderen (zegen hun harten) die je zo ziek maakten als een horzel. Het beste personage uit de show verschilt per persoon. Maar overal op sociale media hebben mensen de beste en slechtste personages uit de show uitgeroepen. En volgens de fans zijn dit de meest en minst favoriete personages uit de show.

SPOILER ALERT! Dit artikel bevat details van Nashville seizoenen 1-6.

10 Diaken Claybourne

Deacon Claybourne (volledige naam John Deacon Claybourne), gespeeld door Charles Esten, is de grootste hartenbreker van de show. Deacon had bagage uit zijn verleden en heeft geprobeerd zichzelf in de show te corrigeren en te verbeteren. Ondanks zijn bewogen verleden zien fans Deacon als het meest favoriete personage in de show. Dat betekent niet dat Deacon geen drama is tegengekomen.

Van het ontdekken dat Maddie Conrad zijn biologische dochter was tot het romantisch en door de dood verliezen van Rayna, hij kon nooit een pauze nemen van het drama. En alles wat hij wilde doen was leven, muziek spelen en een beter mens zijn. Hoewel Deacon geen artiest was, was hij een geweldige gitarist en zanger. Het nummer dat hij voor Rayna schreef, "Simple As That", is een favoriet nummer.

9 Rayna James

Connie Britton
Connie Britton

Rayna James (Connie Britton), ook bekend als de koningin van de show, was een ander sympathiek personage voor fans. Nu waren er tijden dat fans het niet eens waren met veel van haar beslissingen, vooral met haar liefdesleven, maar fans genoten van haar omdat ze de hele show door haar familie en kinderen, muziek en liefde ging. In tegenstelling tot sommige andere personages had Rayna bijna nooit slechte bedoelingen met mensen, zelfs niet met degenen die haar kwaad deden. De enige mensen met wie ze slechte bedoelingen had, waren de harteloze platenbaas.

Ze heeft enkele harde woorden tegen Deacon en Juliette gezegd toen ze het niet verdienden, maar als volwassen persoon aarzelde Rayna niet om zich te verontschuldigen en toe te geven dat ze ongelijk had. Gekroond tot "Queen of Country" op de show, had Rayna een aantal geweldige optredens. Een van haar geweldige nummers zou "Already Gone" moeten zijn.

Haar dood kwam als een schok en brak de harten van veel kijkers en haar castleden.

8 Daphne Conrad

Nashville's producers deden niet echt veel met Maisy Stella's personage, Daphne, tot de laatste paar seizoenen. Maar zelfs dan kunnen kijkers het erover eens zijn dat Daphne een van de meest onomstreden personages was. Als tiener begon ze zich een beetje te gedragen, maar niet zo veel als haar oudere zus, Maddie.

De enige keer dat Daphne echt begon te acteren was nadat ze Rayna hadden verloren, wat je het jonge meisje niet kwalijk kunt nemen, omdat verdriet ervoor zorgt dat veel mensen verschillende dingen doen. Daphne is niet alleen een sympathiek personage, maar ze is ook een van de beste zangeressen in de show. In de eerste paar seizoenen trad Daphne samen met haar zus op, maar de laatste twee seizoenen begon ze aan haar reis als soloartiest.

7 Will Lexington

Will Lexington (gespeeld door Chris Carmack) verscheen voor het eerst als de buurman van Scarlett en Gunnar. In het begin leek Will een cafeïnehoudende versie van een mannelijke cowboy, maar er leek iets niet in de haak met zijn 'ruige cowboy'-aard. Will leek overdreven opschepperig over zijn vermogen om elk meisje te krijgen dat hij wilde, maar telkens als hij de meisjes kreeg, leek hij niet geïnteresseerd.

Eindelijk werd onthuld dat Will homo was en dat hij door zijn opvliegende karakter tegen die identiteit vocht. Nadat hij eindelijk op de wereld is gekomen, wordt Will een plezierig personage. Als performer domineert Will het podium. Een van de beste nummers die hij zong is "What If I Was Willing."

6 Avery Barkley

Avery Barkley (Jonathan Jackson) begint eerst als een onaangenaam personage vanwege zijn honger om getekend te worden bij een label. En het verbaasde veel kijkers toen hij zijn trouwe vrienden ruilde voor een platencontract waar hij uiteindelijk spijt van heeft. Gelukkig wordt Avery een beter personage als hij bevriend raakt met Juliette. Bovendien is hij een ongelooflijke artiest, vooral in het eerste seizoen wanneer hij "Kiss" uitvoert.

5 Gunnar Scott

Fans hadden gemengde gevoelens over het personage van Sam Palladio, Gunnar Scott. Hoewel hij niet echt een verschrikkelijk persoon was, had hij zijn momenten. Bijvoorbeeld, na zijn breuk met Scarlett, begon hij rond te sluipen met haar beste vriendin, Zoey, zelfs terwijl hij op tournee was met Scarlett, en hij dacht er niet aan om het haar te vertellen. Bovendien vonden velen de zeurderige aard van Gunnar een beetje vervelend.

Aan de andere kant was Gunnar de liefste als hij zich zorgen maakte over Scarlett. En hij was een ongelooflijke muzikant wanneer hij solo en met Scarlett optrad. Een goed door hem uitgevoerd nummer zou "Adios Old Friend" moeten zijn. En met Scarlett zou het "I Will Fall" moeten zijn.

4 Juliette

Hayden Panettiere als Juliette Barnes in Nashville
Hayden Panettiere als Juliette Barnes in Nashville

Juliette (gespeeld door Hayden Panettiere) is een ongelooflijke entertainer, artiest en muzikant. Velen vonden haar echter moeilijk aardig te vinden, omdat Juliette meestal alleen met zichzelf en met niemand anders bezig was en het niet kon schelen wie ze moest neerhalen om te krijgen wat ze wilde. Het is mogelijk omdat ze constant moet concurreren met Rayna.

Plus, nadat ze heeft gemerkt dat veel mensen haar niet serieus namen vanwege haar popachtige stijl van countrymuziek, merkt ze dat ze constant probeert zichzelf te bewijzen dat ze serieuzer is over haar muziekcarrière. Sommige fans beweerden dat ze haar karakter pas tolereerden na haar vliegtuigcrash omdat ze nederiger werd.

3 Layla Grant

Veel fans van Nashville vonden Miss Layla Grant (gespeeld door Aubrey Peeples) vervelend. Maar voor degenen die Juliette absoluut haatten, mochten ze haar misschien aardig vinden sinds ze Layla als een bedreiging beschouwde en in een waanzinnige modus ging wanneer Layla haar donder stal.

Maar het v alt niet te ontkennen dat Layla een set pijpen bij zich had, beter dan Juliette. Toch waren de twee nemeses vergelijkbaar. Layla zou degenen die ze als een bedreiging zag saboteren (Scarlett en Juliette) en hetzelfde gold voor Juliette.

2 Maddie Conrad (Maddie Claybourne)

Twittergebruikers die naar de show keken, toonden veel afkeer van Lennon Stella's personage Maddie Conrad (later Maddie Claybourne). Maddie Conrad had zo'n hekel aan het punt dat Vulture haar de brutaalste tiener van het land noemde.

In de eerste twee seizoenen was ze niet slecht. Het was zelfs leuk om haar biologische vader, Deacon, te leren kennen. Fans vonden het niet leuk hoe de onstuimige tiener haar jongere zus, Daphne, en haar ouders, Rayna en Deacon, begon te mishandelen. De getalenteerde zangeres maakte het haar moeder moeilijk omdat ze een superster wilde worden, zich niet bewust van het feit dat haar moeder, de grootste ster van de countrymuziek, haar wilde beschermen tegen de industrie.

1 Scarlett O'Connor

Het enige personage dat veel mensen zo haten dat je haar naam zegt, en ze zullen grommen (grappen) is Scarlett O'Connor (Clare Bowen). Kijkers zeggen dat onder de lieve, landelijke, onschuldige, zachtaardige, gedichtenschrijvende persona een narcistische en egoïstische manipulator zit.

Ze kunnen er niet tegen dat Scarlett kansen kreeg die ze niet verdiende en die ze niet heeft benut. Naast het haten dat ze het zuidelijke accent overdrijft, haten fans het hoe ze, na zoveel werk te hebben gestoken in het opbouwen van Scarlett's carrière, Rayna meerdere keren in de steek liet, maar toch het slachtoffer speelde met alles.

Aanbevolen: