Travis Scott organiseert speelgoedrit terwijl congres begint Astroworld Tragedy Investigation

Inhoudsopgave:

Travis Scott organiseert speelgoedrit terwijl congres begint Astroworld Tragedy Investigation
Travis Scott organiseert speelgoedrit terwijl congres begint Astroworld Tragedy Investigation
Anonim

Terwijl Travis Scott bezig is met het uitdelen van meer dan 2.000 kerstcadeaus aan kinderen in Houston, begint de House Oversight Committee hun onderzoek naar de schrijnende Astroworld-tragedie waarbij 10 doden en nog veel meer gewonden vielen.

Volgens TMZ werken Scott en The Cactus Jack Foundation "de klok rond" om ervoor te zorgen dat geen enkel kind in Houston deze kerst zonder cadeau zit. Het speelgoed wordt verdeeld over zes wooncomplexen om gezinnen met financiële problemen te helpen.

De stichting schreef op hun Instagram-account dat dit hun tweede jaarlijkse speelgoedactie is en deelde verdere details over het evenement, waaronder een adres en een tijdvak van twee uur voor het verzamelen van speelgoed. Ze schreven: "De tweede jaarlijkse Toy Drive van de Cactus Jack Foundation is nu geopend. 1 stuk speelgoed per kind, wie het eerst komt, het eerst ma alt."

Congres heeft een brief gericht aan 'Live Nation' waarin ze hun zorgen uiten

Ondertussen meldt nieuwszender CNBC dat leden van de House Oversight Committee een tweeledig onderzoek starten naar de gebeurtenissen die ertoe hebben geleid dat het Astroworld-concert van de rapper dodelijk is geworden.

In een brief aan de CEO van Live Nation, sprak het Congres zijn bezorgdheid uit over de rol van het bedrijf in de tragedie: “Recente rapporten geven aanleiding tot ernstige bezorgdheid over de vraag of uw bedrijf adequate maatregelen heeft genomen om de veiligheid van de 50.000 concertbezoekers die aanwezig waren te garanderen Astroworld Festival.”

Live Nation vertelde CNBC dat ze "informatie met de commissie zullen delen". Een vertegenwoordiger zei: "Veiligheid is de kern van live-evenementen en Live Nation houdt zich bezig met gedetailleerde beveiligingsplanning in coördinatie met lokale belanghebbenden, waaronder wetshandhavings-, brandweer- en EMT-professionals." Ze bleven zeggen: "We zijn diepbedroefd door de gebeurtenissen in Astroworld en ons diepste medeleven gaat uit naar de families en vrienden van de slachtoffers."

Rapporten suggereren dat de veiligheidsplanning bij Astroworld veel te wensen overliet

Meerdere rapporten hebben gesuggereerd dat de 'gedetailleerde beveiligingsplanning' van Live Nation bij Astroworld veel te wensen overliet. Een bewaker die aan het concert werkte, vertrouwde TMZ toe dat hij zich totaal onvoorbereid voelde om de rol uit te voeren vanwege een gebrekkige opleiding en een slechte organisatie van het personeel.

De bewaker, Darius Williams, zei tegen TMZ dat hij "slechts een paar dagen voor de start van het festival was aangenomen." Hij zei verder dat hij het gevoel had "onvoldoende geïnformeerd" te zijn over zijn verantwoordelijkheden en dat zijn collega's hetzelfde gevoel deelden.

Helaas zijn de goede daden van Scott opzij gezet - de zaken zien er niet goed uit voor Live Nation, de rapper en alle partijen die betrokken zijn bij Astroworld.

Aanbevolen: