Fans roepen vaders op om 'tienerdochters te verbergen' terwijl Scott Disick weer begint te daten

Fans roepen vaders op om 'tienerdochters te verbergen' terwijl Scott Disick weer begint te daten
Fans roepen vaders op om 'tienerdochters te verbergen' terwijl Scott Disick weer begint te daten
Anonim

Scott Disick wordt getrolld voor zijn datingvoorkeuren terwijl hij naar verluidt een nieuwe pagina in zijn romantische leven omslaat.

Een bron dicht bij de realityster sprak met People over Disick's reis na de breuk. Tijdens de verklaring zei de bron dat Disick klaar was om weer te gaan daten na zijn "schokkende" breuk met de 20-jarige actrice Amelia Gray Hamlin.

Ze zeiden: "De splitsing van Amelia was plotseling en onverwacht. Hij was er behoorlijk van geschrokken. Hij is langzaam aan het daten, maar is met niemand serieus. Hij lijkt echter goed. Hij is er veel voor zijn kinderen. Hij brengt graag tijd met ze door."

De bron benadrukte vervolgens waar Disick's relatie met zijn langdurige ex, Kourtney Kardashian, zich momenteel bevond. De breuk tussen Disick en Hamlin was het gevolg van een uitgelekt gesprek tussen Disick en Kardashian's ex Younes Bendjima.

Disick had zich tot Bendjima gewend om Kardashian te trollen op haar zeer openbare uiting van genegenheid met haar huidige rockstar-vriendje, Travis Barker. Het lijkt er echter op dat Disick en Kardashian geen wrok koesterden. De bron verduidelijkte het gebrek aan kwaad bloed tussen het paar.

Ze zeiden: "Het gaat ook goed met Scott en Kourtney, hij is er nog steeds niet helemaal over uit hoe serieus Kourtney is met Travis. Hij probeert het echter los te laten. Ze willen de komende feestdagen speciaal maken voor de kinderen dus dit is de focus."

Na de publicatie van het artikel gingen lezers naar Twitter om Disick te trollen. Ze maakten grappen over zijn datingvoorkeuren terwijl ze speculeerden met wat voor soort partner hij de volgende keer zou eindigen. Vanwege het trackrecord van de realityster in het daten van veel jongere vrouwen, riepen trollen vaders op om 'hun tienerdochters te verbergen'.

One voegde toe aan de grap door te zeggen: "Hij moet naar al die nieuwe eerstejaarsstudenten gaan voordat alle frat-jongens dat doen." Terwijl een ander zei: "Ik hoop dat deze minstens 21 is, wat nog steeds raar is. Maar hij is in ieder geval niet meer aan het wiegen. Vreemd."

Disick werd bekritiseerd vanwege de keuze om terug te gaan in de wereld van daten, aangezien Twitter-gebruikers de korte tijdspanne tussen het nieuws en zijn breuk met Hamlin benadrukten. De een zei: “Langzaam? Het is 15 minuten geleden. Hij is een ronder.”

Anderen riepen Disick uit omdat hij doorging met daten ondanks dat ze nog niet over Kardashian waren. Ze beweerden dat om de 38-jarige een gelukkige en gezonde relatie met een andere vrouw te laten behouden, hij de realityster volledig zou moeten verlaten.

Aanbevolen: