Dr. Dre organiseert 'Gescheiden AF'-feest nu de juridische strijd van $ 1 miljard voorbij is

Inhoudsopgave:

Dr. Dre organiseert 'Gescheiden AF'-feest nu de juridische strijd van $ 1 miljard voorbij is
Dr. Dre organiseert 'Gescheiden AF'-feest nu de juridische strijd van $ 1 miljard voorbij is
Anonim

Dr. Dre heeft een van de meest openbare en meedogenloze echtscheidingsgevechten gehad die fans hebben gezien, en fans hebben het pijnlijke heen en weer gadegeslagen tussen hem en zijn ex-vrouw Nicole Young terwijl het zich ontvouwt. Alle scheidingen hebben het potentieel om rommelig te worden, maar deze in het bijzonder domineert vooral de krantenkoppen, aangezien het paar touwtrekken speelt met een fortuin van $ 1 miljard.

Andre Young (Dr. Dre) en Nicole Young zijn de trotse ouders van twee volwassen kinderen, een dochter genaamd Truly, en een zoon genaamd Truice. Het stel is sinds 1996 getrouwd, maar nu is hun scheiding eindelijk officieel gemaakt. Dr. Dre is door de financiële ring gegaan met de ondergang van dit huwelijk, en nu de grootste hindernissen zijn overwonnen, lijkt het erop dat hij het viert met een "Gescheiden AF"-feest, compleet met ballonnen die zijn nieuwe single-status aankondigen.

Dr. Dre is vrijgezel en klaar om zich te mengen

Na 25 jaar een getrouwde man te zijn geweest, lijkt de rapmagnaat en de muziekindustriegigant blij met zijn nieuwe status als vrijgezel. Dr. Dre's vriend, Breyon Prescott, deelde een afbeelding met fans die zijn enthousiasme overbrengt om eindelijk gescheiden te zijn en klaar om aan een heel nieuw hoofdstuk van zijn leven te beginnen.

Dr. Dre werd gefotografeerd terwijl hij er belachelijk gelukkig uitzag terwijl hij in een stoel zat, met zijn armen gestrekt langs zijn lichaam, een volledige verwijzing naar de ballonnen die hem omringden. De massieve, extra grote ballonnen waren individuele letters die de woorden "DIVORCED AF" spelden en dienden als een verklaring van het trotse moment van Dr. Dre.

Hij en Nicole Young zijn al meer dan een jaar verwikkeld in een vervelende echtscheiding, en Dr. Dre is duidelijk opgewonden om dat deel van zijn leven achter zich te laten.

Er moeten nog wat rommelige financiële details worden geregeld

Tijdens hun slordige en vaak gemene echtscheidingsstrijd slingerde Nicole Young beschuldigingen van misbruik naar Dr. Dre, daarbij aanhalend dat hij zich een aantal keren agressief had gedragen jegens haar, op een gegeven moment beweerde hij dat hij hield zelfs een pistool tegen haar hoofd. Dr. Dre ontkende heftig alle beschuldigingen van misbruik. Veel andere vrouwen die deel uitmaakten van zijn datinggeschiedenis waren echter ook naar voren gekomen met details over misbruik door zijn handen, wat schaduwen van twijfel wierp over zijn ontkenning.

Geld was natuurlijk het middelpunt van hun gevechten, en zowel Nicole als Dr. Dre hebben elkaar wild aangevallen over hoe de cijfers zullen worden opgelost via de echtscheidingsprocedure. Dr. Dre houdt vol dat er een huwelijkscontract is dat moet worden gehandhaafd, terwijl Nicole vindt dat ze recht heeft op de helft van zijn fortuin van $ 1 miljard.

Dr. Dre werd door de rechtbanken gedwongen om Nicole $ 300.000 per maand te betalen totdat de financiële aspecten van hun scheiding volledig waren geregeld.

De rommelige financiële strijd duurt voort en zal hopelijk snel worden opgelost. Ondertussen geniet Dr. Dre ten volle van zijn status 'gescheiden AF'.

Aanbevolen: