Kon Elizabeth Hurley goed opschieten met haar 'The Royal' Co-Stars?

Inhoudsopgave:

Kon Elizabeth Hurley goed opschieten met haar 'The Royal' Co-Stars?
Kon Elizabeth Hurley goed opschieten met haar 'The Royal' Co-Stars?
Anonim

Celeb Elizabeth Hurley verplettert het acteerspel absoluut sinds haar debuut in 1988. De in Engeland geboren ster staat bekend om een veelvoud aan rollen en iconische personages, maar het is haar jeugdige schoonheid die ons allemaal aan het praten houdt ! Van rollen in hitfilms zoals 'Bedazzled', 'Austin Powers', 'Serving Sara', helemaal tot 'Mickey Blue Eyes', om er maar een paar te noemen, het is duidelijk dat Hurley zowat elke rol kan spelen, inclusief de koningin van Engeland!

In 2015 werd Elizabeth Hurley gecast als koningin Helena in de hit E! serie 'The Royals'. Met 4 seizoenen die de sluwe royal speelt, spreekt Hurley over haar tijd in de show en of zij en de rest van de cast met elkaar overweg konden. Hoewel ze erom bekend staat uitstekende relaties te hebben met haar co-sterren, met name met collega-acteur Hugh Grant, vragen fans zich af of ze hetzelfde geluk heeft gehad tijdens haar tijd als Hare Majesteit!

Elizabeth Hurley & The Cast Of 'The Royals'

Elizabeth Hurley nam een van haar meest iconische rollen ooit op zich in 2015 toen werd onthuld dat ze koningin Helena van Engeland zou spelen, in de nieuwe E! voorstelling 'The Royals'. Hoewel de show duidelijk een kijk was op de Britse koninklijke familie, Hurley en de rest van de cast, waaronder Alexandra Park, William Moseley en Jake Maskall, die allemaal directe leden van de koninklijke familie speelden. Aangezien de cast gedurende 4 seizoenen heel nauw samenwerkte, onthult Elizabeth Hurley hoe de ervaring was, en ging zelfs zover dat ze fans de slechtste dag op de set liet weten!

Als het ging om Hurley's relatie met haar medecastleden, zegt de actrice dat ze niet meer geluk had kunnen hebben als het ging om haar tv-kinderen, Park en Moseley, die ze in de loop van de cursus als haar eigen kinderen zag van filmen. Wat betreft haar kwaadaardige zwager, prins Cyrus, Hurley en Jake Maskall waren als twee erwten in een peul! Het duo had nogal de "bater" als het ging om samen te werken, wat altijd een giller was voor cast en crew. Hoewel ze fantastisch met de cast kon opschieten, betekent dat niet altijd dat het filmen van de show leuk was.

Elizabeth vertelde het tijdschrift Ons dat de slechtste dag die ze op de set had haar veel te veel takes onder de chocoladesaus had achtergelaten nadat een vijand haar in een chocoladefontein had geduwd. "Het waren walgelijke bruine dingen die de rekwisietenjongens door elkaar haalden. Het was waarschijnlijk de slechtste dagopname die ik ooit heb gehad", zei ze. "Ik moest het gewoon steeds opnieuw doen - dan moeten ze je haar wassen en drogen. Het was een nachtmerrie", eindigde Hurley.

Ondanks de leuke tijden werd de show uiteindelijk stopgezet nadat de maker van de serie, Mark Schwahn, werd ontslagen vanwege beschuldigingen van seksuele intimidatie tijdens zijn tijd bij 'One Tree Hill'. Maar liefst 25 cast- en crewleden van 'The Royals' stapten naar voren en riepen het gedrag van Schwahn ook op de set van hun show uit, waarmee ze duidelijk maakten dat de showrunner schuldig was zoals beschuldigd.

Aanbevolen: