De echte reden waarom de Playboy-cover van Bad Bunny zo groot was

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom de Playboy-cover van Bad Bunny zo groot was
De echte reden waarom de Playboy-cover van Bad Bunny zo groot was
Anonim

In de decennia die volgden op de oprichting van Playboy in 1953, slaagde het tijdschrift erin een van de bekendste publicaties ter wereld te worden. Het v alt natuurlijk niet te ontkennen dat de afbeeldingen van Playboy een grote rol hebben gespeeld in al dat succes. Er moet ook worden opgemerkt dat Playboy ook een enorme deal werd, grotendeels dankzij het indrukwekkende vermogen van Hugh Hefner om zijn beroemde tijdschrift te merken en op de markt te brengen.

Om ervoor te zorgen dat zijn tijdschrift decennialang relevant zou blijven, heeft Hugh Hefner met name veel werk gestoken in het overtuigen van beroemdheden om voor Playboy te poseren. Als resultaat van die inspanning is er een lange lijst van grote sterren die hebben deelgenomen aan Playboy-fotoshoots nadat de uitgever hen een klein fortuin had betaald om te verschijnen. Ondanks dat feit, toen werd aangekondigd dat Bad Bunny de focus zou worden van een Playboy-cover, realiseerden veel mensen zich al snel hoe belangrijk dat was.

Bad Bunny's vele indrukwekkende prestaties

Op elk moment zijn er miljoenen mensen met veel talent en dromen om wereldberoemde muzikanten te worden. Als gevolg van al die concurrentie zal de overgrote meerderheid van die artiesten zelfs nooit een contract krijgen van een groot label, laat staan een nummer hebben dat een hit wordt. Desondanks zijn er in de muziekgeschiedenis een handvol artiesten geweest die erin geslaagd zijn om een absolute sensatie te worden vanaf het moment dat ze beroemd werden. Gelukkig voor Bad Bunny is hij zeker een van die artiesten.

Na samen te hebben gewerkt aan nummers met Drake en Cardi B, begon de snelle opkomst van Bad Bunny. Na die eerste prestatie bracht Bad Bunny zijn debuutalbum uit en het werd al snel een grote hit bij zowel publiek als critici. Verbazingwekkend genoeg werd Bad Bunny's tweede album "YHLQMDLG" echter uitgebracht in 2020 en het maakte hem een nog grotere deal.

Toen "YHLQMDLG" werd uitgebracht, werd het het eerste Spaanstalige album dat bovenaan de Amerikaanse Billboard 200 stond. Als gevolg van al het succes dat hij heeft genoten, duurde het niet lang voordat Bad Bunny landde een hele reeks enorme kansen in de jaren 2020. Bijvoorbeeld, Bad Bunny vergezelde Jennifer Lopez en Shakira op het podium tijdens de Super Bowl LIV halftime show in 2020, wat op zijn zachtst gezegd een gigantische deal is.

Naast het spelen op de Super Bowl, trad Bad Bunny ook op tijdens een ander groot entertainmentevenement, Wrestlemania. Na het uitbrengen van de hit "Booker T", nam de worstelwereld kennis van het feit dat Bad Bunny een nummer uitbracht dat was opgedragen aan een professionele worstelaar die die naam draagt. Als gevolg hiervan was het logisch dat de WWE contact opnam om Bad Bunny "Booker T" te laten uitvoeren op een van hun evenementen.

Tot verbazing van vrijwel iedereen eindigde de relatie van Bad Bunny met WWE echter wekenlang. Zelfs in staat om het WWE 24/7-kampioenschap te winnen, behandelden grote publicaties zoals Rolling Stone het feit dat Bad Bunny een WWE-titelhouder was geworden. In tegenstelling tot sommige sterren die niet geïnteresseerd lijken in het serieus nemen van de WWE, nam Bad Bunny deel aan een Wrestlemania-wedstrijd die door de meeste worstelfans werd geprezen.

Waarom Bad Bunny op de cover van Playboy zo'n groot probleem is

In 2020 werd aangekondigd dat Bad Bunny helemaal alleen op de cover van een nummer van Playboy zou verschijnen, wat opmerkelijk was om twee belangrijke redenen. Ten eerste was het nummer van Playboy met Bad Bunny op de cover de eerste die alleen digitaal werd uitgebracht. Gezien het feit dat Playboy wilde dat het eerste digitale nummer een hit zou worden, zegt het veel over hoe groot de ster van Bad Bunny is geworden dat ze hem vroegen om de cover te sieren.

Behalve dat hij werd getikt om op de cover van een cruciaal nummer van Playboy te verschijnen, was de betrokkenheid van Bad Bunny bij het tijdschrift op een andere manier erg opmerkelijk. Van 1953 tot 2020 stond op bijna elk nummer van Playboy een afbeelding van een beeldschone vrouw op de omslag. In sommige gevallen zijn ook mannen te zien op de omslag van het tijdschrift, maar ze werden bijna altijd naast een vrouw gezien. In feite was Hugh Hefner tot 2020 de enige man die op de coversolo van Playboy verscheen. Natuurlijk, aangezien Hugh Hefner jarenlang synoniem was met Playboy, is het logisch dat hij decennialang de enige man was die alleen op de cover verscheen. Met dat in gedachten is het verbazingwekkend dat Bad Bunny de enige andere man in de geschiedenis is die solo op de cover van Playboy verschijnt.

Aanbevolen: