Kourtney Kardashian en Travis Barker creëren hun eigen winterwonderland

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian en Travis Barker creëren hun eigen winterwonderland
Kourtney Kardashian en Travis Barker creëren hun eigen winterwonderland
Anonim

Kourtney Kardashian en Travis Barker maken zoete kerstherinneringen. De 42-jarige reality-ster deelde video's op haar Instagram Verhaal van zichzelf en haar 46-jarige drummer verloofde sleeën in de sneeuw. Het rijke echtpaar importeerde het magische stof naar hun huis in Calabasas. De eerste clip toonde Kourtney die zelf op de zwart-witte opblaasbare slee met pied-de-poule-patroon reed.

Kourtney wordt liefkozend Travis 'Babe' genoemd

Kourtney was te horen schreeuwen uit de top van haar longen wanneer ze zich realiseert dat Travis aan boord is voordat ze 'schat' roept voordat ze de weg beneden rijdt. In de volgende video sprong Travis er zelfs in nadat ze ze een duwtje had gegeven terwijl ze het ondertitelde: "Dat is beter @travisbarker."

Het stel dat zich in oktober verloofde, is open geweest met openbare uitingen van genegenheid.

Vorige week werd de Blink-182-drummer afgebeeld met de voeten van zijn verloofde op zijn gezicht terwijl ze luierden in bijpassende luipaardpyjama's.

Ze houden ervan om met hun liefde te pronken

Barker lijkt een speciale bewondering te hebben voor Kourtney's pootafdruk - een ervan noemde ze 'engelenvoeten'.

In de intieme foto werd Barker gezien, begraven in de onderkant van Kourtney's rechtervoet en leek hem te kussen en te likken voor de camera. Hij onderschrift van de foto voor zijn 6,2 miljoen volgers: "Alles wat ik wil voor Kerstmis." Kourtney reageerde in de comments: "Je bent extra goed geweest."

Fans waren verdeeld over de Kravis Feet Snaps

De meeste fans van "Kravis" waren verheugd om weer een geliefde foto van het stel te zien - met velen die geloven dat Barker een voetfetisj heeft. "Travis Barker heeft een voetfetisj 100% bevestigde liefde voor hem", zei een fan.

Een ander schreef: "Die foto bevestigde net wat ik dacht, Travis Barker heeft een voetfetisj."

Maar sommigen op sociale media voelden de liefde niet.

"Ze kunnen dit allebei privé doen, maar NEE dat is niet de optie. Moet het op sociale media uitzenden voor aandacht. Cringe," schreef een persoon online.

"Schrijf je nu al in bij Only Fans - je weet dat je dat wilt", een tweede toegevoegd.

Kourtney hielp Travis zijn vliegangst te overwinnen

Travis en Kourtney werden in februari officieel Instagram na een jarenlange vriendschap. "Kravis" zijn samen op talloze vakanties gegaan - waarbij Barker Kardashian prees omdat hij hem hielp zijn vliegangst te overwinnen.

Aanbevolen: