Star Trek: Lower Decks zal een nieuwe generatie 'Trekkies' creëren

Star Trek: Lower Decks zal een nieuwe generatie 'Trekkies' creëren
Star Trek: Lower Decks zal een nieuwe generatie 'Trekkies' creëren
Anonim

Voor niet-ingewijden is de wereld van Star Trek een complex web van prequels, sequels, films en tv-series. Bereid je voor om nog een tandje bij te zetten op de uitgebreide prime timeline.

Star Trek: Lower Decks wordt naar verwachting in 2020 uitgebracht met een eerste run van 10 afleveringen op CBS All Access. Het is pas de tweede geanimeerde Star Trek-serie, na de kortstondige Star Trek: The Animated Series die in 1973 en 1974 twee seizoenen werd uitgezonden.

Lower Decks zullen qua inhoud en toon aanzienlijk anders zijn dan alles wat eraan is voorafgegaan in dit rijk - en dat zou de volgende generatie Trekkies in de plooi kunnen brengen.

Afbeelding
Afbeelding

Fans van de bekroonde animatieserie Rick and Morty zullen de humor herkennen.

Mike McMahan, al heel lang schrijver voor de Cartoon Network-serie, heeft Lower Decks gemaakt. McMahan is al heel lang een Star Trek-fan en vertelde Slash Film in een interview dat hij iets wil creëren dat canon kan zijn en past in de uitgestrekte wereld van Star Trek.

Wat echter interessant is aan dat interview, is dat hij zei dat hij hier niet is om een serieuze versie van Star Trek te maken. Hij is hier om komedie te schrijven.

Eindelijk een Trekkie wiens enige doel komedie is!

Star Trek heeft altijd zijn humoristische momenten gehad, maar deze wereld heeft nog nooit een comedy-first Star Trek-serie gezien. Lagere dekken zullen ervoor zorgen dat Captain Picard's knee-slappers eruit zien als amateuruur.

Voor degenen die niet bekend zijn met Rick and Morty, vanaf mei 2020 is de show bezig met het voltooien van zijn vierde seizoen en is hij momenteel aangemeld voor nog eens 60 afleveringen. De komische formule is er een die je gemakkelijk kunt vertalen naar Lower Decks: contrasterende personages die op avontuur gaan naar nieuwe dimensies.

Voor fans van Rick and Morty die hopen op een cross-over (een gedachte die Trekkies misschien doet ineenkrimpen), lijkt niet in het verschiet te liggen.

Crossovers terzijde, deze serie wordt de meest toegankelijke versie van Star Trek die ooit is gemaakt, en met een schrijver wiens eerdere werk enorm populair was, zet Lower Decks een koers uit naar succes.

Afbeelding
Afbeelding

Lower Decks zal, zoals de naam al aangeeft, zich richten op personages die dienen op een vreselijk onbelangrijk Starfleet-schip (een Californische klasse genaamd de USS Cerritos) als ondersteunend personeel in het jaar 2380, wat ons net na de film Star plaatst Trek: Nemesis in onze tijdlijn.

De bemanning bestaat uit vaandrig Beckett Mariner, de buitenbeentje van de groep, en vaandrig Brad Boimler, de slaaf van het regelboek. Verwacht daar wat spanning.

De leiders van onze bemanning zijn onder meer commandant Jack Ransom, kapitein Carol Freeman en luitenant Shaxs. Ensigns Tendi en Rutherford completeren de bemanning, terwijl de norse Dr. T'Ana zal helpen de problemen van de melkweg op te lossen.

De cast bestaat onder andere uit de bekende stemacteur Fred Tatasciore (Lt. Shaxs) en acteur Jerry O'Connell (Jack Ransom).

Streaming op CBS All-Access ergens dit jaar voor 10 afleveringen van 30 minuten, Lower Decks zal de grappigste toegang tot de Star Trek-tijdlijn tot nu toe zijn.

Aanbevolen: