Kourtney Kardashian en Travis Barker worden getreiterd vanwege hun NSFW-gedrag in Disneyland

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian en Travis Barker worden getreiterd vanwege hun NSFW-gedrag in Disneyland
Kourtney Kardashian en Travis Barker worden getreiterd vanwege hun NSFW-gedrag in Disneyland
Anonim

Kourtney Kardashian en Travis Barker begonnen eerder dit jaar te daten en ze hebben al zoveel samen gedaan. De Blink-182! drummer liet de naam van zijn partner tatoeëren, de KUWTK-ster hielp Barker voor het eerst in meer dan tien jaar in een vliegtuig te vliegen, en bronnen dicht bij het paar hebben onthuld dat ze niet kunnen wachten om te trouwen en samen kinderen te krijgen.

Nu willen ze elkaars schedels bezitten…

Kourtney en Travis dienen PDA in Disneyland

Kourtney en Travis gingen onlangs op een Disneyland-date en de drummer plaatste een video van hun dag op zijn Instagram-profiel. In de video wordt het paar over elkaar gezien terwijl ze hun romantische zelf blijven. Als ze in elkaars gezelschap zijn, is niets anders van belang!

Vooruitlopend op het spookachtige seizoen deelden Kourtney en Travis wat bizarre liefde in de comments. "Ik wil je schedel?," schreef de muzikant in het bijschrift en kreeg een soortgelijk antwoord van zijn partner.

"Ik heb je schedel nodig?" Kardashian schreef terug.

De volgers van het paar waren verontrust door de intensiteit van de PDA Kourtney en Travis zijn niet bang om deel te nemen, vooral op een openbare plaats. Ze maakten zich zorgen over de kinderen die Disneyland bezochten, en sloegen het paar af en vroegen Travis en Kourtney om het nummer te bellen.

"Meneer, dit is Disneyland.." herinnerde een gebruiker het paar eraan.

“Stel je voor dat je door Disney loopt om het schip te bekijken en je ziet dit lol…” voegde er nog een toe.

"Er lopen graag kinderen rond", staat in een opmerking.

“In Disneyland en dat is hoe je op hem moet zijn? Tijd en plaats..” een vierde stemde in.

Sommige gebruikers van sociale media herinnerden Kourtney en Travis eraan dat ze allebei ouders waren en rondhingen in een kinderpretpark.

“Jullie zijn ouders. Je bent in een kinderpretpark. Word volwassen en wees een GOED voorbeeld”, schreven ze.

“Waarom moet hij haar altijd als een baby dragen? Ze doen te veel! Ik hoop echt dat het niet haar kind is dat dit opneemt!” een gebruiker gedeeld.

Kourtney en Travis zijn onafscheidelijk sinds ze begonnen te daten, en ze hebben hun kinderen al aan elkaar voorgesteld. In feite verwijst Barker's dochter Alabama al naar Kardashian als "stiefmoeder"!

Aanbevolen: