Madonna heeft wat wilde verzoeken als ze op tournee gaat

Inhoudsopgave:

Madonna heeft wat wilde verzoeken als ze op tournee gaat
Madonna heeft wat wilde verzoeken als ze op tournee gaat
Anonim

De grootste popsterren ter wereld van vandaag zijn allemaal waar ze zijn dankzij hun talent en de weg die de sterren van weleer voor hen hebben geplaveid. Daarom zijn zangers als Billie Eilish deze legendes veel dank verschuldigd.

Madonna is een van de grootste muzieksterren aller tijden, en vrouwen zoals zij hebben vele deuren geopend. Madonna heeft miljoenen verdiend met het uitbrengen van hits en het touren over de hele wereld, en terwijl ze onderweg is, heeft de zangeres een tourrijder met een aantal unieke verzoeken.

Laten we eens kijken naar Madonna en wat ze nodig heeft als ze op pad gaat.

Madonna is een legende

Bij het vertellen van het verhaal van de geschiedenis van de popmuziek (en de popcultuur trouwens), is Madonna een naam die gewoon niet kan worden weggelaten. Simpel gezegd, ze is een legende die een blijvende indruk heeft achtergelaten in de muziekwereld.

Door de jaren heen heeft de zangeres honderden miljoenen platen kunnen verkopen en is ze verantwoordelijk voor enkele van de grootste pophits die ooit zijn uitgebracht. Met ups en downs bleef ze altijd bij haar standpunt en deed ze de dingen op haar manier, wat haar miljoenen fans en een hoop krantenkoppen in de pers opleverde.

Ongeacht hoe je je voelt over haar muziek of persona, je kunt niet eenvoudigweg de algehele impact ontkennen die Madonna heeft gehad sinds ze in de jaren tachtig als ster uitbrak. Het laat maar weer zien hoe krachtig roem kan zijn in de handen van een echte ster.

Dankzij het feit dat het een popsensatie is sinds de jaren 80, is het vanzelfsprekend dat Madonna in staat is geweest om de wereld rond te trekken om een paar keer in haar carrière op de meest legendarische muziekpodia te spelen.

Ze heeft vaak de wereld rondgereisd

De kans krijgen om een icoon als Madonna te zien, is iets dat maar weinig mensen kunnen laten liggen, en daarom is de superster al jaren een trekpleister aan de kassa. Als Madonna op tournee gaat, weet de hele wereld ervan, en ze kan onderweg een hoop geld verdienen.

Volgens Touring Data: De elf eerste concerttours hebben in totaal $ 1.503 miljard verdiend met 15,23 miljoen verkochte tickets samen, een stijging van 3,55% na de laatste statistieken van 'Madame X'. Madonna is de meest winstgevende vrouwelijke artiest en de eerste vrouw ha alt in de geschiedenis $ 1,5 miljard aan kaartverkoop.

Dat is een verbluffende hoeveelheid geld voor elke artiest om neer te halen, en het laat alleen maar zien hoe succesvol ze is geweest op de weg.

Omdat ze geen onbekende is in trekking over de hele wereld, is het logisch dat de zangeres een aantal eisen heeft waaraan moet worden voldaan.

Ze heeft een aantal unieke eisen

Dus, hoe komt Madonna klaar terwijl ze onderweg is? Nou, ze heeft een aantal interessante eisen waaraan moet worden voldaan, en hoewel sommige sterren nogal chill zijn over dingen, weet Madonna duidelijk dat ze dingen altijd op haar manier kan doen.

"Haar backstage-eisen omvatten naar verluidt een strikt veganistisch menu - wat, tenzij er recentelijk iets veranderd is, ook verdacht is, omdat Madonna geen veganist is. Bovendien zou de Queen of Pop graag 20 internationale telefoonlijnen in haar hebben kleedkamer, zodat het meubilair "gedrapeerd wordt in een speciale stof" en versierd wordt met lelies en witte en roze rozen waarvan de stelen precies 15 cm zijn afgesneden", meldde MTV in 2012.

Hoewel we willen zeggen dat dit de enige eisen zijn die Madonna heeft gesteld, is de waarheid dat ze een stap verder is gegaan, met name met haar slaapplaatsen terwijl ze onderweg is

Per MTV: "Madonna vindt het leuk om mee naar huis te nemen op de weg met haar en 'eist dat ze allemaal uit de kamers worden verwijderd en worden vervangen door haar eigen stukken die ze heeft verzonden.'"

Houd in gedachten dat dit Madonna is waar we het hier over hebben, en niet zomaar een andere popster. Ze is een kracht in de muziek sinds de jaren '80, en als je een legende bent met tientallen jaren in het spel, zullen de dingen naar je zin gaan, vooral met de economische impact die je kunt hebben op elke stad waar je speelt.

Madonna houdt er zeker van om in stijl de weg op te gaan, maar het is jaren geleden dat dit rapport opdook. We zouden zeker graag meer willen weten over eventuele grote veranderingen die de superster heeft aangebracht in haar toerrijder.

Aanbevolen: