Sir Paul McCartney heeft onverwachte dure verzoeken als hij op tournee is

Inhoudsopgave:

Sir Paul McCartney heeft onverwachte dure verzoeken als hij op tournee is
Sir Paul McCartney heeft onverwachte dure verzoeken als hij op tournee is
Anonim

Paul McCartney, 79, werd in de jaren '60 beroemd als onderdeel van de Beatles - de meest invloedrijke band aller tijden. De bassist heeft ook solo succes geboekt als zanger, songwriter en muziek- en filmproducent. Als gevolg hiervan heeft hij een totaal vermogen van $ 1,2 miljard vergaard. De hitmaker van Hey Jude heeft een lange weg afgelegd na zijn traditionele opvoeding in de arbeidersklasse.

Maar in tegenstelling tot zijn collega's uit de industrie, is McCartney niet iemand voor krankzinnige aankopen. Hij is groot in het verzamelen van auto's en luxe eigendommen, maar verder is hij eigenlijk vrij zuinig. Op tournee geeft hij maar één ding uit dat niet eens zo luxe is als je zou denken. Toch zijn zijn reisinstructies tegen conventionele luxe net zo belachelijk.

Strikte naleving van anti-dierenmishandeling

McCartney's toerrijder verbiedt vlees en andere dierlijke producten in zijn kleedkamer. Alles wat erin zit, inclusief meubels, mag niet gemaakt zijn van dierenhuid of print. Ook daarvan geen kunstmatige versies. Dan geen leren stoelen in het zwarte gedeelte van de limousine. De Junk-hitmaker is geen veganist, maar hij eet al sinds de jaren '70 geen vlees meer. In 2018 bestempelde hij zichzelf als vegetariër en onthulde hij dat hij nog steeds kaas at.

Hij is ook een fervent pleitbezorger tegen dierenmishandeling. Het begon toen hij eind jaren '60 High Park Farm in Schotland kocht. Op een dag werden hij en zijn ex-vrouw Linda gegrepen door de aanblik van spelende lammeren in het veld. Ze zaten te lunchen in de keuken van de boerderij. Voor ze het wisten, voelden ze zich schuldig over het geroosterde lam op hun bord. Ze "besloten toen en daar om geen vlees meer te eten."

De kleedkamer veranderen in binnennatuur

De dierenactivist is ook een plantenliefhebber. McCartney is bijzonder met de soorten planten die in zijn kleedkamer zijn toegestaan. Hij wil 6 volle en lommerrijke vloerplanten maar geen bomen. In het concertdocument staat ook: "We willen planten die aan de onderkant net zo vol zijn als aan de bovenkant zoals palm, bamboe, vredeslelies, enz. Geen boomstammen!"

Nu, dit is wanneer het gek wordt. Business Insider ontdekte dat de muzikant een prijsvereiste heeft voor bloemstukken die naar zijn kleedkamer worden gestuurd:

  • $50 - Een groot arrangement van witte Casablanca-lelies met veel gebladerte.
  • $40 - Een langstelig arrangement van lichtroze en witte rozen met veel blad.
  • $35 - Een arrangement van freesia. Het komt in verschillende kleuren, dus meng ze alsjeblieft. Freesia is favoriet.

Het is misschien te veel, maar bloemen zijn een standaardcadeau van concertorganisatoren. Het staat symbool voor een warm welkom, bewondering en waardering. Zonder deze bloemstukmemo's lopen organisatoren het risico hun gasten te beledigen.

Stel je voor dat je een zangeres verwelkomt met een groots bloemstuk, niet wetende dat ze een pollenallergie hebben. Of Katy Perry beledigen door haar anjers te geven waar ze blijkbaar een hekel aan heeft. Haar toerrijder zegt: "ABSOLUUT GEEN ANJERS."

Andere persoonlijke eisen

Om wat voor reden dan ook, de voormalige Beatle geeft de voorkeur aan een bepaald soort lamp in zijn kleedkamer. Het zouden allemaal halogeen vloerlampen met dimmer moeten zijn. Coördinatoren wordt ook verteld om ervoor te zorgen dat er een stomerij ter plaatse is voordat de Let It Be-zanger arriveert.

Kijk, ze zijn helemaal niet overdadig. Gewoon vreemd specifiek. Zoals de twintig dozijn schone handdoeken die hij buiten het productiekantoor nodig heeft.

Aanbevolen: