Will Maksim Chmerkovskiy en Peta Murgatroyd ooit weer bij 'DWTS

Inhoudsopgave:

Will Maksim Chmerkovskiy en Peta Murgatroyd ooit weer bij 'DWTS
Will Maksim Chmerkovskiy en Peta Murgatroyd ooit weer bij 'DWTS
Anonim

Maksim Chmerkovskiy en Peta Murgatroyd zijn professionele dansers die schitterden in de populaire ABC-show Dancing With The Stars. In 2006 trad Maks toe tot seizoen twee van de serie hit reality-competitie, terwijl zijn vrouw een paar jaar later verscheen. Peta trad op als lid van de dansgroep in seizoen 12 en werd daarna een vaste waarde voor seizoen 13. Het paar ontmoette elkaar op Broadway tijdens Burn the Floor in 2009, maar begon pas drie jaar later met daten.

Toen ze allebei in de show waren gecast, was het slechts een kwestie van tijd voordat ze hun relatie naar een hoger niveau zouden tillen. Het paar ging echter uit elkaar na slechts tien maanden met elkaar te daten, maar ze herenigden zich opnieuw in 2015. Dat jaar verloofde het paar zich en de rest was geschiedenis! Het lijkt erop dat deze twee druk bezig zijn geweest om een gezin te stichten en andere zakelijke ondernemingen uit te breiden. Laten we bespreken of Maks en Peta voorgoed met pensioen zijn gegaan.

6 Maksim Chmerkovskiy Links 'DWTS'

Nadat Maksim Chmerkovskiy zijn allereerste Mirrorball Trophy met olympisch kunstschaatsster Meryl Davis mee naar huis had genomen, stopte hij met zijn dansschoenen. Maks kondigde officieel aan dat hij na 17 seizoenen (en na het verzamelen van een nettowaarde van $ 8 miljoen), niet zou terugkeren naar de DWTS-vloer. De show heeft nog steeds de onvoorwaardelijke steun van Maks, aangezien zijn vrouw, broer en schoonzus allemaal deel uitmaken van de serie.

"Ik denk dat ik gewoon de zijlijnmascotte ga zijn die baby's brengt om hun ouders hun ding te zien doen", vertelde Chmerkovskiy, 40, aan Us Weekly. "Ik zal die persoon zijn." Maks kijkt uit naar de nieuwe generatie professionele dansers die magische dansen maakt. “Ik ben enthousiast over alle kansen. Ik blijf zeggen dat het platform geweldig was. Het is geweldig om nieuwe gezichten te zien die vooral stijldans vertegenwoordigen', vertelde Maks aan Ons. "We hebben een ongelooflijke golf van nieuwe mensen gehad die nu op dezelfde manier vertegenwoordigen, en waarschijnlijk beter."

5 Baby Shai

Een van de grootste geschenken in het leven van Maks en Peta was het ter wereld brengen van hun zoon Shai. Samen ouders worden en een kind opvoeden is iets dat het paar voor het leven heeft verbonden.

“Ik denk dat je veel over elkaar leert, omdat je niet echt weet wat voor soort ouder je gaat worden en met wie je gaat opvoeden, echt waar, totdat je een ouder, vertelde de All Things Fam and Glam-blogger Ons in maart 2019 over de relatie van het paar nadat ze ouders waren geworden. “Je komt dichterbij. Van de verloskamer tot het voor het eerst thuisbrengen, tot het delen van die speciale momenten.”

Murgatroyd nam een pauze van de show na de bevalling, maar keerde terug tijdens seizoen 29. Zij en voormalig football tight end, Vernon Davis werden weggestemd tijdens week vijf van de competitieserie.

4 Maksim & Val Chmerkovskiy Live On Tour

Deze doorstart is de derde landelijke tour van de broers, waarbij hun beide echtgenoten, Jenna Johnson en Peta Murgatroyd, aanwezig zijn. Professioneel dansen vloeit echt door hun aderen en het is echt een familieaangelegenheid! Het viertal heeft samen zes Mirror Ball-kampioenschappen en hopelijk komen er nog meer!

"We zijn verheugd om de hele familie bij elkaar te krijgen om deze ongelooflijke tour tot leven te brengen voor onze fans", zei Maks over de tour. Sprekend over de familieaangelegenheid, zei Peta: "We konden geen betere manier bedenken om onze zomer door te brengen, te doen waar we van houden voor onze geweldige fans." Val voegde toe: "Deze keer zijn we zo opgewonden om ons publiek mee te nemen op een heel nieuw avontuur en ze een avond in de bioscoop door onze ogen te laten zien." Jenna vervolgde: "Dit wordt zo leuk om bekende en iconische filmmomenten live op het podium opnieuw te beleven en op ons dansen te zetten voor onze fans."

3 Peta Murgatroyd's 'DWTS'-reis

Peta heeft meerdere keren de finale gehaald en heeft twee keer de Mirrorball Trophy gewonnen! Ze won met voormalig voetballer Donald Driver en opnieuw met Nyle DiMarco, een doof model en acteur. Peta keerde dit jaar niet terug naar de show voor het 30e seizoen, maar er is misschien nog hoop voor het danspaar.

Murgatroyd geeft enige hoop aan fans die Maks willen zien terugkeren, en zegt: "Ik weet zeker dat hij [Maks] het zou overwegen. Ik denk dat het gewoon moet aansluiten bij wat hij doet en wat ik doe en ik heb het gevoel dat hij nog steeds wil dansen", vertelde ze aan Us Weekly. “Hij is nog steeds fit en gezond!” Wat Peta betreft, zeg nooit nooit!

2 Klaar voor meer kinderen

Toen Peta zei dat het een jongen was, kreeg ik een opgetogen reactie van 'Godzijdank'. Maar meteen daarna dacht ik: 'Oké, nu ben ik klaar voor een meisje.' vind het iets speciaals”, vertelde Maksim in maart 2020 aan ons, sprekend over het uitbreiden van hun gezin. “Mijn moeder is op sterven na dood voor een meisje, maar ik ook.” Murgatroyd vertelde ons eerder dat ze “meer kinderen zou willen hebben.”

1 Maks aan de jurytafel?

Maks heeft verklaard hoe hij zich voelt op zijn leeftijd en met zijn vader zou hij niet alles kunnen geven. Hij is echter helemaal niet tegen een stoel aan de rechtertafel zoals zijn voormalige tegenspeler, Derek Hough.

"Ik had graag willen oordelen en daarin overgaan, maar het is niet mijn beslissing", vertelde hij aan Mass Live. "Het is niet aan mij. Alles wat aan mij ligt, doe ik voor 100 procent en geef dan alles. Ik denk gewoon niet dat ik de show als een professionele danseres op 100 procent kan doen en alles meer kan geven."

Aanbevolen: