Waarom is Emma Thompson weer bij haar moeder ingetrokken?

Inhoudsopgave:

Waarom is Emma Thompson weer bij haar moeder ingetrokken?
Waarom is Emma Thompson weer bij haar moeder ingetrokken?
Anonim

We zijn er allemaal geweest. Je begint net wat zelfstandigheid te krijgen, je weg te vinden in de wereld, of begint de carrièreladder te beklimmen, wanneer er iets onverwachts gebeurt en je precies terugkomt waar je begon: weer thuis bij je ouders. Maar hoewel dit misschien slechts een onderdeel is van het opgroeien voor veel twintigers of dertigers, is het niet echt een mogelijkheid om te verwachten als je in de zestig bent en een multi-miljonair filmster bent.

Maar dit is precies wat er gebeurde met Love, Actually-ster Emma Thompson toen ze onlangs gedwongen werd weer bij haar moeder in te trekken. Laten we eens kijken waarom ze weer bij mama is binnengekomen.

6 Het is al jaren Emma's droom om naar Italië te verhuizen

Emma is al jaren gefascineerd door Italië en het was haar diepste droom om ooit daarheen te verhuizen en een nieuw leven te beginnen in zonniger oorden. Pas na de beroemde Brexit-stem van het VK om de Europese Unie in 2016 te verlaten, begonnen zij en haar man Greg Wise het idee serieuzer te nemen. Beiden waren toegewijde 'Remainers' en waren tegen de stemming, en de politieke stemming verhoogde alleen maar hun verlangen om naar Europa te verhuizen.

Denigrerend sprekend over haar thuisland, beschreef Emma het als: "Een klein, door de wolken omgeven, regenachtig hoekje van een soort Europa, een met cake gevuld, ellende-beladen grijs oud eiland." Ze beweerde een affiniteit met Europa te voelen die ze in het VK nog nooit had gevoeld: "Ik voel me Europeaan, ook al woon ik in Groot-Brittannië en in Schotland."

5 Het koppel verhuisde in 2020 naar Venetië

Het echtpaar heeft de pandemie net verslagen toen ze in februari 2020 de grote verhuizing naar Venetië maakten. Ze kochten een prachtig huis in de beroemde stad en namen blijkbaar veel Italiaanse lessen voordat ze gingen emigreren.

4 Het koppel werd Italiaans staatsburger

Bewijzend hoe serieus het paar hun beslissing nam, besloten ze zelfs Italiaans staatsburger te worden en gebruikten ze hun Italiaanse lessen bij het ondertekenen van de officiële documenten. Stralend zei Emma dat het "de realisatie van een droom was geweest die ze jarenlang had gekoesterd."

Locoburgemeester Simone Venturini voegde toe: “Ze wilden ingezetenen zijn om in Venetië te komen wonen… Ze kochten in het historische centrum, geen tweede huis. We zijn echt blij en trots om Emma Thompson en Greg Wise als onze medeburgers te hebben, voor wat ze vertegenwoordigen en voor de liefde die ze tonen voor Venetië.”

3 Er veranderden echter dingen toen de pandemie toesloeg

Alles ging goed voor de twee acteurs en ze genoten samen van hun nieuwe leven in Zuid-Europa. Toen de COVID-19-pandemie echter kort na hun verhuizing begon toe te slaan, veranderde de situatie snel. Italië leed verschrikkelijk tijdens de eerste maanden van de crisis, en Emma en Greg werden gedwongen terug te keren naar hun geboorteland Groot-Brittannië en lieten hun nieuwe huis en leven in Italië achter.

2 Ze moesten bij Emma's moeder intrekken

Na hun terugkeer naar Groot-Brittannië moest Emma zich met familie isoleren aan de oever van Loch Eck in Argyll, Schotland. Ze leek echter niet teleurgesteld te zijn dat ze weer bij haar moeder moest wonen, en vertelde in een interview met de BBC hoe dol ze is op de plek, waar ze tijd doorbracht en waarvan ze al sinds haar jeugd genoten heeft. Ze zei: "Ik heb op de oevers gespeeld, op de stranden gepicknickt, in de kille, ongezouten diepten gezwommen, eromheen gefietst, gedronken, in boten erop gekust, vlakbij getrouwd, nooit vermoeid."

Dus het was niet zo'n slechte plek om de lockdown door te brengen, hoewel het weer waarschijnlijk niet zo mooi was als dat van Italië. Ze zei echter dat ze Schotland nogal benauwend vond, en was niet verbaasd dat acteurs en creatievelingen de neiging hadden om weg te gaan van de plaats. In een interview met The Herald zei ze: “Er is niemand zo verdomd vrolijk als een van die oude Schotten die een hekel heeft aan genot in al zijn vormen. Ik begrijp waarom zoveel Schotse artiesten en acteurs vertrekken. Ze moeten wel, want ze kunnen geen lucht krijgen, ze voelen zich verstikt."

1 Wat heeft ze sindsdien gedaan?

Het is een zware tijd geweest voor het stel, maar ze hebben de ervaring met een glimlach doorstaan en hebben het drukker dan ooit met nieuwe werkmogelijkheden. Echtgenoot Greg zal dit jaar deelnemen aan de Britse tv-show Strictly Come Dancing, waar hij zal worden gekoppeld aan professionele danseres Karen Hauer. Emma steunde zijn beslissing om mee te doen en barstte naar verluidt zelfs in tranen uit toen ze hem zag dansen. Het stel is al dertig jaar samen en geeft veel om elkaars carrières.

Emma, wiens Disney-hit Cruella in het voorjaar uitkwam, is druk bezig met het werken aan een nieuw project genaamd Good Luck to You, en is gecast als de gemene Miss Trunchbull in een aanstaande verfilming van de musical Matilda, die in december volgend jaar wordt uitgebracht.

Aanbevolen: