Jennifer Lopez heeft haar team ontslagen nadat ze op dit concert verscheen

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez heeft haar team ontslagen nadat ze op dit concert verscheen
Jennifer Lopez heeft haar team ontslagen nadat ze op dit concert verscheen
Anonim

Ze hield al vroeg in haar leven van zingen en dansen, hoewel niemand op dat moment wist wat voor soort ster Jennifer Lopez zou worden, en dat geldt ook voor haar eigen moeder, die radeloos was toen J-Lo de beslissing nam om te gaan dansen als een carrière.

Ze begon met kleine rondleidingen en al snel werd ze het gesprek van de dag in de jaren '90 en werd ze zelfs een grote ster in de film.

Haar levensduur is echt opmerkelijk, op 52-jarige leeftijd ziet ze er niet alleen tijdloos uit, maar haar optredens staan nog steeds hoog in het vaandel.

Dat is het goede deel, maar er is zoveel gerommel geweest achter de schermen van een slecht… vooral met betrekking tot de manier waarop ze leden van haar team behandelt.

We hebben veel van haar vroegere werknemers over haar gedrag zien spreken, laten we eerlijk zijn, J-Lo heeft een ego en ze is niet bang om haar mening te uiten. Wie kan de tijd vergeten dat ze een stel actrices roosterde en bijna haar carrière beëindigde terwijl ze dat deed…

Vertel me waar ze in is geweest? Ik zweer bij God, ik herinner me niets meer waar ze in was. Sommige mensen worden warm door associatie. Ik heb meer over haar en Brad Pitt gehoord dan ooit over haar werk.” Yikes, dat was maar een klein stukje, over Gwyneth Palotrow.

Blijkbaar was ze opgewonden over een ander incident, een dat resulteerde in het ontslag van haar publicist. We zullen dat verhaal bekijken, samen met een paar andere worstelingen onderweg.

J-Lo is niet het gemakkelijkst te hanteren

Iedereen komt onderweg problemen tegen en dat is vooral het geval als je een nettowaarde van $ 400 miljoen hebt. Voor J-Lo, als zich problemen voordoen, laten we zeggen dat ze worden uitvergroot door de media die haar status hebben gegeven.

Volgens Nicki Swift is ze in het verleden meer dan een paar problemen tegengekomen. Verdorie, ze daagde haar eigen chauffeur uit voor een schadevergoeding van $ 20 miljoen.

Er wordt gezegd dat Lopez de overeenkomst heeft geschonden en dat de chauffeur niet genoeg gecompenseerd werd voor zijn lange diensturen.

Er zouden zich nog tal van andere situaties voordoen, zoals de voormalige manager van J-Lo, Benny Medina die slecht sprak over de ster, waarbij hij vermeldde dat hij niet volledig werd gecompenseerd nadat hij was vrijgelaten.

Hetzelfde gold voor make-upartiest Scott Barnes, die verklaarde dat hij in feite door iedereen rond J-Lo werd bevroren nadat hij uit de gratie raakte bij de ster.

"Niemand wilde met me praten. Het was alsof ik de pest had," verklaarde Barnes.

We zagen een soortgelijke situatie zich voordoen in de jaren die zouden volgen, hoewel dit veel krantenkoppen haalde gezien de controverse die aan de uitvoering verbonden was. Lopez stemde in met een bepaald optreden en de mensen om haar heen waren niet al te blij.

Turkmenistan Bezoek

Het werd gezien als een schending van de mensenrechten in Centraal-Azië, aangezien J-Lo een privéconcert gaf in Turkmenistan.

Lopez lag onder vuur omdat hij een gelukkige verjaardag zong voor president Kurbanguly Berdymukhamedov.

Na het verhaal dat viraal ging, legde J-Lo de schuld bij haar team.

"Het evenement werd doorgelicht door haar vertegenwoordigers, als er kennis was geweest van mensenrechtenkwesties van welke aard dan ook, zou Jennifer niet aanwezig zijn geweest."

Fans waren boos over Jen's gebrek aan kennis over de kwestie. Sommigen waren het erover eens dat een simpele Google-zoekopdracht haar alle details zou hebben opgeleverd die ze nodig had voor de zaak.

Desalniettemin was het haar publicist die aan de verkeerde kant van de situatie viel, want ze werd onmiddellijk ontslagen nadat het showverhaal viraal ging.

Sommigen gaan ervan uit dat dit J-Lo's manier was om zijn gezicht te redden. Maar wat de zaken zoveel erger maakte, was de immense beloning die ze ontving voor de korte privé-uitvoering.

Haar loon voor het optreden was immens

Volgens Vanity Fair was het optreden niet goedkoop. Het icoon kreeg meer dan $ 1 miljoen in ruil voor drie nummers en een gelukkige verjaardagstoegift aan het einde ervan.

J-Lo's vertegenwoordiger sprak destijds met de media over de details met betrekking tot het optreden: "Lopez zong 3 nummers, en Medina zegt dat toen ze klaar was met haar set iemand naar hem toe liep en zei dat president Gurbanguly Berdimuhamedow aanwezig was het publiek en vroeg hem of Lopez terug op het podium zou komen om hem een gelukkige verjaardag te wensen."

Haar team deed hun best om het verhaal zo snel mogelijk te begraven en dat is precies wat er gebeurde.

Zonder twijfel was het niet de beste look, maar als ze het opnieuw zou doen, nemen we aan dat Lopez zo'n scenario zou kunnen ontwijken.

Aanbevolen: