Hier ziet het leven van het 'Joe Millionaire'-paar Evan Marriott en Zora Andrich er nu uit

Inhoudsopgave:

Hier ziet het leven van het 'Joe Millionaire'-paar Evan Marriott en Zora Andrich er nu uit
Hier ziet het leven van het 'Joe Millionaire'-paar Evan Marriott en Zora Andrich er nu uit
Anonim

Joe Millionaire: For Richer Or Poorer komt terug naar FOX in 2022, met nog grotere wendingen en meer alleenstaande vrouwen, dus wat is een betere tijd dan nu om terug te kijken naar het paar waarmee het allemaal begon?

Evan Marriott en Zora Andrich waren het eerste koppel dat uit Joe Millionaire kwam, een show met een groep alleenstaande vrouwen die strijden om het hart van de vrijgezel te winnen, van wie ze dachten dat hij miljonair was, maar in werkelijkheid 't. Echter, met geen van beiden op sociale media en zeer schaarse interviews, is er nu niet veel informatie over hen.

Joe Millionaire veroverde bijna twee decennia geleden, in 2003, het publiek stormenderhand en werd de populairste datingshow van de jaren 2000. Nu de show terugkomt, zijn fans benieuwd wat het originele paar vandaag aan het doen is. Zijn ze nog samen? Nog steeds vrienden? Zo ziet het leven van Evan Marriott en Zora Andrich er nu uit.

7 Evan Marriott en Zora Andrich's Time On The Show

Nadat Zora Andrich was uitgekozen en erachter kwam dat Evan Marriott niet echt een miljonair was, moest ze de show verlaten zonder man of geld of bij hem blijven, althans voorlopig, en ze zouden allebei een geldprijs ontvangen. Ze koos voor het laatste en Marriott en Andrich deelden een prijs van $ 1 miljoen. Ze gingen echter uit elkaar kort nadat de show was afgelopen.

6 Evan Marriott ziet er vandaag totaal anders uit

Eens een hartenbreker, nu een man van middelbare leeftijd met een baard. Marriott veranderde zijn uiterlijk drastisch nadat hij in de show was geweest. Niet langer de meest gewilde man ter wereld, hij liet zijn prinselijke persona een beetje los. Je weet misschien niet eens wie hij is als je hem op straat tegenkomt."Dit groeide van de ene op de andere dag. Ik denk alleen maar aan een baard en hij komt binnen", vertelde hij aan People Magazine over zijn lange baard.

5 Wat Evan nu doet

Volgens een panel uit 2015, WE tv Presents: The Evolution of Relationship Reality Shows, zet Evan Marriott zijn werk als aannemer nog steeds voort en leeft hij een leven buiten de schijnwerpers. Er kan geen andere relatie-informatie voor hem worden gevonden, dus kan worden aangenomen dat hij nog steeds vrijgezel is of zijn huidige liefdesleven erg onder de duim houdt.

Hij begon een nieuw bedrijf en lijkt nu heel gelukkig. Ik begon een bedrijf voor mezelf en alles is geweldig. Ik deed mijn eerste baan, ik kreeg het en was letterlijk bijna in tranen. Ik belde mijn vader en zei: 'Ik heb het gevoel dat ik net voorwaardelijk vrij ben. Dit is waar ik had moeten zijn.'” Mensen meldden.

4 Marriott heeft spijt van zijn tijd op de show

Na een paar jaar geleden in het WE-panel te zijn verschenen, waren fans geschokt dat hij kwam opdagen. "Hij had geen interesse om dat deel van zijn leven opnieuw te bekijken", vertelde een bron aan PEOPLE.

Hij had geen idee waar hij aan begon en wilde gewoon een leven leiden buiten de schijnwerpers. De populaire uitdrukking is: 'Je wist waar je aan begon.' Nou nee, dat wist ik niet. Het was zo embryonaal. Het was zo nieuw dat je niet wist waar je aan begon. Ik wist niet waar ik tegenaan liep. Ik dacht dat het een soort blind date was. Het was een show van een half uur. En toen vertelden ze me dat ik naar Frankrijk ging. En ik denk: 'Wat is er in vredesnaam?' En toen boden ze me 50 mille aan', vertelde hij aan Entertainment Tonight in 2015.

3 Praten Evan Marriott en Zora Andrich nog steeds?

Tijdens een recent interview met The NY Post, reflecteerde Zora Andrich op haar tijd in de show en gaf een update over waar hun relatie zich vandaag de dag bevindt. "Evan en ik hebben in de loop der jaren gepraat. We delen een ervaring die maar weinig anderen kunnen vertellen. Ondanks onze verschillen, mag ik Evan echt. Zijn hart en karakter zijn intact - en ik waardeer zijn onbeschaamde, gedurfde persoonlijkheid", zei ze.

2 Waar Zora Andrich nu is

Zora Andrich gaf een update over hoe haar leven er nu uitziet in het New York Post-interview en het lijkt erop dat ze meer dan verder is gegaan. "Ik ben een drukke moeder van twee (en een half). Ik zorg momenteel voor een 1-jarige pleegbaby - vandaar de 'half'. Ik werk in de gezondheidszorg en geef daarnaast yogales, als hobby, "zei ze.

1 Zora Andrich wordt soms gestopt in de supermarkt

Ondanks de media-razernij die haar omringt en de show de afgelopen jaren drastisch is uitgestorven, vertelde Andrich in het interview dat ze nog wel eens herkend wordt in de supermarkt. "… het is zeldzaam dat mensen me tegenwoordig herkennen, hoewel ik nog steeds af en toe word tegengehouden in de supermarkt. Soms wordt mij gevraagd in welk seizoen van "American Idol" ik verscheen … ik bied beleefd aan: "Ik ben Sorry, je lijkt me te hebben aangezien voor iemand die verscheen in een show die talent vereist.”

Aanbevolen: