Dit is wat Evan Marriott van Joe Millionaire heeft gedaan

Inhoudsopgave:

Dit is wat Evan Marriott van Joe Millionaire heeft gedaan
Dit is wat Evan Marriott van Joe Millionaire heeft gedaan
Anonim

Herinner je je de FOX-realityshow Joe Millionaire nog? Nou, voor degenen die het zich niet kunnen herinneren of te jong waren, Joe Millionaire was FOX's antwoord op The Bachelor, maar met een twist. De deelnemers dachten dat ze streden om de kans om met een rijke aristocraat te trouwen, maar de vermeende 'miljonair' was in feite een bouwvakker uit de arbeidersklasse.

De serie was een fenomeen, althans voor een tijdje. Maar het enthousiasme voor de show verflauwde na het einde van het eerste seizoen. Er was een tweede seizoen met een andere "Joe Millionaire", maar vergeleken met de sensatie van het eerste seizoen was het een flop en het einde van de serie. De man die bekend werd als "Joe Millionaire" was Evan Marriott. Toen de show in de ether was, en een paar maanden nadat het was afgelopen, was Marriott een grote beroemdheid en een favoriet in de roddelbladen. Hij was overal tussen 2003 en 2004, en nu Joe Millionaire terugkeert met Joe Millionaire For Richer or Poorer in 2022, vragen fans zich af, wat heeft Evan uitgespookt?

8 Evan Marriott was niet zomaar een bouwvakker

Eerst wat achtergrondinformatie over Marriott. Marriott was geliefd bij fans vanwege zijn verbluffende uiterlijk, en velen konden niet geloven dat Fox een bouwvakker had gevonden die eruitzag alsof hij een ondergoedmodel zou kunnen zijn. Nou, het blijkt dat Marriott een model was. Hij was een bouwvakker, zoveel is waar, maar hij deed ook modellenwerk als bijbaantje. Hoewel de show fans zou doen geloven dat hij eigenlijk van de straat was opgepikt, was hij in feite al in de industrie, hij was gewoon nog niet beroemd.

7 The Show brak records voor FOX

Kijkerspubliek voor Joe Millionaire bracht enkele van de beste cijfers binnen die het FOX-netwerk ooit deed. Beroemd om het constant uitzenden van shows die halverwege het seizoen zouden worden geannuleerd vanwege lage aantallen, was Joe Millionaire een enorme verandering van tempo. De seizoensfinale, de aflevering waarin Evan eindelijk aan de vrouw die hij had uitgekozen onthulde dat hij niet rijk was, trok meer dan 33 miljoen kijkers. Dit maakte de aflevering een van de meest bekeken gebeurtenissen in reality-tv op dat moment, de tweede alleen voor de afsluiting van het allereerste seizoen van Survivor.

6 Het tweede seizoen was lang niet zo succesvol

De producenten dachten dat ze twee keer de bliksem konden inslaan, maar het was geen gemakkelijke taak om een groep vrouwen te vinden die niet had gezien of gehoord over een show die zo'n fenomeen was. Ook waren fans behoorlijk over de hype tegen de tijd dat het tweede seizoen uitkwam. De finale van het tweede seizoen trok slechts 9 miljoen kijkers.

5 Evan's relatie verbrokkelde

Evan koos voor Zora Andrich en omdat ze bij hem bleef nadat ze hoorde dat hij niet rijk was, kende de show het nieuwe koppel een prijs van $ 1 miljoen toe. De twee werden vervolgens maandenlang een favoriet onderwerp voor roddelbladen over beroemdheden, maar helaas, zoals de meeste reality-tv-romances, hield het geen stand. Het paar ging binnen een jaar uit elkaar, maar ze verdeelden het prijzengeld.

4 Hij probeerde een acteercarrière te starten

Na de show probeerde Marriott zijn nieuwe roem te verzilveren door acteur te worden. Hij deed enkele cameo's als zichzelf in een paar andere FOX-shows zoals MadTV. Hij speelde ook in een aantal low-budget films zoals Miss Cast Away en Motor Cross Kids. Hij presenteerde ook de spelshow Fake A Date in 2004, maar niet voor heel lang. Zijn laatste moment op televisie, afgezien van een paar reüniespecials en interviews, was in 2009 op Get Dirty With Evan.

3 Hij begon een bedrijf met zijn prijzengeld

Terwijl zijn roem snel vervaagde, boog Marriott zich sierlijk uit Hollywood, maar hij ging niet ver. Hij verhuisde naar Orange County en gebruikte zijn prijzengeld als startkapitaal voor een aannemers- en bouwbedrijf. Hij blijft dat bedrijf runnen vanaf 2022 en lijkt klaar om het nog vele jaren te doen.

2 Hij ziet er heel anders uit

Toen hij bij Joe Millionaire was, was Marriot wat sommige mensen 'klassiek knap' zouden noemen. Sterke kin, dik krullend haar en een indrukwekkende lichaamsbouw. Vandaag de dag trekt hij nog steeds de aandacht, maar met lange zilveren lokken en een borstelige grijze baard die doet denken aan die van Jason Mamoa. Hij ziet er misschien anders uit, maar er zijn nog steeds genoeg vrouwen die de ruige Viking-look waarderen. Ironisch genoeg is hij nu in het echte leven een miljonair met een geschat vermogen van $ 1,5 miljoen.

1 Maar wat is er ooit met de butler Paul Hogan gebeurd?

"Maar wat is er met Paul gebeurd?" sommigen vragen zich misschien af. Paul Hogan was de butler van Joe Millionaire. Hogan was "de lijm" van de show volgens FOX big wigs, en fans hielden van zijn verhaal, geestige repliek en gewoon zijn algehele houding als een klassiek ontworpen butler. Hij genoot iets langer van de status van beroemdheid dan Marriott. In 2006 presenteerde hij de realityserie Verzorgd die mannen een make-over gaf en ze in echte heren veranderde. Na het beëindigen van zijn ambtstermijn op reality-tv probeerde hij zijn hand in de politiek. Hij rende in 2013 naar de wetgevende macht van de staat New York als democraat, maar verloor zijn voorverkiezing. Sindsdien is hij met pensioen en zijn vervanger in de reboot-serie is Martin Andrew, een acteur en (geen grap) een professionele Rod Stewart-imitator.

Aanbevolen: