Whitney Cummings grappen over polygamie op de verjaardagspost van Chrissy Teigen aan John Legend

Inhoudsopgave:

Whitney Cummings grappen over polygamie op de verjaardagspost van Chrissy Teigen aan John Legend
Whitney Cummings grappen over polygamie op de verjaardagspost van Chrissy Teigen aan John Legend
Anonim

Whitney Cummings heeft hilarisch een lief verjaardagstribute gekaapt Chrissy Teigen gepubliceerd voor haar man van acht jaar, zanger John Legend.

Cummings, die fans al eerder in verwarring bracht met duistere grappen op Teigen's Instagram, liet doorschemeren dat ze interesse had om deel uit te maken van een van de meest bewonderde koppels in de showbizz.

Whitney Cummings grappen dat ze de zus van Chrissy Teigen wil zijn

Het begon allemaal toen Teigen een video plaatste ter gelegenheid van de 43e verjaardag van Legend op 28 december.

In de-g.webp

"van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik heb het geluk dat ik je 16 (!!) van je 43 jaar heb gekend en ik zou nog steeds willen dat het meer waren. Ik koos de meest goedhartige man, de beste vader en meest getalenteerde mens die er is, wat echt een bewijs voor mij is!" Teigen grapte.

"Hoe dan ook, ik hou meer van je dan een bijschrift zou kunnen vastleggen. Meer dan een boemerang zou kunnen ruziën. Ik hou van je, ik hou van je, " vervolgde ze.

Toen ze het mooie stel zag, besloot Cummings een brutale opmerking achter te laten om te zien of ze mee kon doen.

"Ugh kunnen we Mormoon zijn zonder het seksgedeelte", schreef de komiek als antwoord.

Cummings duidde duidelijk op Mormonen die soms polygamie beoefenen, waarbij bepaalde mannen meer dan één vrouw namen. De vrouwen worden "zustervrouwen" genoemd en ze leven normaal gesproken allemaal samen en zorgen voor elkaars kinderen, zoals een reality-tv-programma met dezelfde naam sinds 2010 laat zien.

Sommige fans van Teigen waren in de war door de opmerking van Cummings, terwijl anderen de grap helemaal geweldig vonden en reageerden met lachende emoji's.

"wat een rare, domme hatende ss-commentaar", schreef iemand.

"waarschijnlijk een onbeleefde opmerking over polygamie…ze wil Chrissy's zustervrouw zijn zonder het seksgedeelte", voegde een ander eraan toe.

Wat Teigen betreft, ze erkende de opmerking van Cummings niet.

Cummings grapte over gewichtsverlies op Teigen's Instagram

Eerder dit jaar reageerde de komiek en podcaster op Teigen die de trailer deelde voor een documentaire die ze produceerde voor HBO Maxi.

'The Way Down - Gwen Shamblin Lara's opkomst naar roem en macht' concentreert zich op het verhaal van cultleider Lara voor gewichtsverlies, vooral bekend van haar christelijke dieetprogramma, Weigh Down Workshop.

Destijds schreef Cummings: "Wacht, maar hoe zijn ze afgevallen?", waarmee ze meer dan 600 likes verdienden.

Terwijl sommigen de duistere grap waardeerden, vonden anderen het ongevoelig voor mensen met een eetstoornis.

Aanbevolen: