Fans werpen schaduw naar Chrissy Teigen terwijl John Legend in selfie over haar zwijmelt

Fans werpen schaduw naar Chrissy Teigen terwijl John Legend in selfie over haar zwijmelt
Fans werpen schaduw naar Chrissy Teigen terwijl John Legend in selfie over haar zwijmelt
Anonim

John Legend staat bij zijn meisje.

Op dinsdag deelde de Grammy-winnende artiest een foto uit Italië, met zijn vrouw Chrissy Teigen. Het paar arriveerde in Portofino, een klein dorpje aan de Italiaanse Rivièra dat speciale herinneringen voor hen.

Deelde een foto van hemzelf die een kus op de wang van zijn vrouw plant op zijn Instagram en plaatste: "We brachten de avond door in Portofino, de eerste stop op onze huwelijksreis in 2013. Het is nog steeds magisch."

In de foto draagt Teigen een witte laag uitgesneden zomerjurk met spaghettibandjes - de lichtjes van het kustplaatsje fonkelen op de achtergrond.

Het paar ontmoette elkaar voor het eerst in 2006 op de set van de videoclip voor de single Stereo van de Grammy-winnaar.

Ze trouwden op 14 september 2013 in Como in Italië en zijn nu ouders van dochter Luna van vijf en zoon Miles van drie.

Maar sommige fans gaven de foto een zijwaarts oog na het cyberpestenschandaal van Teigen.

"Moeten we vergeten dat ze een enorme pestkop is?" één persoon schreef online.

"Chrissy ziet er altijd zo zelfvoldaan uit. Ze verwacht waarschijnlijk dat de controverse zal afnemen. Ze heeft het mis. Haar gedrag was verachtelijk," voegde een tweede eraan toe.

"Hoe post ze nog steeds haar gezicht? Waar dan ook? Ik zou me schamen", viel een derde in.

Het voormalige model schreef een blogpost om zich te verontschuldigen voor haar pestende tweets uit het verleden, waaronder een die de toen 16-jarige Courtney Stodden vertelde zelfmoord te plegen.

Michael Costello van Project Runway kwam ook naar voren om te zeggen dat hij "zelfmoordgedachten" had na vermeende pesterijen door de ster.

Teigen ligt de afgelopen weken onder vuur vanwege wrede berichten op Twitter gericht op Lindsay Lohan, Quvenzhané Wallis, Demi Lovato en anderen.

De moeder van twee ging vorige week naar Medium om een lange post te schrijven waarin ze toegaf een "trol" en een "klootzak" te zijn, terwijl ze volhield dat ze "niet langer die persoon is"."

Bronnen vertelden Rob Shuter's Naughty But Nice-podcast dat terwijl Chrissy, 35, "wordt geadviseerd om onder te duiken en rustig te blijven", de vrouw van John Legend naar verluidt een "sit-down met Oprah" beraamt.

"Chrissy is in gesprek met Oprah om een Meghan Markle sit-down type interview te doen en haar de waarheid te vertellen", beweert een bron.

"Chrissy is een vechter en gelooft dat ze zo'n uitstekende communicator is dat er geen puinhoop is waar ze zich niet uit kan praten!"

De bronnen voegen toe: "Elke nieuwszender in de wereld heeft contact opgenomen met Chrissy over het krijgen van haar eerste interview voor de camera, maar Oprah is haar eerste keuze. Als Oprah Chrissy kan vergeven, dan kan de natie dat ook."

Aanbevolen: