Chrissy Teigen bewijst loyaliteit aan John Legend in langbenige nieuwe video

Inhoudsopgave:

Chrissy Teigen bewijst loyaliteit aan John Legend in langbenige nieuwe video
Chrissy Teigen bewijst loyaliteit aan John Legend in langbenige nieuwe video
Anonim

Chrissy Teigen ontmoette John Legend terwijl hij in zijn video verscheen, en het lijkt erop dat het 36-jarige model zal terugkeren om een nieuwe videoclip te filmen voor de R&B zanger.

Het verbluffende 36-jarige model laat de harten sneller kloppen op Instagram, waar ze beelden van achter de schermen deelt van een nieuwe shoot.

Chissy Teigen verbluft in gouden jurk

Teigen plaatste een prachtige foto van zichzelf in een korte gouden jurk, waarbij ze haar benijdenswaardige lichaam en lange benen liet zien. De auteur van het kookboek liet haar bruine haar los en combineerde het glinsterende kledingstuk met rokerige glamour make-up.

'je kunt het meisje uit de muziekvideo's halen, maar je kunt de muziekvideo niet…meisje….uit het meisje, je weet wat ik bedoel,' grapte ze, verwijzend naar hoe ze haar beroemde echtgenoot ontmoette.

Ze plaatste ook beelden van achter de schermen van de shoot, waarbij de camera zich op de schoonheid concentreerde.

Hoewel ze niet specificeerde welke muziekvideo ze aan het filmen was, doet het bijschrift ons vermoeden dat het voor haar man is. Vorige maand bracht Legend de single 'Tomorrow' uit met rapper Nas, maar die haalde de hitparade niet.

Legende poseerde op de set met zijn vrouw in een glinsterende roze fluwelen smoking met brede puntige revers.

'Ik heb alleen maar ogen…forrrrr youuuuu (want ik ben 2lazy2cheat),' grapte Chrissy in het bijschrift van haar tweede bericht, met afbeeldingen uit de jaren 70 van de koppeling.

Een clip zonder dialoog die ze van de shoot deelde, liet John zien, via de monitor, haar een drankje aanbiedend terwijl ze met haar ogen fladderde en hem liefdevol aankeek. Houd deze video in de gaten, die binnenkort zou moeten verschijnen.

Chrissy Teigen en John Legend ontmoetten elkaar op muziekvideo-opname

Chrissy en John ontmoetten elkaar op de set van een andere videoclip voor zijn single 'Stereo' uit 2006.

Hoewel ze een onmiddellijke connectie hadden nadat ze elkaar op de set hadden ontmoet, begon het stel pas een paar maanden later officieel te daten.

"Ik deed dit nepmodel-y-dansen met de meest dode ogen die je ooit in een mens hebt gezien", zei ze in een interview in 2014. “Ik liep Johns kleedkamer binnen om hem te ontmoeten, en hij was in zijn ondergoed aan het strijken. Ik zei: ‘Je strijkt zelf!?’ Hij zei: ‘Natuurlijk doe ik dat.’ Ik gaf hem een knuffel.”

Ze verloofden zich later in 2011 en trouwden in 2013 in Italië. Het paar heeft een vijfjarige dochter Luna en een driejarige zoon Miles.

In het weekend onthulde Teigen dat ze onlangs IVF-behandelingen had voltooid in de hoop nog een kind te verwelkomen. Chrissy had eerder het nieuws onthuld dat ze niet op natuurlijke wijze zwanger kon worden na de doodgeboorte van haar zoon Jack.

Aanbevolen: