Selena Gomez's tattoo-artiest pronkt met haar nieuwe druipende roos-tatoeage

Inhoudsopgave:

Selena Gomez's tattoo-artiest pronkt met haar nieuwe druipende roos-tatoeage
Selena Gomez's tattoo-artiest pronkt met haar nieuwe druipende roos-tatoeage
Anonim

Tattookunstenaar van beroemdheden "Bang Bang" is klaar met het inkleuren van een andere beroemdheid. De beroemde tatoeëerder pronkt eindelijk met een close-up foto van de kunst die hij maakte op Selena Gomez's rug. Eerder deze maand plaagde Bang Bang de nieuwe inkt op zijn Instagram. De zwart-witfoto, van een afstand genomen, onthulde niet wat Gomez op haar rug had getatoeëerd, alleen dat het groot was. Commentatoren smeekten om een betere look, en Bang Bang heeft eindelijk geleverd.

De tatoeëerder die Selena's nieuwe rozentattoo liet zien

Bang Bang, wiens echte naam Keith Scott McCurdy is, bracht Selenators eerder deze maand in een razernij. De tatoeëerder plaatste een verre en wazige foto van Gomez' rug en plaagde een aanzienlijke nieuwe toevoeging. Details van de nieuwe body art van de 29-jarige waren moeilijk te onderscheiden, maar nu kunnen fans Selena's nieuwe stuk eindelijk van dichtbij zien.

Op de foto is te zien hoe Selena wegkijkt van de camera met haar bob gescheiden. Tussen haar schouders zit een grote blozende roze roos. Het aquarel bloemendessin heeft zachte randen die naar beneden druipen tussen de ruggengraat van de zanger, afwisselend rood en zwart.

"Aquarel op @selenagomez", schreef hij bij de foto op Instagram. "Bedankt dat je altijd geweldig bent?."

Dit is nauwelijks de eerste tatoeage van de Same Old Love-zangeres. Volgens Page Six is deze tatoeage haar zestiende. Elk werk staat op de een of andere manier als een toewijding aan haar 'vriendschappen, haar muziek en haar geloof'.

Selena Gomez heeft eerder inkt gekregen door Bang Bang

De zangeres kreeg haar eerste tatoeage, een muzieknoot, in 2012. Gomez legde aan Access Hollywood uit dat ze het eenvoudige ontwerp kreeg omdat muziek "zo'n grote invloed" op haar leven had gehad. Onlangs kreeg de voormalige Disney-ster ook het woord "Rare" in haar nek geëtst als een knipoog naar haar nieuwste album met dezelfde naam.

Gomez heeft de betekenis achter haar nieuwe blozende rozentattoo niet onthuld, maar als haar eerdere werk enig teken is, dient het om een belangrijk moment in haar leven te markeren. Het nieuwe stuk is haar grootste en meest uitgebreide tot nu toe.

Selena was gevestigd in New York City tijdens de opnames van het tweede seizoen van haar hit Hulu-serie, Only Murders In The Building, dicht bij de Bang Bang Tattoo Studio aan de Lower East Side. De zangeres was eerder in deze studio, toen ze afgelopen april een klein kruis op haar sleutelbeen liet tatoeëren.

Bang Bang heeft naam gemaakt door beroemdheden te tatoeëren. De tatoeëerder heeft een lange lijst van A-listers geïnkt. Enkele beroemde gezichten die werk door hem hebben laten doen, zijn Rihanna, Katy Perry, Justin Bieber, Adele, Miley Cyrus en Kylie Jenner.

Aanbevolen: