Elliot Page pronkt met zijn buikspieren in nieuwe Instagram-foto

Inhoudsopgave:

Elliot Page pronkt met zijn buikspieren in nieuwe Instagram-foto
Elliot Page pronkt met zijn buikspieren in nieuwe Instagram-foto
Anonim

De Juno-ster, die een paar foto's met fans heeft gedeeld sinds zijn borsten werden verwijderd als onderdeel van zijn overgang, plaatste de snap op zijn Instagram-verhaal op vrijdag en fans werden er wild van.

Hij is zonder shirt te zien in wat lijkt op een trailer, zoals diegene die acteurs gebruiken bij het filmen van een show of film, en voegde een "TGIF"-sticker toe aan de foto.

Pagina heeft vorig jaar zijn borsten laten verwijderen

Elliot Page zonder shirt
Elliot Page zonder shirt

De 34-jarige ster kondigde in december vorig jaar aan dat hij transgender was en identificeert zich nu als hij/hem en zij/zij.

Zijn aankondiging werd ontvangen door een enorme hoeveelheid steun van zowel fans als medeacteurs.

Hij vertelde later in maart dat hij een topoperatie had ondergaan, waarbij het borstweefsel van vrouwen werd verwijderd als onderdeel van de overgang om zich als man te identificeren.

In mei plaatste de Academy Award-genomineerde zijn eerste foto zonder shirt sinds de operatie, en fans waren verbaasd over hoe goed Page eruitzag.

"Trans bb's eerste zwembroek", schreef hij bij de post en voegde de hashtags transisbeautiful en transjoy toe.

Velen wezen er destijds op dat de chirurg geweldig werk heeft geleverd en dat er minimale littekens waren, terwijl anderen zijn strakke lichaamsbouw en buikspieren complimenteerden.

Pagina zag er net zo strak uit in deze laatste foto die hij op vrijdag deelde, en het zette zijn fans aan het praten.

Fans reageerden op hoe goed de pagina eruitziet

Veel mensen merkten snel hoe fit de acteur eruitzag en gaven er commentaar op.

"Ik heb net een foto van Elliot Page gezien en bruh wordt JACKED Goed voor hem", schreef iemand.

Velen zeiden dat ze jaloers waren op zijn lichaam en vroegen hem om "de trainingsroutine te laten vallen", zodat ze op hem konden lijken.

De stromende opmerkingen over zijn buikspieren gingen door, waarbij velen hem hot noemden en hem hun nieuwe "Man Crush Monday" noemden.

Een paar mensen zeiden zelfs dat hij er gelukkiger uitziet en er ook gezonder uitziet. Veel van de mensen op Twitter zeiden dat ze blij waren hem "bloeiend" te zien.

"Elliot-pagina ziet er zo gezond en welvarend uit. wat hij verdient. dit vind ik leuk", schreef iemand over de snap die hij deelde.

Aanbevolen: