Squid Game'-maker bevestigt seizoen 2, maar zal het zijn beruchte politieplot bevatten?

Inhoudsopgave:

Squid Game'-maker bevestigt seizoen 2, maar zal het zijn beruchte politieplot bevatten?
Squid Game'-maker bevestigt seizoen 2, maar zal het zijn beruchte politieplot bevatten?
Anonim

Squid Game, Netflix's Zuid-Koreaanse survival-dramaserie, keert officieel terug voor een seizoen 2, heeft maker Hwang Dong-hyuk onthuld aan AP Entertainment.

De negendelige serie volgt 456 mensen die met ernstige economische problemen te maken hebben en die worden uitgenodigd om deel te nemen aan een reeks spellen in ruil voor een enorme geldprijs.

In de show spelen Lee Jung-jae als hoofdrolspeler Seong Gi-hun, HoYeon Jung als Kang Sae-byeok, Wi Ha-joon als Hwang Jun-ho en Park Hae-soo als Cho Sang-woo. Squid Game is de grootste serie van Netflix in de geschiedenis geworden en maakte bijna $ 900 miljoen winst na het kopen van rechten op de show voor slechts $ 21.4 miljoen.

Seizoen 2 komt eraan

Na een cliffhanger van seizoen 1 heeft de maker van de show officieel aangekondigd dat hij bezig is met het schrijven van een tweede seizoen. Terwijl scenarioschrijver Hwang Dong-hyuk het nieuws deelde met AP Entertainment in een video, deelde Forbes de vertaling voor hetzelfde.

De Zuid-Koreaanse regisseur onthulde dat er sinds het eerste seizoen op Netflix was "zo veel druk, zo veel vraag en zo veel liefde voor een tweede seizoen". Hij voegde eraan toe: "Dus ik heb bijna het gevoel dat je ons geen keus laat!"

De schrijver verklaarde dat het te vroeg was om te bespreken wanneer het seizoen klaar zou zijn om in productie te gaan.

"Maar ik zal zeggen dat er inderdaad een tweede seizoen komt. Het zit nu in mijn hoofd. Ik ben momenteel in het planningsproces. Maar ik denk dat het te vroeg is om te zeggen wanneer en hoe dat gaat gebeuren."

Hwang beloofde dat fans in de toekomst verschillende avonturen van Gi-hun kunnen verwachten. "Dus ik beloof je dit… (in het Engels) Gi-Hun zal terugkomen, en hij zal iets voor de wereld doen."

In een eerder interview met The Times deelde de regisseur mogelijke plotideeën die hij in een tweede seizoen hoopte te onderzoeken. Een daarvan was om zich te concentreren op de politie, volgens het verhaal van Frontman in de game.

"Als ik er een mag doen, is dat het verhaal van de Frontman [een voormalige agent die nu toezicht houdt op het spel]. Ik denk dat het probleem met politieagenten niet alleen een probleem is in Korea. Ik begrijp het het op het wereldwijde nieuws. Dit was een kwestie die ik aan de orde wilde stellen. Misschien kan ik er in seizoen twee meer over praten, "zei Hwang tijdens het interview.

Aanbevolen: