Millie Bobby Brown's leven voordat 'Stranger Things' onthuld werd

Inhoudsopgave:

Millie Bobby Brown's leven voordat 'Stranger Things' onthuld werd
Millie Bobby Brown's leven voordat 'Stranger Things' onthuld werd
Anonim

Millie Bobby Brown's opkomst tot superster was een epische rit. De Britse, in Spanje geboren actrice, afkomstig uit Bournemouth, werd beroemd door het vertolken van Eleven in Netflix's Stranger Things-serie sinds 2016. De show zelf was een enorm succes en een belangrijke hoeksteen van de De popcultuur van 2010 met tientallen prijzen en miljoenen kijkers.

Dat gezegd hebbende, had de actrice echter al naam gemaakt voordat ze Elf werd in de originele Netflix-serie. Ze verscheen in een videoclip voor een Brits elektronisch duo, had cameo-rollen in veel grote tv-series en meer. Om het samen te vatten, dit is hoe het leven van Millie Bobby Brown eruitzag vóór Stranger Things.

6 Millie Bobby Brown had gehoorproblemen toen ze klein was

Het was niet altijd gemakkelijk in Millie's huishouden voordat ze een liefde voor acteren ontdekte. Ze werd geboren met gedeeltelijk gehoor in één oor en na een paar jaar verloor ze het gehoor volledig in dat oor. Vastbesloten, Millie's gehoorverlies faseert haar helemaal niet.

"Ik ben net begonnen met zingen, en als ik slecht klink, maakt het me niet uit, want ik doe gewoon waar ik van hou", vertelde ze aan Today. "Je hoeft niet goed te zijn in zingen. Je hoeft niet goed te kunnen dansen of acteren. Als je het leuk vindt om te doen, als je het echt leuk vindt om te doen, doe het dan. Niemand mag je tegenhouden."

5 Ze maakte haar debuut op het scherm in 2013 en deed auditie voor 'Game Of Thrones'

In 2013 maakte Millie Bobby Brown haar filmdebuut als gastster in twee afleveringen van Once Upon A Time In Wonderland van ABC. De serie, die zich afspeelt als een spin-off van Once Upon a Time, ziet de actrice in de schoenen van Young Alice passen. Nog indrukwekkender, ze was toen pas negen!

"Ik deed toen auditie voor Game of Thrones en daar kreeg ik een 'nee' voor, en toen dacht ik 'Oh, dit is echt moeilijk'", herinnerde ze zich tijdens een interview met Jimmy Fallon. " Ik denk dat ik gewoon erg ontmoedigd was door de afwijzing, iets wat ik iedereen vertel - deze industrie zit gewoon 24/7 vol met afwijzingen. Je krijgt 'nee's, veel 'nee's', voordat je een 'ja' krijgt.'"

4 'Stranger Things' was niet de eerste hoofdrol van Millie Bobby Brown in een tv-serie

Voordat ze in Hawkins, Indiana belandde, werd Millie gecast in BBC America's Intruders als de 9-jarige Madison O'Donnell. De paranormale thrillerserie is de tv-bewerking van de gelijknamige roman van Michael Marshall Smith, waarin een voormalige detective centraal staat die de waarheid zoekt in verband met een reeks zelfmoordpogingen. Na acht afleveringen in één seizoen te hebben uitgezonden, werd de serie uiteindelijk geannuleerd.

3 Ze had cameorollen in 'Grey's Anatomy'

De favoriete rijzende ster van Hollywood is ook verschenen voor cameo-rollen in veel grote series, zoals Grey's Anatomy, NCIS en Modern Family. Ze speelde Ruby in seizoen 11 van Grey's Anatomy, aflevering 15 genaamd "I Feel The Earth Move". Ze is een jong meisje wiens moeder ernstig ziek wordt na een aardbeving. In Modern Family krijgt ze echter niet veel schermtijd. Ze verschijnt als Lizzie in de 17e aflevering van seizoen 6, wiens fiets wordt gestolen door Manny.

2 Millie Bobby Brown verscheen ook in een muziekvideo voor British Electro Duo

Millie staat ook bekend om haar verschijning in "Girls Like You" van Maroon 5's Cardi B-featured onder andere A-lister vrouwen in Hollywood, maar dat was niet haar eerste keer dat ze betrokken raakte bij een muzikaal project. In 2016 speelde ze in de muziekvideo "Find Me" van het Britse electroduo Sigma als jonge vrouw die op een emotionele reis door Los Angeles begon. Tot dit schrijven is de video meer dan 59 miljoen keer bekeken op YouTube, waardoor het een van de meest bekeken video's is op het kanaal van de muzikanten!

1 Wat volgt er voor Millie Bobby Brown?

Dus, wat biedt de toekomst voor Millie Bobby Brown? Ze is misschien 17, maar om haar een 'doorbraakactrice' te noemen, is niet meer gepast omdat ze een grote naam had gemaakt in het acteerlandschap. Momenteel heeft de actrice een overvloed aan projecten in het verschiet, waaronder de opvolger van Netflix Enola Holmes in 2022. Ze houdt zich ook bezig met haar schoonheidslijn, Florence by Mills en zal zeker meer interessante projecten aan haar acteerportfolio toevoegen.

"Ik ben pas 17, maar uiteindelijk leer ik een vrouw te zijn. Ik leer een jonge vrouw te zijn, een jong meisje te zijn, mensen zien je opgroeien, toch? En ze zijn bijna geïnvesteerd in je groei en je reis. Maar ze zijn niet klaar om het feit te accepteren dat je opgroeit ", vertelde ze MTV over fans die moeite hebben om te accepteren dat ze ouder wordt. "Ik draag een crop-top en mensen zeggen: 'Ze is 10.' Ik heb zoiets van, 'Nee … ik ben 17.'Dat is iets wat meisjes doen. Of ik draag hoge hakken. Of ik draag een outfit naar een prijsuitreiking en ze zeggen: 'Ze ziet er 50 uit.' Nee, het is omdat je naar me kijkt sinds ik 10 was. Daarom denk je dat, "vervolgde de ster.

Aanbevolen: