Cardi B is dol op stiefkinderen als compensatieplannen voor een WWE-uitje met kinderen

Inhoudsopgave:

Cardi B is dol op stiefkinderen als compensatieplannen voor een WWE-uitje met kinderen
Cardi B is dol op stiefkinderen als compensatieplannen voor een WWE-uitje met kinderen
Anonim

Uren na het aanbreken van het nieuwe jaar in een stripclub, was een levendige Cardi B vol liefde terwijl ze trots was op Offset en haar stiefkinderen terwijl ze zich voorbereidden op een uitje in een WWE-evenement.

Stiefzoon. Ja, hoe gaat het? Zei Cardi terwijl ze Kody, Offset en Kalea filmde terwijl ze pronkten met hun designerdruppels terwijl ze poseerden op een van de vele auto's van het stel.

Gebroken witte tweeling… hoe heet het? Ierse tweeling? Het is een Ierse tweeling, maar het is een tweeling. Ja, ja, ja,” zei ze, verwijzend naar het feit dat Kody en Kalea, die niet dezelfde moeder hebben en slechts drie weken na elkaar werden geboren.

Cardi B en Offset Prepping voor WWE-evenement

Later in de video vroeg Cardi B hen om hun plannen voor de dag te delen, waarop Offset antwoordde: "WWE" voordat hij het feit benadrukte met de beroemde body slam-worstelbeweging. Op zijn Instagram-pagina schreef Offset "het leven van een vader" op een collage van foto's die dezelfde dag werden genomen.

De familiebindingssessie veranderde al snel in een groepsaangelegenheid toen Offset de andere leden van de Migos-groep, Quavo en Takeoff, ontmoette.

De drie rappers poseerden vervolgens voor een foto met WWE-worstelaar Randy Orton, die hen later op het podium uitnodigde als onderdeel van de entourage van RK-Bro tijdens het WWE-evenement in Atlanta.

Waar waren de kinderen van Cardi B en Offset?

Terwijl de 3-jarige dochter Kulture en de bijna 4 maanden oude zoon niet op de foto stonden met hun stiefbroers en zussen, gaf Cardi B fans wel een update over haar zoon.

"Deze baby was echt slecht vandaag…Ik ben uitgeput…Doei om wat zzz met hem te krijgen," schreef ze op een foto op haar Insta-verhalen.

WhatsApp-afbeelding 2022-01-02 om 3.56.45 uur
WhatsApp-afbeelding 2022-01-02 om 3.56.45 uur

Kulture, aan de andere kant, werd voor het laatst gezien als schattig in een lange rode jurk met blote schouders op foto's die Cardi B op 26 december 2021 op haar Instagram-pagina plaatste met het bijschrift "RED CHRISTMAS."

Cardi B stond versteld in een lange strakke, onthullende witte jurk met een split. Ze werd omringd door Kalea aan haar rechterkant en Kulture aan haar linkerkant, die in rood overeenkwam.

Op de achtergrond stonden drie enorme kerstboompjes die versierd waren met veel rode en groene linten. Op de vloer lagen veel cadeautjes die versierd waren met rood cadeaupapier. Tussen het zingen van Kanye West en Rihanna's hit "All Of The Lights" en "It's Beginning to Look a Lot Like Christmas", legde Cardi B uit dat het rode thema allemaal het idee van Offset was, en voegde eraan toe: "Dit jaar gingen we met … nou, Offset stelde voor, hij wilde een fijne kerstsfeer.”

Aanbevolen: