Kylie Jenner wordt geconfronteerd met Kanye West-reactie na goedkeuring van Joe Biden voor president

Kylie Jenner wordt geconfronteerd met Kanye West-reactie na goedkeuring van Joe Biden voor president
Kylie Jenner wordt geconfronteerd met Kanye West-reactie na goedkeuring van Joe Biden voor president
Anonim

Kylie Jenner leek vorige maand voormalig vicepresident Joe Biden te steunen. De lipkit-ondernemer deelde een Instagram-bericht waarin hij hem steunde.

Jenner plaatste op 30 september een bericht op haar Instagram Stories van Michelle Obama waarin ze de Democratische kandidaat Biden prees. Ze verwijderde het bericht echter binnen enkele minuten.

Meer recentelijk onthulde de 23-jarige zus, Kourtney Kardashian, 41, donderdag dat ze haar zwager Kanye West steunde als president. Kourtney wiegde een "Stem Kanye" -hoed in haar Instagram-verhalen.

Kardashian kreeg ernstige reacties omdat zijn kansen om de verkiezingen te winnen nu een wiskundige onmogelijkheid zijn. Fans beschuldigden haar ervan stemmen af te nemen van kandidaten die daadwerkelijk politieke veranderingen konden doorvoeren.

Het bericht dat Kylie deelde, werd de dag na het eerste presidentiële debat tussen president Donald Trump en Biden geschreven.

Daarin sympathiseerde de voormalige First Lady met kijkers die tijdens het debat "afgeschrikt waren door het gedrag van de president gisteravond".

Trump werd door talloze experts bekritiseerd voor het herhaaldelijk onderbreken van Biden en voor het negeren van de moderator, Fox News-anker Chris Wallace.

De auteur van "Becoming" prees Biden als "de enige manier waarop we uit deze chaos kunnen komen en wat stabiliteit in dit land kunnen herstellen."

Obama drong er bij haar volgers op aan om hun vrienden en familie te helpen zich te registreren en te stemmen.

Kylie die Kanye onderschrijft (hoe kort ook) zal zeker voor conflicten in de familie zorgen.

Kanye is gepassioneerd om president te worden en heeft zichzelf ervan overtuigd dat hij in de running is.

Dit is niet de eerste keer dat Kylie en Kanye het oneens zijn over verschillende meningen.

De moeder-van-een kwetste naar verluidt de gevoelens van de Grammy-winnende rapper nadat ze een deal had getekend met Puma in plaats van Adidas.

"Er zal nooit iets van Kylie Puma zijn", twitterde hij voorafgaand aan zijn Yeezy seizoen 3-show in februari 2016.

Het kwam na geruchten dat Jenner een deal van zeven cijfers tekende met het atletische merk.

"1000% Kylie zit in het Yeezy-team!!!"

Hij had het mis - Jenner speelde de hoofdrol in meerdere Puma-campagnes en creëerde zelfs haar eigen collectie. Maar in 2018 veranderde Kylie van gedachten.

"Zo opgewonden om aan te kondigen dat ik officieel een adidas-ambassadeur ben", deelde ze op Instagram-verhalen terwijl ze Adidas Falcons droeg.

"Als een levenslange fan van het merk, belichaamt Kylie de gedurfde geest van Falcon en we zijn verheugd haar aan te kondigen als het gezicht van de campagne", luidde de merkverklaring.

In een aflevering van Keeping Up With The Kardashians was Kanye niet al te blij met Kylie's Puma-partnerschap.

Hij klaagde persoonlijk bij Kim, omdat ze vanaf het allereerste begin betrokken was bij zijn Adidas-lijn.

Kim koos de kant van Yeezy en zei in haar video-biechtstoel: "Kanye liet Kylie meelopen in zijn eerste twee shows, hij geloofde echt in haar als onderdeel van zijn merk. Ik begrijp dat het de taak van mijn moeder is om deals voor ons te krijgen … maar alles moet heel zorgvuldig worden uitgespeeld en ik heb het gevoel dat dit een belangenconflict was."

Aanbevolen: