Netflix dropt eerste trailer voor familiekomedie 'Yes Day' met Jennifer Garner in de hoofdrol

Inhoudsopgave:

Netflix dropt eerste trailer voor familiekomedie 'Yes Day' met Jennifer Garner in de hoofdrol
Netflix dropt eerste trailer voor familiekomedie 'Yes Day' met Jennifer Garner in de hoofdrol
Anonim

In de komende Netflix-komedie, geregisseerd door Miguel Arteta, speelt Garner de moeder van twee Allison Torres. Allison en haar man Carlos, gespeeld door The Undoing-acteur Édgar Ramírez, zullen 24 uur lang alles moeten gehoorzamen wat hun kinderen zeggen. Katie en Nando Torres worden gespeeld door You-ster Jenna Ortega en Julian Lerner.

Kan Yes Day een echte gezinsvakantie worden? Netflix denkt van wel.

Netflix presenteert 'Yes Day' en suggereert dat het een echte feestdag kan worden

Gebaseerd op een bestseller kinderboek van Amy Krouse Rosenthal en Tom Lichtenheld, gaat Yes Day in maart in première. Terwijl fans wachten op de première, heeft Netflix verduidelijkt wat een "ja-dag" betekent.

“1. Een snelle, grappige familiekomedie met Jennifer Garner en Edgar Ramirez als ouders die 24 uur lang geen nee kunnen zeggen tegen hun kinderen

2. Een nieuwe vakantie kun je direct met je eigen gezin beginnen door simpelweg ja te zeggen”, tweette de streaminggigant op platform Netflix Film.

In de trailer daagt het personage van Jenna Ortega haar gespannen ouders uit om een ja-dag te hebben en te zeggen wat zij en haar twee jongere broers en zussen zeggen. Als ze accepteren, weten ze niet waar ze aan toe zijn.

Hoogtepunten zijn onder meer: Garner laat haar make-up doen door een peuter die waterverf gebruikt en het hele gezin gaat door de wasstraat met de ramen naar beneden.

De film is een van de meer dan 70 films die Netflix in 2021 voor abonnees in petto heeft. Yes Day heeft een script geschreven door Justin Malen en ziet Garner ook als producer optreden.

Wat gaat Jennifer Garner nu doen?

Garner is onlangs te zien in de actiefilm Peppermint en is momenteel bezig met het filmen van The Adam Project, een sciencefictionfilm geregisseerd door Shawn Levy.

De Alias-hoofdrolspeler zal naast Ryan Reynolds verschijnen, en MCU-sterren Zoe Saldana en Mark Ruffalo, en Catherine Keener.

Volgens de officiële synopsis ziet de film de hoofdrolspeler, gespeeld door Reynolds, als een man die terug in de tijd kan reizen om hulp te krijgen van zijn 13-jarige zelf om hun overleden vader te confronteren. De film is ingesteld om te worden gestreamd op Netflix, maar heeft nog geen officiële releasedatum.

Yes Day gaat op 12 maart in première op Netflix

Aanbevolen: