De extreem schaduwrijke manier waarop Rob Dyrdek zijn vrouw ontmoette

Inhoudsopgave:

De extreem schaduwrijke manier waarop Rob Dyrdek zijn vrouw ontmoette
De extreem schaduwrijke manier waarop Rob Dyrdek zijn vrouw ontmoette
Anonim

In de afgelopen eeuw zijn er honderden professionele atleten geweest die de top van hun sport hebben bereikt en daardoor veel grote voordelen hebben kunnen genieten. De meest succesvolle atleten genieten bijvoorbeeld van de aanbidding van de massa en ondertekenen contracten met veel geld en goedkeuringsovereenkomsten. Maar zodra de meeste professionele atleten niet meer kunnen concurreren, komt er een einde aan al die dingen. Om die reden zijn er in de loop der jaren veel te veel atleten van een miljoen dollar failliet gegaan.

Aan de positieve kant is er een handvol atleten die erin geslaagd zijn om in de publieke belangstelling over te stappen naar een nieuwe en succesvolle carrière. Sommige professionele skaters zoals Tony Hawk en Jason Lee zijn bijvoorbeeld grote crossover-sterren geworden. Op dezelfde manier ging Rob Dydek van een professionele skater naar een 'reality'-showster, tv-presentator en een alom geliefde figuur. Ook al lijkt Dyrdek zo'n lieve kerel, dat betekent niet dat iemand van hem mag verwachten dat hij brandschoon is. Toch zullen veel mensen geschokt zijn om te horen over de duistere manier waarop Dyrdek zijn vrouw ontmoette.

Bryiana Dyrdek heeft een fascinerend leven geleid

Op dit punt in haar leven is Bryiana Dyrdek vooral bekend als de vrouw van de beroemde skater en tv-persoonlijkheid Rob Dyrdek. Maar lang voordat ze de man ontmoette met wie ze trouwde en toen ze bekend stond als Bryiana Flores, was ze al bezig een fascinerend leven te leiden.

Toen ze nog maar 10 jaar oud was, werd bij de vrouw die bekend kwam te staan als Bryiana Dyrdek, een terminale ziekte vastgesteld. Als volwassene heeft Bryiana gesproken over de diagnose van een bloedziekte op die jonge leeftijd en beschreven dat ze de hele tijd ziek was. Helaas zag het er zelfs zo slecht uit dat de Make-A-Wish Foundation naar Bryiana kwam en haar wens vervulde. Gelukkig beschreef Bryiana ook hoe vastbesloten ze was om te zegevieren en haar doel in het leven te vinden, dat vrijwel zeker een rol speelde in haar overleving.

Vele jaren nadat ze haar penseel met de dood had overleefd, werd de vrouw die nu bekend staat als Bryiana Dyrdek een schoonheidskoningin. Immers, Bryiana werd in 2008 Miss Teen of Nation en in 2010 werd ze gekroond tot Miss California Teen. In 2013 nam Bryinana's carrière een wending toen ze Playboy's Playmate van de maand werd, en daarna keerde ze terug naar vorm door in 2014 de World's Perfect Pageant te winnen.

Hoe Rob Dyrdek zijn vrouw ontmoette, Briyana Dyrdek

Als iemand de woorden "hoe Rob Dyrdek zijn vrouw ontmoette" in Google plugt, zullen ze worden geïnformeerd dat het paar voor het eerst in contact kwam tijdens een evenement in 2013. Natuurlijk klinkt die versie van gebeurtenissen lief en meestal onopvallend. Toen de vrouw die nu bekend staat als Bryiana Dyrdek echter werd geïnterviewd door Carrie Doll, beschreef ze de eerste ontmoeting met Rob heel anders.

"[Dyrdek] begon me te volgen op Twitter, en toen begon hij te DMen, en toen begon hij me te sms'en en vroeg of ik wilde rondhangen. Ik postte over een dierenasiel in Bakersfield dat failliet ging dus moesten ze een nieuw huis vinden… dus hij zei: 'Ik dacht dat we een helikopter konden nemen en een paar puppy's konden redden', maar ik kende hem niet goed genoeg om te weten dat hij een grapje maakte."

Hoewel Bryiana een indrukwekkend persoon was toen ze Rob ontmoette, is het nog steeds erg duister dat hij zo in haar DM's gleed. Rob zou tenslotte bijna 40 zijn geweest toen hij voor het eerst contact opnam met Bryiana op Twitter en ze was begin twintig. Bovendien was Rob rijk en beroemd, terwijl Bryiana relatief anoniem was. Om beide redenen is het overduidelijk dat de krachtdynamiek toen Rob in Bryiana's DM's gleed, enorm scheef was.

Op het moment van schrijven lijkt het er zeker op dat alles is gelukt voor Rob en Bryiana Dyrdek, omdat ze erg gelukkig lijken samen. Immers, wanneer Rob of Bryiana over hun echtgenoot praten, is het onmogelijk om niet op te merken hoeveel ze gutsen. Maar hoe de dingen ook zijn verlopen, dat betekent niet dat het verhaal over de oorsprong van het paar niet verontrustend is.

In de afgelopen jaren zijn er verschillende sterren geweest die zichzelf in de problemen hebben gebracht nadat ze jonge fans op sociale media hadden bereikt en verzorgd. James Charles is om die reden bijvoorbeeld verwikkeld in controverse en James Franco kwam jaren geleden in de problemen voor DMing met een 17-jarig meisje. Hoewel het belangrijk is om op te merken dat Bryiana meerderjarig was toen Rob haar op Twitter benaderde, is het nog steeds een vergissing dat hij zo'n veel, veel jongere vrouw een DM heeft gestuurd. Om dat te bewijzen, hoeft iedereen zich alleen maar een persoon voor te stellen die ze kennen en die begin twintig is en iemand heeft die bijna 40 is en ze in DM's mee uit vraagt.

Aanbevolen: