Een komische legende vergeleek Hugh Grant met een 'dictator', hier is waarom

Inhoudsopgave:

Een komische legende vergeleek Hugh Grant met een 'dictator', hier is waarom
Een komische legende vergeleek Hugh Grant met een 'dictator', hier is waarom
Anonim

Als presentator van een talkshow hebben mensen tegenwoordig te maken met de druk om elk jaar uren achter elkaar voor de camera te verschijnen. Daarom moeten presentatoren van talkshows ervoor zorgen dat ze niet ongepast zijn voor hun gasten, dat ze grappig zijn en dat ze er fysiek op hun best uitzien. Bovendien moeten presentatoren van talkshows ook benadrukken dat ze te ver gaan met hun komedie, aangezien het tegenwoordig zo gemakkelijk is om kijkers te beledigen.

Gezien alle druk waaronder ze staan, is het logisch dat presentatoren van talkshows meestal veel geld verdienen voor hun werk. Het maakt niet uit hoeveel geld ze betaald krijgen, maar dat betekent niet dat presentatoren van talkshows en hun personeel gedwongen moeten worden om te gaan met nachtmerrieachtige gasten. Helaas had een presentator van een talkshow die nu wordt beschouwd als een komedielegende ooit een ervaring met Hugh Grant die zo slecht was dat hij de acteur vergeleek met een dictator.

Een komedie-legende

Van 1999 tot 2015 presenteerde Jon Stewart The Daily Show. Tijdens zijn ambtstermijn zagen veel mensen Stewart als hun belangrijkste nieuwsbron, hoewel de komiek de kijkers herhaaldelijk vertelde dat hij niet al te serieus moest worden genomen. Als gevolg van de impact die Stewart had op een generatie mensen en zijn duidelijke vermogen om mensen aan het lachen te maken, beschouwen veel mensen hem nu als een komische legende.

Naast het bespotten van de laatste nieuwsberichten van de dag, was Jon Stewart ook presentator van een talkshow vanwege de segmenten waarin de komiek met beroemdheden praatte. Als je veel presentatoren van talkshows zou vragen om het vuil op hun gasten te strooien, zouden ze waarschijnlijk woorden hakken of geen namen noemen. Aangezien Jon Stewart altijd bereid is geweest om veren in de war te brengen, zou het niemand moeten verbazen dat hij heel openhartig is geweest als hij het heeft over de gasten van zijn show.

Stewart Calls Grant Out

Door de jaren heen heeft Jon Stewart er nooit een geheim van gemaakt dat het interviewen van willekeurige beroemdheden verre van zijn favoriete onderdeel was van het hosten van The Daily Show. Aangezien Stewart een presentator van een talkshow was, is het verbazingwekkend dat hij toegaf dat hij een groot deel van zijn werk niet leuk vond, maar het is bewonderenswaardig dat hij eerlijk was tegen fans.

In 2012 hadden Jon Stewart en Stephen Colbert een gesprek op het podium in New Jersey om geld in te zamelen voor het Montclair Film Festival. Tijdens het gesprek van de vrienden kwamen veel onderwerpen naar voren, maar het meest explosieve moment van de avond was toen Stewart zijn minst favoriete Daily Show-gast aller tijden besprak.

Aangezien Jon Stewart in 2012 al meer dan tien jaar The Daily Show presenteerde, moest een gast memorabel verschrikkelijk of geweldig zijn om op te vallen. Met dat in gedachten zegt het veel over het feit dat Stewart Hugh Grant zijn minst favoriete Daily Show-gast aller tijden noemde. Onmiddellijk nadat hij dat feit had onthuld, grapte Stewart "en we hebben dictators in de show gehad".

Waarom Stewart het niet kon uitstaan om Hugh Grant in The Daily Show te hebben, legde hij in niet mis te verstane bewoordingen uit. “Hij geeft iedereen st de hele tijd, en hij is een grote pijn in de kont.” Van daaruit onthulde Stewart dat Grant boos was op de mensen van The Daily Show omdat de clip die ze speelden van de film die hij daar promootte slecht was. Daarop zei Stewart dat Grant "een betere fking-film moest maken", wat logisch is omdat The Daily Show geen controle had over de filmclip die ze kregen. Ten slotte maakte Stewart duidelijk dat hij Grant "nooit" zou toestaan om opnieuw in zijn versie van The Daily Show te verschijnen.

Grant reageert

Op verschillende momenten in zijn carrière is Hugh Grant bestempeld als een nachtmerrie om mee te werken. Als je bedenkt hoeveel miljoenen bioscoopbezoekers dol zijn op de getalenteerde acteur, zal dat voor veel mensen waarschijnlijk als een schok komen. Het is echter vrij duidelijk dat Grant zich zeer bewust is van zijn reputatie, aangezien hij vaak openhartig is geweest over zijn slechte gedrag in het verleden.

Een perfect voorbeeld van zijn bereidheid om zijn eigen fouten toe te geven, is de manier waarop Hugh Grant reageerde toen Jon Stewarts woede jegens hem de krantenkoppen haalde. In plaats van te proberen excuses te verzinnen of anderen de schuld te geven, wat de meeste beroemdheden doen als ze worden geroepen, nam Grant in een tweet de volledige verantwoordelijkheid voor Stewarts woede jegens hem. Blijkbaar kreeg mijn innerlijke krab de overhand met tv-producent in 09. Onvergeeflijk. J Stewart heeft gelijk dat hij me schopt.”

Aanbevolen: