Wie zal er nog meer worden ontmaskerd als een Skrull in 'Secret Invasion'?

Inhoudsopgave:

Wie zal er nog meer worden ontmaskerd als een Skrull in 'Secret Invasion'?
Wie zal er nog meer worden ontmaskerd als een Skrull in 'Secret Invasion'?
Anonim

Nadat de Captain Marvel-film debuteerde, moesten we gissen wie er nog meer door een Skrull had kunnen worden vervangen. Talos (Ben Mendelsohn) was de hele tijd aan het verdubbelen als Nick Fury (Samuel L. Jackson), wat de mogelijkheid bood om later meer ontmaskeringen te doen. Geen andere MCU karakters hebben deze weg afgelegd. Dat zal natuurlijk veranderen in Disney's aankomende Secret Invasion-serie.

Voor degenen die het niet weten, de verhaallijn van de geheime invasie, gecentreerd rond de grootse onthullingen dat veel van de machtigste helden van de aarde werden vervangen door Skrulls, allemaal in een poging om de planeet te veroveren. Prinses Veranke leidde de operatie en voerde het bevel over haar troepen om te infiltreren in verschillende superheldengroepen en militaire organisaties zoals S. H. I. E. L. D. Ze volbrachten hun taak en kregen bijna de volledige controle over de aarde, maar de gecombineerde kracht van de Avengers en hun bondgenoten bleek robuuster.

Wat de Disney+-serie betreft, zal Secret Invasion het bronmateriaal waarschijnlijk nauwlettend volgen, waardoor het verhaal trouw blijft aan de strips. De schrijvers van de show kunnen echter enkele creatieve vrijheden nemen waarmee personages vermomde Skrulls zijn. De reden is dat enkele van de meest prominente helden uit de Secret Invasion-strips niet in de MCU bestaan. Individuen zoals Spider-Woman zijn nog steeds niet geïntroduceerd, dus prinses Veranke kan niet rond paraderen als Jessica Drew. Hetzelfde geldt ook voor haar Skrull-cohorten.

Wie kan een skrull zijn die zich verstopt?

Afbeelding
Afbeelding

Gelukkig opent een beetje spelen met het karakterlandschap de deur naar meer schokkende onthullingen. Niemand vermoedde dat Talos zich voordeed als Nick Fury, en we zouden niet wijzer zijn als andere aardgebonden helden zichzelf als buitenaardse wezens zouden laten zien.

Als je erover nadenkt, zou het leren dat een paar van de Avengers of hun bondgenoten deze hele tijd in het geheim buitenaardse wezens waren, een nieuwe laag intriges toevoegen aan het MCU-verhalenboek. Omdat het niet alleen smeekt om de vraag waarom deze specifieke Skrulls werkeloos toekeken terwijl de wereld meerdere keren met vernietiging werd geconfronteerd, maar het brengt ook het idee naar boven van: hadden ze een hand in die gevechten?

Of ze het nu wel of niet hebben gedaan, het zal interessant zijn om te zien wie Disney besluit een Skrull te maken. Fanspeculatie over de kwestie heeft elk bestaand Marvel-personage onder de loep genomen. Van Netflix' Defenders tot Henry Pym (Michael Douglas), ze maken allemaal kans om de Skrull-behandeling te krijgen. Neem bijvoorbeeld Hank Pym.

Hank Pym, A Skrull?

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Pym niet willekeurig is verdwenen of voor een langere periode is verdwenen, kan het maken van hem een Skrull worden gebruikt om uit te leggen hoe hij de formule voor Pym Particles bedacht. Hank zou ze in de MCU hebben gemaakt, maar dat kan gemakkelijk veranderen als we ontdekken dat de kwantumsubstantie een buitenaards idee was. Een Skrull die zich vermomde als Henry Pym zou hen de perfecte dekmantel geven om nieuwe technologieën te ontwikkelen zonder veel achterdocht te wekken over wat ze aan het doen zijn, dus het past wel.

Pym is niet de enige superheld die mogelijk op de vlucht is als een van de Skrulls. Ook Natasha Romanoff (Scarlet Johansson) zou in het bestuur kunnen zitten. Haar terugkeer in de aankomende Black Widow-film wijst met de vingers naar een mogelijke samenwerking met Skrull, die kan eindigen met een alien die haar op aarde vervangt. Specifieke omstandigheden moeten perfect op één lijn liggen om het te laten slagen, maar we hebben vreemdere dingen zien gebeuren in de MCU.

In ieder geval zal de Skrull-invasie het MCU-landschap drastisch veranderen. Niet per se omdat de wereld in gevaar is, maar alleen al vanwege het feit dat personages waarmee we vertrouwd zijn geraakt en die in schurken veranderen, zich afvragen: waar zijn de echte helden? En wat heeft de toekomst voor hen in petto als ze terugkeren?

Aanbevolen: