Is 'Anatomy Of A Scandal' het kijken waard?

Inhoudsopgave:

Is 'Anatomy Of A Scandal' het kijken waard?
Is 'Anatomy Of A Scandal' het kijken waard?
Anonim

In het streamingtijdperk is er een constant spervuur van nieuwe inhoud om door te bladeren. Netflix, Hulu en elk ander platform brengen regelmatig nieuwe projecten uit, en dan hebben we het nog niet eens over alles wat nieuw is dat nog op de kabel verschijnt. Onnodig te zeggen dat mensen willen weten of iets het bekijken waard is!

Of het nu gebaseerd is op een waargebeurd verhaal, of een bewerking van een grote videogame, alle projecten hebben een aantal goede dingen om van te houden, maar ze vereisen allemaal een grote investering van onze tijd.

Dat gezegd hebbende, we zijn hier om je te laten weten of Netflix' Anatomy of a Scandal je tijd waard is!

'Anatomy Of A Scandal' Onlangs debuteerde

Op 15 april bracht Netflix Anatomy of a Scandal uit, een anthologie-thrillerdrama met een indrukwekkende lijst van hoofdrolspelers.

Met namen als sienna Miller, Naomi Scott en vriend Rupert, waren fans van het genre geïnteresseerd om te zien wat dit project op tafel zou kunnen brengen. Netflix heeft uitzonderlijk werk geleverd met hun oorspronkelijke contactpersoon en er was hoop dat ze het volgende geweldige project op het streamingplatform zouden kunnen zijn.

Toen hij met Empire sprak over het lezen van de eerste scripts, zei Miller: "Ik heb ze eigenlijk allemaal in één keer gelezen, omdat ze zo voortstuwend waren en zoveel wendingen hadden dat ik niet zag aankomen. En ik begrijp, zoals we allemaal doen, dat om een goed zesdelig drama te maken, het meeslepend moet zijn zoals dit werkelijk was. En het behandelt echt belangrijke en veelvoorkomende thema's."

Mensen hebben de kans gehad om de show te bekijken en de meningen stromen binnen.

Critici zijn er verdeeld over

Op Rotten Tomatoes zijn critici behoorlijk verdeeld over het project. Zoals het er nu uitziet, heeft het een 61%, wat aantoont dat, hoewel sommige critici ervan hebben genoten, er genoeg zijn die er minder enthousiast over zijn.

In hun recensie zei Raven Smith van Vogue: "Het beschermen van de familienaam is een luxe last van Brits zijn -- elk seizoen van The Crown versterkt dit -- en dat is, denk ik, de reden waarom we het niet kunnen keer je af van Anatomy of a Scandal. Het is gewoon te lekker als Britten gaan gonzo."

Dit is een behoorlijk solide lof voor het project, maar nogmaals, veel recensenten waren niet tevreden met wat de serie presenteerde.

Nick Hilton van Independent, bijvoorbeeld, wist niet goed wat hij ervan moest denken.

"Is dit een erotische thriller? Een rechtszaaldrama? Een uiteenzetting van sociale kwesties? Soms zijn het al deze dingen, hoewel het meestal bestaat in de lusteloze ruimte tussen een duidelijk genre - of gevoel van identiteit, "schreef Hilton.

Het is best interessant om te zien hoe verdeeld de critici zijn over dit specifieke project. Een trefwoord dat meerdere keren in deze beoordelingen opdook, is 'verward', iets dat geen enkel team over hun project wil horen.

Natuurlijk zijn de meningen van critici slechts een deel van het grotere geheel, dus we moeten wat dieper kijken om te bepalen of dit project het bekijken waard is.

Is het de moeite waard om te kijken?

Dus, is Anatomy of a Scandal echt de moeite waard om op het kleine scherm te bekijken? Met een algemeen gemiddelde van slechts 52%, lijkt het erop dat dit een project is dat de meeste mensen prima zouden kunnen overslaan.

De 61% met critici was zwaar genoeg, maar het publiek heeft gesproken, en een score van 43% is ronduit verschrikkelijk.

In een bijzonder negatieve recensie benadrukte een gebruiker enkele van de gebreken van de show.

"Kijk (zucht), nee. Ze krijgen een punt als ze het proberen, maar eerlijk gezegd is dit onderwerp veel te belangrijk om zo onoprecht te worden behandeld. De visuele metaforen zijn hardhandig en grenzen aan studentenfilm. Dit is eerlijk gezegd het kijken niet waard en het belachelijke einde laat je woedend voelen. Hoe eindigt een show die draait om de bewijslast met een veronderstelde 'gotcha' die volledig op gissingen is gebaseerd? Gek, " schreven ze.

Dit zijn allemaal geldige punten, en ze gaan veel verder dan alleen maar aangeven dat iets saai of te lang was.

Alles is echter niet verschrikkelijk met het project, en er zijn beoordelingen die wijzen op enkele van de goede dingen van de show.

"Ik begrijp de slechte recensies over deze serie niet. Het was niet perfect, maar best goed. Er waren wat vreemde plotpunten en het tempo had strakker gekund, maar de 3 hoofdrolspelers deden een spectaculair werk: krachtig en genuanceerd. Zeker de moeite waard, "zei een recensent.

Anatomy of a Scandal had misschien veel potentieel, maar helaas lijkt dit project te kunnen worden overgeslagen.

Aanbevolen: