10 beroemdheden die voormalige kampbegeleiders zijn

Inhoudsopgave:

10 beroemdheden die voormalige kampbegeleiders zijn
10 beroemdheden die voormalige kampbegeleiders zijn
Anonim

Stars - ze zijn net als wij! Nou ja, soms, en soort van. Hoewel veel beroemdheden werden geboren in rijkdom en privileges, komen sommigen uit een meer bescheiden begin, groeien op in gezinnen uit de midden- en lagere klasse in kleinere steden en dorpen en houden vakantiebanen vast voor werkervaring en extra geld. En het is niet verwonderlijk dat velen zich tot een van de leukste zomerbanen hebben gewend: kampbegeleider zijn.

Na positieve ervaringen als kampeerders, beroemdheden als Lady Gaga, Drew Carey en zelfs Michelle Obama(die om een nogal grappige reden een "beste kampeerder"-prijs werd geweigerd) ging aan de slag in de rol van adviseur en vond vaak zelfs manieren om, nadat ze beroemd en succesvol waren geworden, iets terug te doen voor de zomerkampen die in hun dierbaarste blijven hangen zomer herinneringen. Sommige zijn moeilijk voor te stellen als raadgevers, andere helemaal niet. Hier zijn 10 beroemdheden die voormalige kampadviseurs zijn.

10 Leonard Cohen

Het is moeilijk je Leonard Cohen voor te stellen als kampbegeleider, maar hij bekleedde de baan wel in de zomers van 1950 en 1951. De rapporten van het kamp bevatten aantekeningen over zijn opleiding als jeugdbegeleider: "Ondanks zijn jonge jaren zeer volwassen op veel manieren. Heeft meer training en vaardigheden nodig. Let op sporen van scepticisme [sic]. Had de volledige verantwoordelijkheid van de adviseur die hij serieus nam. Gewetensvol en oprecht."

9 Drew Carey

Drew Carey groeide op in Cleveland en diende in de jaren zeventig als kampbegeleider bij YMCA Camp Y-Noah in Akron. Hij heeft onlangs een grote donatie gedaan aan het kamp, dat vandaag de dag nog steeds sterk draait, om de financiële problemen van het kamp als gevolg van COVID-19 te compenseren. Hij twitterde het verzoek en het kamp werd al snel overspoeld met donaties van Drew's fans.

8 Michelle Obama

Michelle Obama werd kampbegeleider ondanks een moeilijke (maar grappige) ervaring als kampeerder toen ze op 10-jarige leeftijd de prijs voor "beste kampeerder" werd geweigerd vanwege haar voorliefde voor woorden van vier letters. Blijkbaar maakte ze haar mond schoon, want ze werd later counselor in Camp Anita Bliss Coler in New York.

7 Denzel Washington

Denzel Washington ging als tiener naar het kerkkamp, maar werd eruit gegooid toen hij en zijn vrienden werden betrapt op het drinken van bier in de cabine. Later, als kampbegeleider bij YMCA Camp Sloane in de Berkshires, nam hij deel aan een traditie waarbij counselors optreden voor de kampeerders, waarbij hij zijn eigen poëzie las en opvoerde. Naar verluidt vroeg een collega hem na afloop: "Man, heb je er ooit over nagedacht om acteur te worden?" …en de rest is geschiedenis!

6 Carly Simon

Carly Simon was een counselor in Camp Diana-Dalmaqua in de Catskills, waar ze Jacob Brackman ontmoette, de journalist en songwriter die haar frequente medewerker zou worden. Dus zonder Camp Diana-Dalmaqua hadden we haar beroemde hits "That's the Way I've Always Heard It Should Be" en "Haven't Got Time for the Pain" niet gehad!

5 Rooney Mara

Girl With the Dragon Tattoo-ster Rooney Mara werkte in haar tienerjaren als kampbegeleider in New York en had tijdens het schooljaar ook een baan als babysit. De Carol-actrice herinnert zich hoe ze haar geld uitgaf aan 'nutteloze dingen' zoals Pogs. (Pogs! Als je het weet, weet je het.)

4 Zac Brown

Landster Zac Brown vond het zo leuk om kampbegeleider te zijn, hij deed het werk in twee verschillende zomerkampen: Camp Mikell en Camp Glisson, een United Methodist zomerkamp en retraitecentrum, beide in zijn thuisstaat Georgia. Hij heeft zelfs een eigen kamp opgezet: Camp Southern Ground in Fayetteville County herbergt elke zomer kampeerders van 7 tot 17 jaar, als Zac's manier om de kamptraditie levend te houden.

3 Drew Lachey

Drew Lachey is een andere celeb die hun beroemdheidskracht gebruikte om iets terug te geven aan het kamp waar ze adviseurs waren. Het kamp in Clarksville, Ohio is geschikt voor gezinnen met een laag inkomen, kinderen met speciale behoeften en jongeren in het pleegzorgsysteem, dus het is vooral ontroerend dat Drew, samen met zijn broer Nick, een donatie van $ 62.000 aan het kamp kon doen toen ze wonnen The Price Is Right in 2013.

2 Lady Gaga

Voordat ze met enorme pophits en bizarre outfits op onze radiogolven en tv-schermen explodeerde, diende Lady Gaga (geboren Stefani Germanotta) als kampbegeleider bij YMCA Camp Hi-Rock in Massachusetts. Een andere hulpverlener herinnert zich dat ze ervan hield om meisjes haar kleding en make-up te laten lenen en er plezier in had om anderen een goed gevoel te geven.

1 Jennifer Nettles

Sugarland-frontvrouw Jennifer Nettles werkte als counselor bij Rock Eagle 4-H Center terwijl ze opgroeide in Douglas, Georgia. Ze is door de organisatie geëerd als erevoorzitter en gastheer van het Georgia 4-H Gala in 2015. Ze schrijft haar betrokkenheid toe aan haar talent voor optreden, daarbij verwijzend naar "de hoeveelheid tijd die ik kreeg om op te treden, in een ensemble op te treden, in staat te zijn om met verschillende stemmen op te treden en echt te leren over op het podium te staan op een andere manier dan ik ooit heb gehad."

Aanbevolen: