I Am Georgina': hoeveel is de privéjet van Cristiano Ronaldo waard?

Inhoudsopgave:

I Am Georgina': hoeveel is de privéjet van Cristiano Ronaldo waard?
I Am Georgina': hoeveel is de privéjet van Cristiano Ronaldo waard?
Anonim

I am Georgina is een van de nieuwste toevoegingen op Netflix dit jaar. De reality-documentaireserie ging op 27 januari in première op het streamingplatform. Georgina Rodriguez - partner van voetbalster Cristiano Ronaldo - laat kijkers zien hoe haar leven achter de schermen is.

Het paar is vijf jaar samen en heeft vier kinderen - drie via draagmoederschap - en Georgina verwacht momenteel ook een tweeling over ongeveer drie maanden. Ze ontmoetten elkaar in 2016 in een Gucci-winkel in Madrid, waar Georgina werkte als verkoopassistent.

Tijdens een bekentenis in de show gaf Cristiano toe dat het geen geval van liefde op het eerste gezicht was. "Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht", legde hij uit. "Maar na een tijdje voelde ik dat zij de vrouw van mijn leven was."

Cristiano heeft zijn reputatie opgebouwd als misschien wel de beste voetballer aller tijden, in de loop van een carrière van twee decennia. Afgezien van het spel heeft hij ook geïnvesteerd in meerdere andere ondernemingen, die hem hebben geholpen zijn gigantische nettowaarde van $ 500 miljoen te verzamelen.

Met dit soort rijkdom kan de superster zich de beste attributen veroorloven die het leven te bieden heeft, inclusief zijn privéjet van $ 25 miljoen.

Cristiano Ronaldo kocht zijn Gulfstream 200 voor $ 25 miljoen

Cristiano en Georgina spelen in de show, soms cruisen ze rond in zijn Gulfstream G200, die hij in 2015 voor $ 25 miljoen kocht. Destijds speelde de voetbalaanvaller voor de Spaanse gigant Real Madrid en verdiende hij een salaris van ongeveer $ 370.000 per week.

Zonder rekening te houden met commerciële aanbevelingen of inkomsten uit een van zijn andere bedrijven, zou hij dat jaar alleen al bijna $ 20 miljoen hebben verdiend met voetbal. In 2020 werd Cristiano de eerste voetballer die werd genoemd in de bestbetaalde lijst van Forbes, terwijl zijn rijkdom bleef stijgen.

De jet van het beroemde paar kan een afstand van maximaal 6.300 km vliegen zonder te hoeven tanken, en kan een maximumsnelheid van ongeveer 560 mph bereiken met vier passagiers en twee bemanningsleden aan boord.

In de docu-serie legt Georgina uit hoe handig het vliegen in de jet voor haar is geworden, in tegenstelling tot het gedoe om met haar vriend door luchthavens te moeten. "De jet maakt het leven echt veel gemakkelijker", zegt ze. "Als ik twee uur met Cristiano op een luchthaven zou moeten zijn, zou ik gek worden. Ik bedoel, ik zou niet kunnen gaan… ik zou liever niet reizen."

Cristiano heeft zijn privéjet in 2019 opgeknapt

De Gulfstream G200 werd voor het eerst op de markt gebracht in 1999 nadat hij in 1998 door de VS en Israël was gecertificeerd. Hij rolde van de productielijn in 2011 nadat er slechts 250 van het model waren gemaakt.

In 2019 liet Cristiano zijn jet opknappen, zodat het nu een elektronische oven, een magnetron, een koelkast, een satelliettelefoon, een entertainmentsysteem en een faxapparaat bevat.

De Gulfstream G200 is niet de enige jet waar Cristiano oog voor heeft gehad. In 2019 vloog hij tijdens een rondreis door Azië rond in een G650. Dit specifieke model is $ 65 miljoen waard en biedt plaats aan maximaal 18 passagiers, met een maximale snelheid van bijna 600 mph.

Georgina is niet de enige begunstigde van Cristiano's vermogen om zulke chique reisarrangementen te betalen. De 37-jarige atleet keerde vorig jaar terug naar de Britse club Manchester United, in een deal die naar schatting zo'n 26 miljoen dollar waard was.

De Portugese ster vloog zijn moeder met zijn privéjet naar het Verenigd Koninkrijk ter gelegenheid van zijn tweede debuut voor de club waar hij als 18-jarige in 2003 voor het eerst lid van was geworden. Met de gevolgen van de COVID-pandemie nog steeds woedend, moest het gezin zich vestigen in een herenhuis van meerdere miljoenen ponden terwijl ze een verplichte quarantaineperiode van vijf dagen doormaakten.

Cristiano en Georgina zijn door Europa gevlogen in de Gulfstream G200

In januari van dit jaar vlogen Cristiano en Georgina naar Madrid met de altijd betrouwbare Gulfstream G200, waar ze verbleven in het prestigieuze Rosewood Villa Magna Hotel aan de beroemde Paseo de la Castellana in Madrid.

De locatie stond bekend als een van Cristiano's favoriete hotels uit zijn tijd in Madrid, voordat hij in 2018 naar de Italiaanse club Juventus verhuisde. De twee tortelduifjes hebben eigenlijk nog steeds een huis in de stad, maar ze kozen voor een hotel tijdens hun korte tijd daar vorige maand.

Meer recent vlogen Cristiano en zijn partner naar Dubai met zijn zoon Cristiano Jr. (11), zijn tweeling Eva en Mateo (vier), en hun dochter Alana, om hun respectievelijke verjaardagen te vieren, en de Netflix-première van Ik ben Georgina. Ze werd 28 op 27 januari, terwijl hij acht dagen later zijn 37e verjaardag vierde.

In de serie van zes afleveringen ziet u Georgina een korte reis naar Parijs maken om een jurk te kiezen in het atelier van mode-icoon Jean Paul Gaultier, samen met een van haar beste vrienden, Elena. Voor $ 25 miljoen ha alt het stel absoluut het meeste uit hun zeer stijlvolle jet.

Aanbevolen: