Deze reality-tv-koppels gaan uit elkaar in 2021

Inhoudsopgave:

Deze reality-tv-koppels gaan uit elkaar in 2021
Deze reality-tv-koppels gaan uit elkaar in 2021
Anonim

2021 was allesbehalve aardig voor koppels van beroemdheden. Hoewel de meeste mensen nog steeds herstellende zijn van de splitsing van J-Rod en Shawmila, weten ze misschien niet dat er vorig jaar veel meer stellen waren die ermee stopten.

De meeste breuken kwamen van koppels van reality-tv-shows - sommige waren schokkend en andere niet zo veel. Reality-tv kan moeilijk zijn voor relaties, vooral als ze constant op tv worden getoond omdat elke beweging en actie wordt bekritiseerd. Plus, gekoppeld worden op tv zonder echt te weten dat de andere persoon gewoon een mislukking is.

Sommige reality-tv-koppels zijn al heel lang samen, terwijl anderen een kortstondige relatie hadden. Hoewel het nieuwe jaar net is begonnen, staat het voor de deur dat er dit jaar meer relatiebreuken zullen plaatsvinden.

Deze reality-tv-koppels gingen in 2021 uit elkaar.

10 Chrishell Stause en Jason Oppenheim

Chrishell Stause en Jason Oppenheim gingen in december 2021 uit elkaar, slechts vijf maanden nadat ze hun relatie openbaar maakten. De sterren van Selling Sunset gingen uit elkaar omdat ze "verschillende wensen hebben met betrekking tot familie". Ze blijven echter beste vrienden en respecteren elkaar nog steeds. Voordat ze hun relatie openbaar maakten, ging het gerucht dat Stause aan het daten was met Dancing With The Stars pro, Keo Motsepe, maar ze gingen ook snel uit elkaar nadat ze het officieel hadden gemaakt.

9 Blake Moynes en Katie Thurston

Hij accepteert deze roos niet meer. Blake Moynes was een late editie van Katie Thurston's seizoen van The Bachelorette, maar won uiteindelijk toch haar hart. Slechts twee maanden nadat hij haar tijdens de finale ten huwelijk had gevraagd, zeiden ze hun verloving af.

"Het is met wederzijdse liefde en respect dat we hebben besloten om onze eigen weg te gaan. We zijn zo dankbaar voor de momenten die we samen hebben gedeeld en de hele reis die dit jaar heeft plaatsgevonden, maar we zijn uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat we niet compatibel zijn als levenspartners, en het is de meest zorgzame keuze voor ons beiden om onafhankelijk verder te gaan., " schreven ze in een gezamenlijke verklaring op Instagram.

Thurston heeft nu een relatie met John Hersey, die ze week twee naar huis stuurde.

8 Clare Crawley en Dale Moss

Clare Crawley en Dale Moss verloofden zich een paar afleveringen in seizoen 16 van The Bachelorette. Helaas waren ze in januari 2021 uit elkaar gegaan en besloten toen om hun relatie nog een kans te geven, maar gingen voorgoed uit elkaar in september 2021. "Ik hield en heb altijd zo'n diepe liefde voor Dale gehad", zei Clare in een aflevering van oktober. Jana Kramer.

7 Johnny Bananas en Morgan Willett

The Challenge-ster, Johnny Bananas en Big Brother Over The Top-winnaar, Morgan Willett, gingen in september 2021 uit elkaar. De breuk kwam nadat Willett ontdekte dat ze werd bedrogen.

Bananas vertelde E! Nieuws, "Ik denk dat we er nu allebei echt doorheen gaan," voegde Johnny eraan toe, "en ik wens haar het allerbeste en ik zal het hierbij laten."

6 Kim Kardashian en Kanye West

De grootste break-up van reality-tv van het jaar kwam toen Kim Kardashian en Kanye "Ye" West aankondigden dat ze gingen scheiden. Kardashian vroeg in februari 2021 de echtscheiding aan, na zeven jaar huwelijk. Ze hebben samen vier kinderen. De Keeping Up With The Kardashians-ster onthulde aan Cosmopolitan dat ze eenzaam was en meer gemeen wilde hebben met haar partner. Nu is ze terloops aan het daten met Saturday Night Live-castlid, Pete Davidson.

5 Khloe Kardashian en Tristan Thompson

2021 behandelde de Kardashians niet goed. Na verschillende keren uit elkaar te zijn gegaan en weer bij elkaar te zijn gekomen, stopten Khloe Kardashian en Tristan Thompson er in het voorjaar van 2021 weer mee. Ze co-ouderen hun driejarige dochtertje. De basketballer en de Keeping Up With The Kardashians-ster gingen uit elkaar na geruchten dat hij met meerdere vrouwen was vreemdgegaan.

4 Lindsie Chrisley en Will Campbell

Na negen jaar huwelijk kondigden Lindsie Chrisley en Will Campbell aan dat ze in juli 2021 gaan scheiden. "We behouden het grootste respect en de liefde voor elkaar, en we zijn zo dankbaar voor onze tijd samen. We zullen doorgaan om vrienden te blijven en toegewijde ouders te zijn voor onze zoon van wie we allebei heel veel houden", schreef de voormalige ster van Chrisley Knows Best in een Instagram-bericht. Ze hebben samen een zoontje van vijf genaamd Jackson. Hun scheiding werd in oktober afgerond.

3 Parvati Shallow en John Fincher

Deze konden ze niet overleven! Voormalige Survivor cast-partners Parvati Shallow en John Fincher hebben in augustus een echtscheiding aangevraagd nadat ze in 2017 waren getrouwd, volgens gerechtelijke documenten verkregen door E! Nieuws. Het voormalige koppel deelt een driejarige dochter genaamd Ama. De Survivor-aluin noemde onverzoenlijke verschillen als reden voor splitsing. Ze moeten hun scheiding echter nog publiekelijk aankondigen.

2 Scott Disick en Amelia Hamlin

Scott Disick en Amelia Hamlin gingen in september uit elkaar na bijna een jaar daten. De Flip It Like Disick-ster had moeite met het verwerken van zijn ex, Kourtney Kardashian's verloving met Travis Barker en zou het vaak naar Hamlin brengen, volgens E! Nieuws. Een bron dicht bij het model vertelde de outlet dat ze "niet van plan is om opnieuw met hem aan de slag te gaan."

1 Alyssa Lopez en Christian Birkenberger

Alyssa Lopez en Christian Birkenberger waren de eerste showmance die vormden in seizoen 23 van Big Brother en werden daardoor uiteindelijk weggestemd. Ze besloten slechts 48 uur na de finale van de show om gewoon vrienden te zijn. "We realiseerden ons bij het verlaten van de show dat ik een carrière heb en dat hij zich op zijn carrière moet concentreren, en dat we nauwelijks tijd hebben om met vrienden om te gaan. Dus een relatie hebben is gewoon niet iets dat we kunnen doen, "vertelde Lopez aan Us Weekly.

Aanbevolen: