Hoeveel is actrice Kaley Cuoco waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is actrice Kaley Cuoco waard?
Hoeveel is actrice Kaley Cuoco waard?
Anonim

Kaley Cuoco is in tal van populaire televisieseries geweest, maar haar vermogen is enigszins verrassend. Kaley is vooral bekend van haar rol als Penny in The Big Bang Theory. Ze is ook in de volksmond bekend om haar personages in The Flight Attendant, 8 Simple Rules, Charmed, Harley Quinn en 7th Heaven. Ze verscheen ook in de films The Wedding Ringer, Hop, The Penthouse, Debating Robert Lee, Killer Movie en meer.

De Amerikaanse actrice heeft maar liefst 100 miljoen dollar. Ze was in 2018 getrouwd met tech miljardair erfgenaam Karl Cook, maar ze zijn onlangs gescheiden op 3 september 2021. Karl is de zoon van miljardair Scott Cook die Intuit oprichtte, een belastingsoftwarebedrijf. De Big Bang Theory-ster is een van de bestbetaalde acteurs op televisie na bijna 20 jaar aan tv te hebben gewijd.

6 Kaley Cuoco's vroege carrière in acteren

www.youtube.com/watch?v=uxfuu2CuiTQ

Kaley Cuoco begon op zeer jonge leeftijd met modellenwerk en acteren. Op zesjarige leeftijd speelde ze in de film Quicksand: No Escape en op negenjarige leeftijd speelde ze in Virtuosity met Denzel Washington. Toen ze Marsha Brady speelde in Growing Up Brady, viel de rol haar op. In 2002 speelde Kaley Cuoco drie seizoenen lang een rol in de populaire tv-sitcom, 8 Simple Rules. Daarna trad ze toe tot het laatste seizoen van de populaire bovennatuurlijke serie Charmed als een heks genaamd Billie Jenkins. Toen, zoals we allemaal weten… Kaley kreeg haar grote doorbraak in The Big Bang Theory.

5 Kaley Cuoco's netto waarde stijgt

Volgens een rapport van Yahoo: "In 2014 tekende Kaley Cuoco naar verluidt een driejarige deal met Warner Bros. TV voor een salaris van $ 1 miljoen per aflevering voor "The Big Bang Theory" seizoen acht tot en met 10. Voorafgaand aan haar contractwijziging verdiende Cuoco $ 350.000 per aflevering, meldde Deadline. Dankzij het succes van The Big Bang Theory werd Cuoco een van de best betaalde acteurs op televisie. Ze verdiende naar schatting meer dan 130 miljoen dollar in de loop van de show."

Kaley vroeg later om een loonsverlaging zodat haar medesterren, Mayim Bialik en Melissa Rauch, een hoger loon zouden krijgen. Ze verdiende nog steeds naar schatting $ 900.000 per aflevering, samen met haar mede-co-sterren, Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar en Jim Parsons.

4 Kaley Cuoco speelde in 'The Big Bang Theory'

De CBS-sitcom The Big Bang Theory heeft de toch al indrukwekkende acteercarrière van Kaley Cuoco omhooggeschoten. De televisieserie begon in 2007 en kwam onlangs tot een einde in 2019. Haar personage Penny was een serveerster bij een cheesecake-restaurant die het als actrice probeerde te maken. Haar co-sterren waren Jim Parsons, Mayim Bialik, Melissa Rauch, Simon Helberg, Kunal Nayyar en haar liefdesbelang, Johnny Galecki. Interessant genoeg dateerden de twee mede-castmates in het echte leven, maar in tegenstelling tot hun personages in de show, duurde het niet lang.

“We gingen al bijna twee jaar heel vroeg met elkaar uit. Toen we de pilot deden, verpletterde ik Galecki zo hard, maar hij had een vriendin', herinnert Cuoco zich tijdens een aflevering van Dax Shepard's 'Armchair Expert'-podcast in november 2020. “We kwamen bij elkaar en werden twee jaar lang boos op elkaar, maar toen gingen we uit elkaar. Gelukkig zijn Johnny en ik er zo briljant uitgekomen en zijn we vandaag dichterbij dan ooit."

3 Kaley Cuoco speelde in 'The Flight Attendant'

Na de hoofdrol in meerdere populaire tv-shows… werd Kaley Cuoco eindelijk genomineerd voor haar eerste Emmy Award! Ze werd genomineerd voor Lead Actress in a Comedy Series voor haar rol als Cassie Bowden in The Flight Attendant, uitgezonden op HBO Max. Het is jammer dat Cuoco niet is genomineerd voor haar eerdere rollen, maar ze krijgt eindelijk de erkenning die ze verdient. Ze nam het op tegen Aidy Bryant (Shrill), Allison Janney, (Mom), Tracee Ellis Ross (Black-ish) en de winnaar van 2021 Jean Smart (Hacks).

Hoewel ze de prijs niet won, was het een eer om zelfs maar genomineerd te zijn en dat geeft haar de kans om hem volgend jaar hopelijk te winnen! Het tweede seizoen van Flight Attendant gaat in première in het voorjaar van 2022, waardoor er voldoende tijd is voor een back-to-back nominatie! 2022 Emmy's uitkijken naar de buitengewone Kaley Cuoco.

2 Wat brengt de toekomst voor Kaley Cuoco?

Na Kaley's wervelende jaar van ups en downs, lijkt het erop dat de actrice niet snel vertraagt. Ze is van plan zich te concentreren op haar acteercarrière en heeft niet echt nagedacht over daten. Met het aankomende seizoen van haar nieuwe show, The Flight Attendant, is er naast een nieuwe relatie ook veel om op te focussen.

1 Is ze op zoek naar een nieuwe relatie?

Volgens een insider zijn er "talloze jongens die graag met haar zouden daten", maar Cuoco heeft niet veel nagedacht over een nieuwe romance. De aluin van de 8 eenvoudige regels "lachte er zelfs om" toen ze onlangs op een date werden gevraagd. "Dit is niet het moment", legt de bron uit. “Ze wil echt de tijd nemen om zich op zichzelf te concentreren en zich te concentreren op haar aankomende rollen. Ze blijft positief en optimistisch over de toekomst.” Fans kunnen niet wachten om te zien wat deze multimiljonairactrice nog meer te wachten staat!

Aanbevolen: