Hoeveel is 'Superstore'-actrice, America Ferrera vandaag waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is 'Superstore'-actrice, America Ferrera vandaag waard?
Hoeveel is 'Superstore'-actrice, America Ferrera vandaag waard?
Anonim

America Ferrera is zeker een naam waar je al eerder van hebt gehoord. De ster kwam voor het eerst op de voorgrond in 2002 toen ze haar speelfilmdebuut maakte in 2002 in het komische drama, Real Women Have Curves. In 2005 veranderde Ferrera's carrière volledig toen ze Carmen Lowell speelde in de hitfilm Sisterhood of the Traveling Pants.

Na haar succes op het grote scherm, landde Amerika later haar eigen show, Ugly Betty, die voor het eerst begon in 2006 en gedurende 4 seizoenen werd uitgezonden. Terwijl America Ferrera misschien een pauze heeft genomen van de schijnwerpers, maakte de ster haar comeback met de populaire NBC-show, Superstore, waarin ze Amy Dubanowski speelde.

De show is sindsdien veranderd in een komische klassieker, een die zwaar is vergeleken met die van The Office. Gezien het succes van Amerika, is het alleen maar passend dat fans van de show zich afvragen hoeveel ze in de loop van haar 20-jarige carrière heeft vergaard. Dus, hoeveel is America Ferrera vandaag waard? Laten we het uitzoeken!

Hoeveel is Amerikaanse Ferrera waard?

America Ferrera acteert al sinds ze voor het eerst afstudeerde van de middelbare school. De ster belandde haar eerste televisierol in 2002 als cheerleader in de populaire Disney-serie Gotta Kick It Up! Haar succes bij het Disney-netwerk bezorgde de ster uiteindelijk een rol in Real Women Have Curves.

De film uit 2002 markeerde Amerika's eerste poging op het grote scherm, wat de actrice later haar eerste knikje van Hollywood-recensenten opleverde. Het duurde niet lang voordat Ferrera zowat overal opdook, ook in een van haar meest bekende rollen in The Sisterhood of the Traveling Pants, dat voor het eerst uitkwam in 2005.

Alsof de filmindustrie niet genoeg was, de inwoner van Los Angeles werd de ster van haar eigen tv-show, Ugly Betty! Amerika speelde Betty Suarez naast grote namen waaronder Vanessa Williams, Tony Plana en Michael Urie, om er maar een paar te noemen.

De show liep 4 seizoenen voordat ABC de serie helaas stopte. Fans waren woedend over de annulering van de show, waardoor de kijkers diepbedroefd waren omdat ze Betty de modewereld niet konden zien overnemen. Gelukkig voor de ster stopte haar succes toen niet, in feite schoot haar carrière omhoog, zo erg dat ze een nettowaarde van $16 miljoen heeft vergaard!

In 2015 werd America Ferrera de ster van weer een andere tv-serie, maar deze keer ging ze met NBC! De actrice speelt Amy Dubanowski in de hitshow, Superstore, waarin ze samen met Ben Feldman, die Jonah Simms speelt, verschijnt.

De show is sindsdien toegevoegd aan Netflix, waardoor miljoenen meer fans kunnen genieten van maximaal 5 seizoenen hilariteit. Amerika is niet alleen een castlid van een van de grappigste shows van dit moment, maar neemt ook een behoorlijk salaris mee naar huis!

Volgens Variety verdient de ster maar liefst $ 125.000 per aflevering!Met gemiddeld 20 afleveringen verdient Amerika $ 2,5 miljoen per seizoen, wat behoorlijk indrukwekkend is bedrag.

Aanbevolen: