Hoe denkt John Cena echt over Mark Wahlberg?

Inhoudsopgave:

Hoe denkt John Cena echt over Mark Wahlberg?
Hoe denkt John Cena echt over Mark Wahlberg?
Anonim

Aangezien hij uit de wereld van sport en entertainment kwam, heeft John Cena veel meer te bewijzen dan andere acteurs. Terugkijkend zijn degenen die de overstap hebben gemaakt van de vierkante cirkel naar de heldere Hollywood-sets niet altijd succesvol geweest. Heck, de grootste ster in de worstelgeschiedenis Hulk Hogan was een grote blindganger op het grote scherm in de jaren '90 en zijn films belandden in de kassa, ondanks zijn bereik.

Dat tij lijkt de laatste jaren te keren. Dwayne Johnson staat op de top van de berg, die kaskraker hit na kaskraker hit. Dave Bautista verdient ook zijn strepen en bewijst zijn waarde als groot acteur in serieuze drama's.

Dat laat John Cena achter, die echt begint te schitteren naarmate we meer en meer van zijn persoonlijkheid zien doorkomen. 'Suicide Squad' was misschien wel zijn coming-outfeest en het lijkt erop dat hij dat momentum zal vasthouden, met een hele reeks projecten in de maak.

Lang voor de rol zou hij echter naast Mark Wahlberg verschijnen in 'Daddy's Home'. De interactie tussen de twee was erg indrukwekkend voor John Cena. We zullen uitleggen wat er achter de schermen tussen de twee gebeurde.

John Cena die Mark Wahlberg vervangt?

Ja, blijkbaar zijn er mensen die pleiten voor John Cena om Mark Wahlberg te vervangen in toekomstige projecten. Hilarisch genoeg zijn ze allebei al vroeg als rapper begonnen en komen ze uit de omgeving van Massachusetts.

Volgens Cracked heeft John Cena de overhand op Mark, aangezien hij geen ego op de set heeft, en in staat is zichzelf voor de gek te houden.

De publicatie zou ook enkele recente Wahlberg-rollen onderzoeken, waarbij hij zich afvroeg of hij geschikt was voor de plek en hoeveel beter de projecten hadden kunnen zijn met Cena in de plaats.

We weten niet helemaal zeker hoe Cena over de vereniging denkt, maar hij zal de eerste zijn om toe te geven dat Mark de eerste keer dat ze elkaar ontmoetten, alleen maar aardig voor hem was.

Het moest een snelle cameo worden zonder al te veel tijd op de set. In plaats daarvan werd het een lang gesprek en een Cena waardeerde het echt.

Ze hadden een chat van 90 minuten de eerste keer dat ze elkaar ontmoetten

Cena was maar één dag op de set tijdens de opnames van 'Daddy's Home'. Het was een klein deel en in werkelijkheid verklaarde Cena dat geen van de cast met hem hoefde te praten.

Mark was echter zo vriendelijk om niet alleen met Cena te praten, maar ook een gesprek van 90 minuten met hem te hebben. Cena herinnert zich de ontmoeting naast Collider.

"Ik moet rekwisieten geven aan Mark Wahlberg. Ik was een dag op de set en ik was slechts de knop van de film. Geen van die jongens hoefde zelfs maar met me te praten, maar ik moest geld uitgeven 90 minuten met Mark en sprak over het leven, zaken, enz."

Het klikte niet alleen tussen de twee, maar Mark zou John ook een belofte doen, een belofte die hij tot grote vreugde van Cena zou nakomen.

Mark heeft zijn belofte nagekomen

John leerde al vroeg dat Mark een man van zijn woord is. Tijdens het 90 minuten durende gesprek vertelde de ster aan Cena dat als de film het goed zou doen, er een vervolg in het spel zou komen. Bovendien beloofde hij Cena een plekje.

Zodra de tweede film groen licht kreeg, werd er contact opgenomen met Cena, zoals Mark beloofde. John werd weggeblazen door zijn loyaliteit.

"Hij zei: "Weet je, als dit ding uitkomt, krijgen we een vervolg en hebben we een rol voor jou." Ik weet dat dat gezegd kan worden, maar ja hoor, er is een vervolg en het vervolg is gestapeld en geladen. Als je de film ziet, hadden ze het zonder mij kunnen doen, maar ze hebben me erin gestopt, en dat betekent de wereld. Dat is een van de eerste dingen die ik hem vertelde toen we begonnen te filmen. Ik zei: "Man, je zei dat en je hield je woord, en dat is zeer zeldzaam. Ik ben erg dankbaar. Dat was echt gaaf."

De film was een groot succes en het zou ook helpen om Cena's bereik als komische acteur te laten zien.

Al snel verscheen hij niet alleen in actiefilms, zijn cv werd uitgebreid en tegenwoordig ziet hij eruit als het totale pakket in allerlei verschillende rollen, vooral komedies.

Geweldig om te zien hoe de twee het met elkaar eens zijn en een hechte band creëren. Het is vooral geweldig om te zien hoe Mark zijn nek uitsteekt voor iemand die nieuw is in de acteerwereld en zijn belofte nakomt.

Aanbevolen: