Wat is er gebeurd met het zusje Lottie van Kate Moss?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met het zusje Lottie van Kate Moss?
Wat is er gebeurd met het zusje Lottie van Kate Moss?
Anonim

Lottie Moss, het kleine zusje van Kate Moss, is een succesvol fotomodel dat de wereld heeft rondgereisd in de heetste outfits en op catwalks is verschenen voor de grootste ontwerpers.

Ontdekt tijdens de bruiloft van haar zus met Jamie Hince, was Lottie Moss op een gegeven moment een van de populairste gezichten in de mode en liep ze op catwalks over de hele wereld. Ze verscheen op de covers van toptijdschriften en had honderdduizenden Instagram-volgers. Lottie is pas 24 en heeft al privéfoto's online laten lekken, haar contract met Storm-management kwijtgeraakt en drugsverslaving behandeld.

Iedereen was geschokt toen Lottie Moss onlangs onthulde dat ze was ingecheckt in een afkickkliniek. Ze heeft niet alleen te maken gehad met verslaving, maar ze is ook gedropt door haar modellenbureau en lijkt de kost te verdienen als een maker van OnlyFans. Dus, wat is er gebeurd met Lottie Moss, het beroemde model en de maker van inhoud?

7 Lottie Moss' Verslavingsstrijd

Lottie Moss deelde onlangs in een TikTok-video: "Als mensen vragen waarom ik in afkickkliniek ben", voordat ze lip-synchroniseert met iemand die zegt: "Ik heb een hele slechte verslaving aan coke." Toen voegde ze eraan toe: "Werkelijk maar waar."

Het 24-jarige model liet zich begin 2022 in een afkickkliniek opnemen, nadat ze verslaafd was geraakt aan cocaïne. Haar fans waardeerden de eerlijkheid, terwijl anderen bang waren dat ze in de voetsporen trad van haar supermodelzus. Kate Moss, 48, bracht eerder tijd door in een afkickkliniek voor "uitputting", en in 2005 verschenen er beelden van haar naast lijnen van een mysterieuze witte substantie.

Lottie heeft ook een TikTok-bericht geüpload met de tekst: "Als iedereen glamoureus drooog neemt, maar je letterlijk in r3h4b zit. Er wordt aangenomen dat ze spelfouten heeft gebruikt om te voorkomen dat haar bericht door TikTok wordt weggehaald. Ze suggereerde dat haar verblijf een gevolg was van het kijken naar HBO-tienerdrama Euphoria. Ze schreef: "Ik denk dat ik euforie te letterlijk nam, jullie [sic]."

Eerder deze maand stond Lottie's vader Peter erop dat het "prima" met haar ging. Ze deelt een vader met Kate, maar ze hebben verschillende moeders. Ondanks dat ze stiefzusjes zijn, zijn ze erg hecht.

6 Lottie Moss leeft in de schaduw van haar beroemde zus

Lottie heeft vaak toegegeven dat ze worstelde om in de zeer beroemde schaduw van haar zus te leven. Ze zei: "Het is moeilijk als je zus Kate Moss is en met haar wordt vergeleken."

“Ik heb een geweldige tijd gehad met modellenwerk, maar alles werd aan mij overhandigd. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik ergens voor gewerkt heb.”

Lottie heeft onlangs geklaagd dat haar modellenwerk is afgenomen en geeft zelfs haar figuur de schuld, ondanks dat ze zelfverzekerd poseert voor semi-naaktfoto's.

"Zoveel ontwerpers en andere kledingmerken gebruiken alleen magere lange modellen om hun kleding te modelleren", heeft ze gezegd. "Er zijn zoveel mooie ongelooflijke vrouwen die geen maat nul hebben." Er wordt aangenomen dat ze niet langer wordt vertegenwoordigd door een bureau.

5 Hoe Lottie Moss nu geld verdient

Lottie Moss heeft een lucratieve OnlyFans-carrière. Eerder dit jaar werd onthuld dat ze een geheime pagina had vol met expliciete afbeeldingen.

Een verontruste Lottie ging naar Instagram om te onthullen wat er met haar was gebeurd en noemde de voormalige vriend die de foto's lekte een 'slecht mens'. Nadat de foto's en haar telefoonnummer waren uitgelekt, nam Lottie de beslissing om haar OnlyFans-profiel gratis te abonneren, maar met een twist.

"Heb mijn EERSTE livestream ooit gedaan!! Ik heb het geprobeerd, werd topless, nam een kleine rookpauze EN liet wat van mijn favoriete speelgoed zien, als je het hebt gemist, is dat oké, check je DM's om het hele UUR ervan te bekijken, "vertelde de ster haar abonnees.

4 Lottie Moss' datingleven

Lottie Moss heeft veel spraakmakende relaties gehad met beroemde mannen, waaronder David Beckhams zoon Brooklyn en de Britse radioster Roman Kemp. Ze heeft ook gedatet met Made in Chelsea-sterren Sam Prince en Alex Mytton.

Onlangs werd onthuld dat het model een relatie had met een rapper genaamd Milkavelli, slechts een paar weken nadat ze zich afscheidde van Tristan Evans van The Vamps.

Moss is open en positief over haar intieme leven en vindt dat het een onderwerp moet zijn om trots over te zijn. "Ik doe OnlyFans en ik heb het gevoel dat het altijd is gestigmatiseerd als vies en walgelijk, maar seks is geweldig. Seks moet leuk en luchtig zijn en een goed gespreksonderwerp. Iedereen heeft seks, dus waarom zou het beschamend zijn?" vertelde ze The Sun.

3 Hoe Lottie Moss werd ontdekt

Op 13-jarige leeftijd was Lottie Moss een van de bruidsmeisjes op het huwelijk van Kate Moss in 2011 met muzikant Jamie Hince, samen met Kate's dochter Lila.

Mario Testino's foto's van de bruiloft werden gepubliceerd in Vogue. Kort daarna kreeg haar vader Peter Moss een telefoontje van Sarah Doukas, de oprichter van Storm en de vrouw die bekend staat om het ontdekken van Kate.

"Hij was degene die bij Kate was toen ze op 14-jarige leeftijd werd gescout op het vliegveld. Ze kende Sarah sindsdien en hij vertrouwde haar. Mijn broer [Nick] was ook model voor Storm, dus Sarah zei: 'Eerlijk gezegd, Peter, je moet gewoon je genen in dozen doen en ze aan ons geven.'"

2 Lottie's succesvolle modecarrière

Ondanks dat ze pas 24 is, heeft Lottie al een succesvolle modecarrière achter de rug. Op 13-jarige leeftijd nam ze deel aan een testshoot voor het bureau dat Kate's carrière lanceerde, Storm Management, georganiseerd door haar ouders en Sarah Doukas (de vrouwen die Kate ontdekten). Haar eerste officiële fotoshoot verscheen in Teen Vogue, kort daarna gevolgd door haar eerste volledige hoofdartikel in Dazed & Confused. Ze verscheen ook op de cover van Vogue Paris naast Lucky Blue Smith.

Lotties eerste campagne was voor Calvin Klein. Ze maakte al snel haar catwalkdebuut op Paris Fashion Week en verscheen in de herfst/winter 2015-show van Sonia Rykiel. Ze dankt haar oudere zus voor het inspireren van haar carrière. Ze vertelde Teen Vogue in 2014. "Nou, het zit een beetje in de familie. Kate was een groot deel van waarom ik begon." Sindsdien heeft ze model gestaan voor onder meer Chanel, Calvin Klein, Tommy Hilfiger en Dolce & Gabbana.

1 Lottie Moss wordt gedropt door haar modellenbureau

Er zijn recente geruchten dat de blonde schoonheid is afgeschaft door modellenbureau Storm, vanwege haar wilde levensstijl, verslaving en cosmetische chirurgie. Er is de afgelopen maanden gesproken dat het wereldberoemde managementbedrijf bezorgd was dat haar online gedrag haar carrière als model zou verpesten.

Een bron vertelde de Daily Mail: "Deze foto's en het pad dat ze bewandelt, zullen van invloed zijn op haar toekomst als model, maar ook als vrouw. Wat als ze op een dag een normale baan wil? Storm kan Lottie niet het zoveelste slachtoffer laten worden van deze gekke influencer-meets-celebrity, door afbeeldingen geobsedeerde cultuur. Haar geestelijke gezondheid moet worden beschermd."

Naast het verwijderen van haar portfolio van de website van het bedrijf, heeft Storm sinds september 2020 niets meer over Lottie Moss gepost op hun Instagram-profiel, dat wordt gevolgd door fans en professionals uit de industrie.

Een insider onthulde onlangs: "Ze verliet Storm Management met geen andere keuze dan de banden te verbreken omdat dat niet de manier is waarop ze werken … Haar feestende levensstijl, geseksualiseerde inhoud op Instagram en haar OnlyFans-profiel maakten het Lottie onmogelijk om getekend worden voor high fashion campagnes met mensen als Chanel en Calvin Klein, voor wie ze eerder heeft gewerkt."

Haar optreden bij de NME-awards in maart heeft ook geleid tot speculaties dat ze onlangs onder het mes is geweest, omdat haar kaak en jukbeenderen er merkbaar scherper uitzien.

Aanbevolen: