Voordat hij acteerde, had Dwayne Johnson zijn ogen gericht op een andere carrière die fans niet zouden verwachten

Inhoudsopgave:

Voordat hij acteerde, had Dwayne Johnson zijn ogen gericht op een andere carrière die fans niet zouden verwachten
Voordat hij acteerde, had Dwayne Johnson zijn ogen gericht op een andere carrière die fans niet zouden verwachten
Anonim

De filmindustrie is een plek die artiesten van alle rangen en standen een kans biedt om roem en fortuin te vinden. Er zijn een aantal verschillende wegen die een artiest kan gebruiken om binnen te komen, wat de Hollywood-reis van een individu des te unieker maakt. Acteurs als Leonardo DiCaprio en Denzel Washington hebben bijvoorbeeld heel verschillende achtergronden.

Dwayne Johnson is tegenwoordig de grootste ster en lang voordat hij de grootste naam van Hollywood was, had hij een heel ander carrièrepad in gedachten.

Laten we Dwayne Johnson eens nader bekijken en wat hij oorspronkelijk wilde worden.

Dwayne Johnson is de grootste ster van Hollywood

Er zijn maar weinig mensen die zouden argumenteren tegen het feit dat Dwayne Johnson op dit moment de grootste naam in Hollywood is, aangezien de acteur de afgelopen jaren een niet te stoppen kracht is geweest. Hij is in staat geweest om een aantal projecten naar een hoger niveau te tillen die andere artiesten gewoon niet konden, en dit is te wijten aan de waanzinnige hoeveelheid werk die hij erin steekt en het charisma dat hij bezit.

Hoewel niet alles waarin hij schittert, een succes zal zijn, v alt niet te ontkennen dat de man weet hoe hij winst kan maken aan de kassa. Of hij nu een franchise binnengaat en deze nieuw leven inblaast zoals de Fast & Furious-franchise, of dat hij zijn eigen grote ding een kickstart geeft met de Jumanji- en Jungle Cruise-franchises, het is vrij duidelijk dat hij een hit is bij een wereldwijd publiek.

Het is echt geweldig om te zien waar Dwayne Johnson nu is, vooral voor degenen die zijn carrière hebben gevolgd sinds hij een aantal jaren geleden de overstap maakte van de WWE-ring naar het grote scherm.

Dwayne Johnson had een lange weg naar de top

Het is misschien gemakkelijk voor de onbekende om gewoon aan te nemen dat Dwayne Johnson Hollywood domineert sinds hij zijn debuut op het grote scherm maakte, maar dit kan niet verder van de waarheid zijn. De waarheid is dat, hoewel hij al vroeg een aantal enorme kansen kreeg, Johnson zijn brokken zou moeten nemen voordat hij de megaster zou worden die hij nu is.

Er was zeker een stigma op Johnson vanwege zijn werk in de WWE en het feit dat hij miljoenen kreeg voor zijn eerste hoofdrol. Desalniettemin was hij in staat om al vroeg veel potentieel te laten zien.

Hollywood kan een meedogenloze plek zijn, en voor sommige andere artiesten zijn een paar blindgangers voldoende om de spijker in hun carrièrekist te slaan. Gelukkig konden Johnson's charisma en zijn toewijding aan zijn vak hem over de nodige mislukkingen heen helpen op weg naar de verovering van Hollywood.

Johnsons lange weg naar de top van Hollywood was zeker de krankzinnige sleur waard die hij al die jaren heeft doorgemaakt, maar op een gegeven moment stak de acteur al zijn energie in een ander doel.

Tijdens zijn studietijd wilde DJ CIA-agent worden

Toen hij grote stappen maakte op het voetbalveld van de Universiteit van Miami, had Dwayne Johnson een aantal verschillende carrièrepaden in gedachten. Een van deze carrières was werken voor de CIA, iets waar hij oprecht in geïnteresseerd was.

Volgens Johnson: "Op de universiteit was het mijn doel om uiteindelijk voor de CIA te gaan werken. die ook een graad in de rechten had."

Hij voegde er ook aan toe: "Ik dacht dat dat een geweldig idee was, totdat ik me realiseerde dat geen enkele respectabele rechtenschool me ooit zou binnenlaten met mijn stapel stomende s --- cijfers."

Hij heeft misschien niet de kwaliteiten gehad om CIA-agent te worden, maar dit weerhield hem er niet van om er een te spelen in de film Central Intelligence.

Gelukkig was zijn andere droom om profvoetballer te worden nog intact. Helaas kwam die droom ook niet uit, maar gezien het feit dat hij zijn weg naar de WWE kon vinden en een van de meest populaire supersterren aller tijden kon worden, zijn we er zeker van dat hij helemaal in orde is met hoe de dingen zich afspeelden eerder in zijn leven.

Zoals we al vermeldden, zou Johnson in de voetsporen treden van voormalige WWE-pijlers zoals Hulk Hogan en de overstap maken naar de acteerwereld, wat zijn carrière naar een heel ander niveau bracht. Tegenwoordig regeert de man over Hollywood, en er is gewoon niemand die hem kan stoppen.

Aanbevolen: