Alle ogen gericht op Kourtney In The Kardashians Aflevering 3

Inhoudsopgave:

Alle ogen gericht op Kourtney In The Kardashians Aflevering 3
Alle ogen gericht op Kourtney In The Kardashians Aflevering 3
Anonim

In de laatste twee afleveringen van The Kardashians waren de camera's voornamelijk gericht op Kim en Khloe, maar in aflevering 3 zijn alle ogen gericht op Kourtney Kardashian, en de oudste zus krijgt een romantisch voorstel van vriend, Travis Barker.

Afleveringen 2 en 3 hebben gezien hoe de Kardashian-Jenner kroost het sprookjesvoorstel plant. De reis naar het voorstel is trouw gebleven aan zijn vorm en is geplaveid met dramatische potentiële hobbels op de weg.

Ten eerste vereiste een vruchtbaarheidsafspraak bijna een datumwijziging - een no-go voor de Blink-182-drummer, aangezien de datum de verjaardag was van zijn eerste nacht doorgebracht met Kourtney.

Toen verpesten de zussen van de aanstaande bruid bijna de verrassing toen ze zich op dezelfde route bevonden, slechts enkele minuten van elkaar verwijderd.

Dus, ging het voorstel van Travis vlekkeloos? Lees verder om erachter te komen!

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor aflevering 4 van 'The Kardashians'

Kourtney's kinderen zijn kapot van het voorstel

Ondanks de haperingen onderweg, bereikt de familie Kardashian-Jenner Montecito met tijd over, en zodra Travis de vraag heeft gesteld, is er nog een verrassing voor Kourtney: een diner met haar uitgebreide familie en vrienden. Niet iedereen is echter aanwezig. Namelijk haar drie kinderen.

Hoewel Khloe en Kris het erover eens zijn dat het het beste was dat de kinderen het voorstel niet van tevoren wisten, en dat ze te jong waren om er met iedereen te zijn, is Kourtney het daar niet mee eens - vooral nadat ze gezien heeft hoe overstuur Penelope ooit is ze belt haar om het nieuws te delen.

De situatie leidt ertoe dat Kendall Jenner Kourtney vraagt hoe ze zich voelde over Scott's reactie op haar nieuwe relatiestatus, en de zussen beginnen hun nieuwe dynamiek te evalueren, in de toekomst. Het denkproces wordt echter afgebroken door Kim, die de groep vertelt haar te laten genieten van de betrokkenheid, en dat alles later zal worden afgehandeld.

Scott Disick reageert op Kourtney's verloving

Wat betreft de manier waarop Scott reageerde op zijn vroegere liefde, Kourtney Kardashian die verloofd is met iemand anders, vertelt hij later in de aflevering aan Khloe dat hij het goed vindt en dat hij het al een tijdje had zien aankomen.

Maar, zoals Khloe opmerkt, het lijkt een dekmantel te zijn - en zijn commentaar dat Kourtney "niet de gemakkelijkste"persoon is om mee om te gaan, versterkt Khloe's denken alleen maar.

Dat gezegd hebbende, een punt dat Scott wel maakt, is dat hij wenste dat de kinderen bij de vieringen waren betrokken, en merkt op dat zelfs als ze niet op de hoogte was geweest van de regelingen voorafgaand aan de verloving, ze had kunnen organiseren voor de kinderen zo snel mogelijk naar haar toe gebracht worden.

"Het is 50 minuten rijden, " klaagde hij en merkte op dat iedereen zich deed alsof ze uren van huis waren.

Ondanks Scotts frustraties over de situatie, besluit Khloe kalm te blijven en uit empathie te reageren, en voordat ze het huis verlaat, belooft ze dat hij altijd een deel van hun familie zal zijn.

In het licht van Kourtney's verloving, denkt Kim na over haar eigen huwelijk(en)

Met een groot deel van aflevering 3 gericht op Kourtney's verloving, begint Kim terug te denken aan haar eigen liefdesleven - en steekt daarbij zichzelf voor de gek.

Vooruitlopend op het voorstel, mijmert ze over wat Scott zou kunnen denken over de laatste ontwikkelingen in Kourtney's leven, en wijst erop dat hun streven naar een baby zijn teken had moeten zijn om verder te gaan, in plaats van een verloving. Kinderen, knikt ze, zijn voor altijd, terwijl het huwelijk komt en gaat - en zij is daar het beste voorbeeld van.

Ze grapt echter dat ze niet per se helemaal over het idee van een huwelijk is, en ze zou graag nog minstens één keer in het huwelijksbootje stappen, voordat ze lachte, "vierde keer is een charme!"

Op een serieuzere noot, later in de aflevering, vertelt Kim over haar scheiding van Kanye en onthult ze aan Khloe dat de zaken slechter zijn geworden.

Kim deelt dat Kanye haar SNL-monoloog verliet nadat ze het woord "gescheiden" had gebruikt, " omdat het paar hun splitsing nog niet had afgerond. Ze legt ook uit dat hij beledigd was dat ze naar hem verwees als een "rapper, " omdat hij "zo veel meer" was dan dat - hoewel ze in dezelfde toespraak ook noemde hem "een legitiem genie."

Het is dan ook geen verrassing dat Kim bevestigt dat ze niet meer met hem heeft gesproken sinds het hosten van SNL - en ze wijst er snel op dat ze nooit publiekelijk wegliep of slecht over hem sprak, zelfs niet toen hij' d gaf haar redenen om in het verleden.

Kim beëindigt haar gesprek met Khloe door erop te wijzen dat ze niet tegen aardig zijn - "Ik wil altijd een goede, gezonde relatie met hem hebben". Ze gaat echter niet in op elke eis, en haar aanstaande ex-man moet dat begrijpen.

Wat te verwachten van de volgende aflevering van 'The Kardashians'

Kims gesprek over haar relatie met Kanye lijkt de weg vrij te maken voor de aflevering van volgende week. De trailer laat zien hoe Kim haar eigen unieke stijl probeert te vinden, zonder de invloed van Kanye, en ook probeert hem hun scheidingspapieren te laten ondertekenen.

Slechts vier afleveringen binnen, herinneren The Kardashians fans eraan waarom ze de eerste familie van reality-tv zijn - en we kunnen niet wachten op meer!

Aanbevolen: