Is Kevin Hart geïrriteerd door de grappen over zijn lengte?

Inhoudsopgave:

Is Kevin Hart geïrriteerd door de grappen over zijn lengte?
Is Kevin Hart geïrriteerd door de grappen over zijn lengte?
Anonim

Kevin Hart is ongetwijfeld een van de meest succesvolle komieken ter wereld. Maar ondanks dat feit wordt Harts lengte en vragen hierover vaak op zijn pad gegooid. Vragen zoals de lengte van Hart en of hij groter is dan Tom Cruise zijn nooit ongewoon bij het bespreken van de enorm beroemde acteur/komiek.

Dus, hoe lang is hij? Nou, het is vrij duidelijk dat de man een beetje kort is. Om precies te zijn, Kevin is 5 foot 4 en een half en de helft is belangrijk, zoals de komiek in interviews heeft benadrukt. Het onderwerp van de enorm succesvolle komiek's lengte is al geruime tijd een groot probleem voor fans en co-sterren, met grappen over zijn lengte die vaak zijn kant op vliegen. Heeft Kevin echter een probleem met de grappen over zijn tekortkomingen?

6 Kevin Hart heeft altijd zijn lengte geaccepteerd

Tijdens een interview in 2014 op Oprah Prime, reageert Kevin op de vraag van Oprah hoe hij voelde zich comfortabel met zijn lengte. "Ik heb me er altijd prettig bij gevoeld", vervolgt Hart, "ik heb er meer dan vertrouwen in. Ik ben niet eigenwijs, ik ben zo zelfverzekerd. Ik heb vertrouwen in wie ik ben; Ik heb vertrouwen in de persoon die ik ben. Ik denk dat ik sexy ben. Ik zeg de hele tijd tegen mijn dame: 'Schat, ik ben sexy.' Ik zeg: 'Ik heb net twee lelijke tenen', dat is het. Dat is het enige. Ik hou van mijzelf." Het lijkt erop dat vertrouwen en comfortabel in zijn vel zitten de vaderschapsacteur op een pad heeft gezet om minder om zijn lengte te geven. Tijdens het interview zei Hart verder: "Dit is het. Dit is wat ik kreeg. Dit zijn mijn speelkaarten. Als we aan het pokeren waren, moest ik deze hand laten werken. Dit is het voor mij; dit is wat ik ga rijden, dus hoe omarm je het niet?”

5 Kevin Hart heeft er geen probleem mee om mee te lachen met grappen over zijn lengte

De meeste komieken hebben een dikke huid en kunnen alle vormen van komedie waarderen, vooral de grote. Kevin is geen uitzondering, want hij rolt als het ware vaak met de klappen. Inderdaad, de komiek heeft veel grappen over hoogte gekregen, alleen om te lachen samen met degene die die grap aflevert.

Dwayne Johnson is berucht om Hart over zijn lengte, en de twee zullen regelmatig ruilen en grappen maken over en weer op sociale media en tijdens interviews samen. Kevin kan een weerhaak of prik nemen over zijn lengte en het schijnbaar weglachen met niet meer dan een tweede gedachte.

4 Kevin Hart heeft grappen gemaakt ten koste van zijn lengte

Hart is nooit iemand geweest die zichzelf niet deed in een leuk klein beetje zelfspot. Het is te verwachten dat een komiek zichzelf voor de gek houdt, en Kevin heeft precies dat gedaan, vooral wat betreft zijn lengte.“Ja, mijn voeten zwaaien soms… DUS WAT… Dit is het leven van een misdadiger!!!! @ManFromTorontoSetLife,” was wat de acteur op Instagram plaatste zodat iedereen het kon zien, genieten en lachen in deze hilarische foto, compleet met bungelende Timberlands. De Get Hard-acteur is een lichtend voorbeeld van meegaan met de grap. Het leven is te kort… (Kevin zou dat goed vinden.)

3 His Lady Love lijkt niet op zijn lengte te letten

Kevin en zijn vrouw Eniko Parrish zijn inderdaad een in het oog springend stel. Een van de vele redenen waarom het paar de neiging heeft om visuele aandacht te trekken, is het feit dat Mr. Hart niet precies op ooghoogte staat met het mooie voormalige model De 1.80 meter lange komiek is duidelijk een iets kleiner dan zijn vrouwlief, die 1.80 meter lang is. Ondanks het verschil in lengte lijkt het paar niets dan liefde en bewondering voor elkaar te hebben. Hoewel het paar een paar hobbels op de weg heeft geraakt (Hart bedroog Parrish in 2017, maar ze dumpte de superster niet), Hart's lengte is nooit een probleem geweest.

2 Kevin Hart maakt vaak graag foto's naast lange mensen

Kevin lijkt echt te genieten van een goed zicht gag, vooral als het gaat om zijn lengte. Bij veel gelegenheden zie je misschien een nieuwe foto op sociale media verschijnen van de Central Intelligence-ster die naast iemand van veel grotere lengte staat. Meestal staat Kevin naast grote basketballers, zijn goede vriend The Rock, of zelfs naast de statige Jamie Lee Curris, en is altijd in voor een goede fotograp die het voor de hand liggende tot in het extreme benadrukt.

1 Kevin Harts lengte heeft zijn succes niet belemmerd

Ondanks zijn gebrek aan lengte, heeft Kevin Hart glorieus succes gezien in de komische wereld en die van Hollywood. Verticale uitdagingen hebben zijn prestaties aan de kassa of zijn positie als leidende man in Hollywood niet beïnvloed. Kevin blijft groot leven, ongeacht zijn door God gegeven gest alte. Grote lach van een mammoetartiest.

Aanbevolen: