Fans maken ongepaste grappen over Eminem na de zelfmoordpoging van zijn ex-vrouw

Fans maken ongepaste grappen over Eminem na de zelfmoordpoging van zijn ex-vrouw
Fans maken ongepaste grappen over Eminem na de zelfmoordpoging van zijn ex-vrouw
Anonim

De ex-vrouw van

Amerikaanse rapper Eminem, Kimberly Anne Scott, is naar verluidt in het ziekenhuis opgenomen na een zelfmoordpoging bij haar thuis. De twee delen samen drie dochters. De 48-jarige rapper is de biologische vader van de 25-jarige Haille Jade, en hij is de adoptievader van twee kinderen die biologische banden hebben met Scott.

In de vroege uurtjes van 11 augustus meldde TMZ dat Kimberly Anne Scott met geweld naar het ziekenhuis was gebracht nadat ze op gewelddadige wijze medische hulp had geweigerd. De outlet beweert dat op 30 juli "Kim zichzelf had gesneden, omdat ze verschillende kleine snijwonden aan de achterkant van haar been had en er een goede hoeveelheid bloed op de vloer lag."

In het licht hiervan gingen fans naar Twitter om hun mening over de situatie te delen. Terwijl sommigen haar het beste wensten bij haar herstel, maakten anderen van de gelegenheid gebruik om slecht getimede grappen te maken over Scotts rotsachtige verleden met Eminem.

One twitterde: "Wanneer laat hij [Eminem] de nieuwe single vallen met alle deetz?" Dit was een verwijzing naar het nummer van de rapper uit 2000 genaamd "Kim", waarin hij op brute wijze details geeft over de moord op Scott.

Een ander voegde toe: "De dokters nadat ze haar uit de dood hadden teruggetrokken: Snap back to reality", verwijzend naar Eminem's nummer "Lose Yourself."

De meeste fans lijken echter de ernst van de situatie te begrijpen en bekritiseren degenen die er op dit moment voor kiezen om grappen te maken. Een fan zei: "Nu moet Kim doorgaan. Het hoort niet zo te eindigen."

"Laten we hier allemaal beleefd zijn en geen grappen maken over zelfmoorden of de dood", schreef een andere fan.

Een derde schreef hartstochtelijk: "Degene die deze informatie heeft gelekt, heeft serieus eenbeat nodig. Maar gelukkig herstelt Kim zoals in het artikel wordt vermeld. Ik hoop alleen dat ze de best mogelijke behandeling krijgt en in staat zal zijn om kom op een dag uit deze gemoedstoestand."

"Ik hoop dat ze echt de hulp krijgt die ze nodig heeft. Depressie is een vreselijke donkere plek waar we allemaal op een bepaald moment in ons leven in terechtkomen. Ik hoop dat haar familie haar de steun en kracht geeft die ze op dit moment nodig heeft ", schreef een vierde fan.

Volgens TMZ: "Kim werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht voor zowel medische als psychologische evaluatie, maar is nu weer thuis en herstellende. Het is onduidelijk of ze extra zorg krijgt."

Hoewel Eminem en Scott de afgelopen decennia hun publieke ruzie hebben gehad, hebben de twee aangegeven dat ze elkaar steunen. In Eminem's Revival-album uit 2017 schreef hij het nummer 'Bad Husband', dat heel liefdevol over zijn ex-vrouw spreekt. Hij zong: "Ik hield van je, maar ik haatte die ik, en ik wil die kant niet meer zien. Maar het spijt me Kim, meer dan je ooit zou kunnen begrijpen."

Scott heeft ook vriendelijke woorden gedeeld over de "Mockingbird"-zanger. In 2015 zei ze: "Hij [Eminem] heeft me echt gesteund. We zijn echt goede vrienden. We proberen gewoon onze kinderen samen op te voeden en het voor hen zo normaal mogelijk te maken."

Als je worstelt met zelfmoordgedachten, bel dan de National Suicide Prevention Lifeline op 800-273-8255.

Aanbevolen: