Waarom is de lengte van Kevin Hart zo'n groot probleem voor fans en co-sterren?

Inhoudsopgave:

Waarom is de lengte van Kevin Hart zo'n groot probleem voor fans en co-sterren?
Waarom is de lengte van Kevin Hart zo'n groot probleem voor fans en co-sterren?
Anonim

Googelen op "Kevin Hart height" levert een internetzoeker meer dan 14 miljoen resultaten op. Dus hoewel het handig is om te weten dat de antwoorden op de metingen van Kevin Hart beschikbaar zijn, waarom geeft iedereen zoveel om zijn lengte?

Het is een moeilijke vraag om te beantwoorden, maar er zijn een paar variabelen waarmee u rekening moet houden.

Kevin Hart is een geslaagde acteur en komiek

Het komt erop neer dat Kevin Hart een waanzinnig rijke, waanzinnig getalenteerde en zeer succesvolle acteur en komiek is. Misschien willen mensen meer weten over zijn gest alte, zodat ze het gevoel kunnen krijgen dat hij minder is dan op de een of andere manier.

Hoe kan een man tenslotte zo knap, rijk en succesvol zijn en terugveren van een vreemdgaanschandaal zonder dat er iets niet goed met hem gaat in het leven? Mensen waren opgewonden toen bleek dat Kevin zijn partner had bedrogen, en zijn tienerdochter was degene die hij beweerde 'hem verantwoordelijk te houden'.'

Na die bekentenis leek er niets met Kevin te gebeuren… Behalve dat zijn vrouw nu misschien met iedereen rondloopt, wetende dat haar man met iemand anders was terwijl ze zwanger was van hun zoon…

Dus Kevin Hart lijkt zeker veel geluk te hebben in het leven, en dat zou de emotioneel kleinere mensen om hem heen zich ongemakkelijk kunnen laten voelen, toch? Het is een mogelijke reden waarom mensen naar hem willen graven voor iets waar hij geen controle over heeft.

Maar Kevin is ook het onderwerp geweest van Cancel Culture

Natuurlijk, het is mogelijk dat mensen zich geïntimideerd voelen door Kevin Hart. Maar nogmaals, er zijn een paar redenen waarom mensen Kevin legitiem niet mogen, zoals zijn homofobe opmerkingen uit het verleden en andere problemen waardoor hij op Hollywood's lijst staat die geannuleerd moet worden.

Niemand is verplicht om van de acteur te houden, vooral vanwege de vreselijke dingen die hij in het verleden heeft gezegd (en grapjes over gemaakt). Er is ook zijn onwil om toe te geven dat hij iets verkeerds had gedaan, in plaats daarvan schijnbaar te beweren het slachtoffer te zijn.

Omdat het iets anders aan hem is, en een gevoelig punt, gebruiken mensen blijkbaar Kevins lengte als voer voor grappen en kunnen ze vinden dat hij het verdient om zich ongemakkelijk te voelen, zoals hij eerder zei dat hij het plagen niet op prijs stelt.

Toch, voor degenen die Kevin Hart gewoon haten om redenen die niets te maken hebben met zijn grootte, is het echt volwassen om zijn maten erbuiten te laten. Omdat niet alle kleine mensen eikels zijn, zelfs als Hart dat wel is, dus waarom zou je ze dan toevoegen aan de lijst om te trollen?

Kevin maakt zelf grappen over zijn lengte

Nog een reden waarom mensen geïnteresseerd zijn in de lengte van Kevin Hart? Hij praat er veel over.

Hij heeft gezegd dat hij niets kan doen om zijn lichaam te veranderen, en dat hij het niet erg vindt om klein te zijn, want dat is wie hij is. Cool, prima.

Toen deed hij een leugendetectortest voor de camera en werd hem gevraagd om zijn lengte te verduidelijken. Er waren van die ironische posts op sociale media over hoe hij was 'gegroeid'.

Er zijn ook genoeg grappen op zijn Instagram over hoe zijn voeten bungelen terwijl hij zit, naast Snoop Dogg wiens knieën in vergelijking waarschijnlijk bij zijn oren omhoog staan. De inleiding van zijn show 'Hart to Heart' heeft zelfs de slogan 'de grootste namen, de kleinste gastheer'.

Kevin voelt zich duidelijk genoeg op zijn gemak (of onzeker genoeg?) om zichzelf altijd te kleineren over zijn lengte.

Omdat Kevin altijd grappen maakt, vragen mensen zich af hoe lang hij precies is en of zijn lengte echt zo abnormaal is. Het is misschien Kevins manier om afbreuk te doen aan minder positieve opmerkingen, maar wie weet of iemand zijn gest alte zou hebben opgemerkt als hij er niet zoveel over had gesproken?

Ze zouden het tenminste niet merken, tenzij hij naast zeer lange mensen zoals Shaq en Snoop Dogg bleef staan…

Is Kevin Hart de kortste acteur in Hollywood?

Misschien zijn fans geïnteresseerd in Kevin Harts lengte omdat ze denken dat hij vreemd klein is omdat hij een Hollywood-beroemdheid is.

Als dat het geval is, kan het voor fans (en critici) intrigerend zijn om te horen dat Kevin Hart slechts een van de vele 'korte' mannen in Hollywood is. Hoewel hij iets kleiner is dan Tom Cruise, bevindt hij zich nog steeds in goed gezelschap met beroemdheden van dezelfde lengte als Daniel Radcliffe, Ken Jeong, Haley Joel Osment en Elijah Wood.

Echter, realistisch gezien, op basis van foto's, is Kevin waarschijnlijk een tikkeltje kleiner dan al die acteurs (en heel wat vrouwelijke beroemdheden van dezelfde lengte).

Het punt is dat het hem niets kan schelen, en dat zou iemand anders ook niet moeten doen. Zoals iedereen die geen pestkop is, zal beseffen, betekent lengte niet veel in het geheel van dingen, vooral als het gaat om succes in Hollywood -- en Kevin Hart is het bewijs.

Zelfs als hij sommige mensen pijn heeft gedaan om te komen waar hij is, is Kevin Hart trots op zijn lengte van 5'2 en alles wat hij heeft bereikt, ondanks dat hij niet de langste acteur op de set of de meest torenhoge komiek op het podium is.

Aanbevolen: