Lily James voelde zich 'bevrijd' door Pamela Anderson te spelen in nieuwe Hulu-show

Inhoudsopgave:

Lily James voelde zich 'bevrijd' door Pamela Anderson te spelen in nieuwe Hulu-show
Lily James voelde zich 'bevrijd' door Pamela Anderson te spelen in nieuwe Hulu-show
Anonim

Lily James heeft onthuld hoe 'bevrijd' ze zich voelde toen ze Pamela Anders speelde in de nieuwe Hulu-serie Pam & Tommy.

Hoewel de rol als de schoonheid van Baywatch een uitdaging was, vertelde ze PORTER dat ze genoten heeft van de transformatie. 'Ik heb nog nooit zo hard gewerkt. Ik lees de boeken die [Anderson] heeft geschreven, ik lees haar poëzie, ik kan meepraten met al haar interviews.'

Lily James ziet er onherkenbaar uit in nieuwe Hulu-show

De show haalde vorig jaar de krantenkoppen toen de 32-jarige actrice foto's plaatste van zichzelf in kostuum als Anderson. Met een groot aantal kenmerkende leren outfits naast het iconische rode badpak, zag de Assepoester-ster er onherkenbaar uit.

James legde uit dat het kostuum en de make-up elke dag vier uur nodig hadden om te perfectioneren en werden geleverd met een prothetische bodysuit. 'Natuurlijk was er de fysieke transformatie. Langzaam vond ons ongelooflijke team een balans waarin ik op Pamela leek, maar ook het gevoel had dat ik er doorheen kon.

'Ik heb nog nooit iets gedaan waar ik er heel anders uitzie dan mezelf. En ik zou heel graag in deze geest doorgaan, omdat ik voelde dat er iets heel bevrijdends en bevrijdends in zat. Daar kwam moed uit voort. Een moed die voortkwam uit… verdwijnen.'

Nieuwe Hulu Show Chronicles Pamela Anderson's Rocky Marriage

Het drama Pam & Tommy vertelt het verhaal van het sekstape-schandaal dat Pamela en haar toenmalige echtgenoot Motley Crue-drummer Tommy Lee (gespeeld door Sebastian Stan) tijdens hun rotsachtige huwelijk van drie jaar op zijn kop zette.

Lily zei dat ze gelooft dat de effecten van dat schandaal vandaag de dag nog steeds voelbaar zijn. 'Het veroorzaakte een internet- en beroemdheidscultuur die volgens mij gewoonweg uit de hand is gelopen. Er bestaat nu niet zoiets als privacy. […] We delen constant ons leven – met een publiek dat niet echt om je geeft. En informatie weggeven aan bedrijven die het voor winst gebruiken. Ik ken een tijd voordat dat gebeurde, maar er zijn jonge meisjes die geen idee hebben.

'Dit was een triggermoment dat onbedoeld een nieuwe tijd inluidde… Ik hoop dat er veel is veranderd. Maar soms voelt het alsof het niet voldoende is veranderd.'

De ranzige tape werd gestolen door Rand Gauthier, die wordt gespeeld door Seth Rogen in de Hulu-show, nadat Tommy Lee naar verluidt weigerde $ 20.000 te betalen voor bouwwerkzaamheden die hij aan hun huis had uitgevoerd. Nadat hij werd bedreigd door de rotsachtige drummer, stal Gauthier een kluis die het paar in de garage bewaarde, waar geweren en juwelen naast de nieuwe iconische tape stonden.

De bron vertelde The Sun dat Pamela 'niet van plan was om naar deze verschrikkelijke show te kijken, absoluut niet. Nooit.' Tommy Lee is naar verluidt opgewonden om het drama te zien dat op 2 februari wordt uitgezonden.

Aanbevolen: