Nicolas Cage verwacht een baby met een vrouw die 30 jaar jonger is

Inhoudsopgave:

Nicolas Cage verwacht een baby met een vrouw die 30 jaar jonger is
Nicolas Cage verwacht een baby met een vrouw die 30 jaar jonger is
Anonim

Nicolas Cage heeft onthuld dat hij een baby verwacht met zijn vijfde vrouw Riko Shibata. Het wordt het derde kind van de 58-jarige acteur, na de zonen Ka-El Coppola (16) en Weston Coppola (31) uit eerdere relaties.

"De aanstaande ouders zijn opgetogen!" zei de vertegenwoordiger van de acteur.

Cage haalde deze week de krantenkoppen en verscheen op het rondetafelgesprek van The Hollywood Reporters, waar hij sprak over aangevallen worden door een paard genaamd Rain Man.

Nicolas Cage trouwde vorig jaar met Riko

De National Treasure-acteur trouwde op 16 februari 2021 met de actrice tijdens een "zeer kleine en intieme bruiloft in het Wynn Hotel in Las Vegas", aldus de vertegenwoordiger van Cage. Riko, 27 jaar oud, is vier jaar jonger dan de oudste zoon van Cage.

Het stel ontmoette elkaar in 2020 in Shiga, Japan, via gemeenschappelijke vrienden. De acteur was in Japan aan het filmen in Prison of the Ghostland.

Ze maakten hun debuut op de cover van een tijdschrift toen ze in oktober 2021 poseerden voor FLAUNT. Later maakten ze een openbare verschijning op het GQ Men of the Year-feest in 2021 in West Hollywood, Californië.

Nic kondigde de verloving aan op de radioshow van zijn broer Marc Coppola in 2020. "We zijn erg gelukkig samen en we zijn erg opgewonden om die tijd samen door te brengen, dus ik zei uiteindelijk gewoon 'Kijk, ik wil met je trouwen' en we zijn verloofd op FaceTime, "legde hij uit.

Riko is het vijfde huwelijk van Cage na de rotsachtige romantische geschiedenis

Actrice Riko Shibata is zijn vijfde huwelijk. De Moonstruck-acteur was eerder getrouwd met Patricia Arquette en Lisa Marie Presley. Zijn langste huwelijk was met Alice Kim, die in 2016 uit elkaar ging, die moeder was van zijn zoon Ka-El.

Nicolas was in 2019 ook controversieel getrouwd voor slechts een paar dagen met Erika Koike. Na een dronken nacht in Las Vegas stapte het stel in het huwelijksbootje, voordat Cage slechts vier dagen later de nietigverklaring aanvroeg. Tijdens de rommelige scheiding kwam Koike's drugs- en criminele verleden naar voren, waarbij Cage het gevoel had dat hij was opgelicht door de visagist.

Cage deelt zijn oudste Weston met Christina Fulton, hoewel het paar nooit is getrouwd. De 31-jarige muzikant is betrokken geweest bij twee black metalbands en beschrijft zichzelf als een "martial artist" en "spiritualist" in zijn Instagram-bio. Weston heeft ook gedoken in acteren, verscheen in de film van zijn vader Lord of War als helikoptermonteur en speelde onlangs in de MMA-vechterfilm Mojave Diamonds.

Aanbevolen: