R. Kelly verwacht naar verluidt een kind met zijn verloofde

Inhoudsopgave:

R. Kelly verwacht naar verluidt een kind met zijn verloofde
R. Kelly verwacht naar verluidt een kind met zijn verloofde
Anonim

Hoewel R. Kelly is veroordeeld tot meerdere decennia gevangenisstraf, zijn er nog steeds mensen die hem steunen.

Een van hen is Joycelyn Savage, zijn vermeende verloofde; het nieuws van zijn schijnbare verloving kwam via een brief die bij de rechtbank was ingediend, een brief die Joycelyn lijkt te hebben geschreven. In de brief, waarvan ET fragmenten deelde, staat gedeeltelijk dat zij en Kelly een "speciale band" hebben en "diep verliefd zijn".

Kelly was eerder getrouwd met wijlen zangeres Aaliyah, een huwelijk dat later nietig werd verklaard omdat ze toen 15 was. Kelly was nog een keer getrouwd, met Andrea Lee, van 1996-2009.

Hoewel Joycelyns familie beweert dat ze eigenlijk een van Kelly's slachtoffers was, ontkent de 26-jarige die beweringen en stelt dat zij en Kelly verliefd zijn en een baby verwachten.

Het juridische team van Kelly heeft haar beweringen echter niet bevestigd.

R. Kelly's vermeende verloofde zegt dat ze zwanger is van zijn baby

Nieuws over Joycelyns vermeende zwangerschap circuleerde voor het eerst toen op Amazon een boek verscheen waarvan wordt aangenomen dat het door haar is geschreven. Het boek, Love and Joy of Robert, is blijkbaar geschreven door Joycelyn Savage.

In de beschrijving van het boek staat: "Ik was in staat om iets te delen dat Robert niet bekend wilde maken bij het publiek, maar ik smeekte hem om die informatie aan zijn fans te onthullen."

Die informatie bleek het feit te zijn dat Joycelyn naar verluidt zwanger is van het kind van R. Kelly.

Naast het boek vertelde Savage ook aan ET dat ze momenteel vijf maanden zwanger is en een dochter verwacht.

Savage deelde haar echo-opname met ET en legde uit dat zijn advocaat niet wist dat ze zwanger was omdat zij en Kelly (die ze Robert noemt) zich in de vroege stadia van IVF bevonden.

Savage beweerde in het interview met ET ook dat Kelly's huidige advocaat (die volgens haar niet op de foto stond toen zij en de zangeres met IVF begonnen) haar aanmoedigde om haar zwangerschap te beëindigen omdat het geen goede timing was.

Kelly's juridische team weerlegt momenteel de claim

In een eerder rapport van ET werd opgemerkt dat het juridische team van R. Kelly de bewering had weerlegd dat hij een kind verwachtte met Joycelyn Savage.

Het juridische team van de 55-jarige, waaronder advocaat Jennifer Bonjean, "vertelde E! News dat Savage niet zwanger is van het kind van de zangeres."

Savage zegt dat ze "erg opgewonden" is over het krijgen van een kind met Robert, en dat het stel "al heel lang een kind wilde hebben". Ze verklaarde ook dat Kelly er "erg blij mee was, zijn advocaat niet".

Aanbevolen: