Fans reageren op Jennifer Lawrence die haar eerste baby verwacht

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Jennifer Lawrence die haar eerste baby verwacht
Fans reageren op Jennifer Lawrence die haar eerste baby verwacht
Anonim

Jennifer Lawrence is de nieuwe toevoeging aan zwangere beroemdheden en fans kunnen niet gelukkiger zijn. Kylie Jenner en Olivia Munn kondigden ook hun zwangerschap aan, slechts enkele dagen na de actrice.

Dit is het eerste kind van haar en haar man Cooke Maroney samen. Het stel stapte bijna twee jaar geleden in het huwelijksbootje tijdens een prachtige ceremonie in Rhode Island. Ze waren omringd door vrienden en familie en natuurlijk beroemde gasten.

Kris Jenner, Adele, Cameron Diaz, Nicole Richie, Emma Stone, Ashley Olsen, Amy Schumer en Sienna Miller waren allemaal aanwezig op de luxueuze bruiloft.

In juni 2019 noemde Lawrence Maroney "de beste mens die ik ooit heb ontmoet" terwijl hij sprak op de podcast van Catt Sadler. Ze voegde eraan toe: "Hij is het echt, en hij wordt beter." Toen hem werd gevraagd waarom ze ervoor koos om met Maroney te trouwen, vervolgde Lawrence: "Ik weet het niet, ik begon met de basis: 'Hoe voel ik me? Is hij aardig? Is hij aardig? Het is gewoon - dit is het, ik weet dat klinkt echt stom, maar hij is gewoon, hij is - je weet wel. Hij is de beste persoon die ik ooit heb ontmoet, dus ik voel me zeer vereerd om een Maroney te worden."

Een interview van Jennifer van 6 jaar geleden

"Vandaag is ze getrouwd en verwacht ze haar eerste kind." Het is gek hoe het leven werkt.

De Amerikaanse Hustle-actrice gaf een zeldzaam inzicht in de relatie tussen haar en Cooke. Het belang van meisjestijd, evenals slaapfeestjes, is een prioriteit.

"Mijn vriend kwam langs en het was niet gepland, maar ze bracht de nacht door en we sliepen in mijn bed en mijn man sliep in onze logeerkamer," legde ze uit. “Mijn beste vriendin in de hele wereld, we hadden altijd logeerpartijen, en toen trouwde ze toen we nog vrij jong waren. Ik was 24 en ik dacht: 'Nou, ik begrijp het, weet je, het gaat veranderen, je gaat trouwen.' En ze zei: 'Nee, dat is het niet.' ze is al zeven jaar getrouwd - tot op de dag van vandaag hebben we logeerpartijen.'

Nu komt er nog een klein mensje bij hun logeerpartijtjes!

Fans zijn extatisch

Gefeliciteerd Jen en Cooke!

Jen pronkt met haar babybuik!

Zoveel zwangerschapsaankondigingen deze week!

Deze tweet ging viraal sinds deze fan de film van Lawrence uit 2017 met de titel 'Moeder!' gebruikte.

Een andere fan plaatste een foto van Katniss Everdeen die haar baby vasthoudt tijdens de laatste Hongerspelen.

Aanbevolen: