Deze populaire beroemdheden gaan door valse namen

Inhoudsopgave:

Deze populaire beroemdheden gaan door valse namen
Deze populaire beroemdheden gaan door valse namen
Anonim

Beroemdheden komen uit alle lagen van de bevolking om het in entertainment te maken, en er is voor niemand de juiste weg. Er zullen offers moeten worden gebracht en sommige mensen zullen er alles aan doen om de top te bereiken. Dit kan zelfs het veranderen van hun naam omvatten.

Veel sterren gebruiken hun voornaam, maar tal van anderen zullen dingen veranderen. Het is gebruikelijk dat rappers dit doen, aangezien Eminem beter klinkt dan Marshall Mathers en Jay-Z beter klinkt dan Shawn Carter. De sterren op deze lijst hebben ook namen geruild voor iets smakelijkers.

Laten we eens kijken naar enkele sterren die hun naam veranderden voor Hollywood.

8 Lana Del Rey - Elizabeth Woolridge Grant

Tegenwoordig is Lana Del Rey een van de meest populaire zangeressen ter wereld, maar lang voordat ze in staat was om bovenaan de hitlijsten te komen, was ze Elizabeth Woolridge Grant, die absoluut niet lijkt op de naam die ze gebruikt tegen deze tijd. Gelukkig is de naamsverandering en de muziekcarrière helemaal goed gekomen voor deze zangeres, en we kunnen ons niet voorstellen dat veel mensen haar tegenwoordig Elizabeth noemen.

7 Mahershala Ali - Mahershalalhashbaz Gilmore

Mahershala Ali is een van de topacteurs die vandaag in Hollywood werkt, en de toekomstige MCU-ster staat op het punt een nog grotere aanwezigheid in de entertainmentindustrie te worden. Zijn voornaam is een stuk complexer dan wat hij nu doet, en een verandering in religie heeft geleid tot de verschuiving van de achternaam van Gilmore naar Ali. Mahershala is gewoon een verkorte versie van zijn oorspronkelijke voornaam.

6 Mindy Kaling - Vera Chokalingam

De meeste mensen hebben absoluut geen idee wie Vera Chokalingam is, maar miljoenen fans zijn bekend met de naam Mindy Kaling. De voormalige Office en Mindy Project-ster heeft lang geleden de beslissing genomen om haar middelste naam te gebruiken in plaats van haar voornaam, en Kaling is gewoon een verkorte versie van haar achternaam. Interessant is dat Mindy al een gong kreeg voordat ze beroemd was, dus dit was een logische keuze voor een artiestennaam.

5 Vin Diesel - Mark Sinclair

Voordat hij zijn leven een kwart mijl per keer leidde en praktisch zelf in een auto veranderde, stond Vin Diesel oorspronkelijk bekend als Mark Sinclair. Vin Diesel is duidelijk een valse naam, maar het is er een die zo perfect bij de acteur past, dat het gemakkelijk zou kunnen zijn om aan te nemen dat het zijn voornaam was. Er zijn tegenstrijdige verhalen over waar zijn huidige artiestennaam vandaan komt, maar één ding weten we wel: miljoenen fans weten dat hij Vin is en niet Mark.

4 Shania Twain - Eilleen Edwards

Nu zou deze de geest van mensen moeten verbazen. Countrymuzieklegende Shania Twain werd in de jaren negentig een wereldwijde krachtpatser en de overgrote meerderheid van de mensen heeft absoluut geen idee dat haar echte naam Eilleen Edwards is. Om eerlijk te zijn, ze zou hoe dan ook het maken in de muziek, maar Shania Twain heeft een onmiskenbare klank, vooral in vergelijking met de schijnbaar normaal klinkende Eilleen Edwards.

3 Michael Caine - Maurice Micklewhite

Ik zit al sinds de jaren vijftig in de wereld van acteren, het is bijna bizar om te denken dat Michael Caine een artiestennaam is en niet de echte naam van de acteur die in zoveel geweldige films heeft gespeeld. Michael Caine, geboren als Maurice Micklewhite, nam vroeg in zijn carrière de beslissing om zijn artiestennaam te gebruiken, maar hij zou uiteindelijk zijn naam voorgoed veranderen, wat betekent dat Maurice Micklewhite er niet meer is.

2 Nina Dobrev - Nikolina Konstantinova Dobreva

Voormalig Vampire Diaries-ster Nina Dobrev maakte naam op het kleine scherm en miljoenen mensen kennen haar maar al te goed. Voor haar artiestennaam heeft ze haar naam gewoon ingekort, waardoor het aanzienlijk gemakkelijker uit te spreken en smakelijker was voor het publiek. Gelukkig is alles goed gekomen en is Nina Dobrev een begrip geworden dat nog steeds veel gewicht in de schaal legt.

1 Jamie Foxx - Eric Marlon Bishop

Dit is een bepaalde naamsverandering die bijzonder interessant klinkt, en dit is grotendeels te wijten aan het feit dat Jamie Foxx klinkt als een normale naam. De acteur en zanger stond aanvankelijk echter bekend als Eric Marlon Bishop voordat hij een ster werd. Toen hij opkwam in de comedyscene, wist de toekomstige filmster dat vrouwen meer podiumtijd kregen dan mannen, dus veranderde hij zijn naam in iets meer dubbelzinnigs om podiumtijd te krijgen.

Aanbevolen: