Deze beroemdheden zijn getrouwd door Elvis-imitators

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden zijn getrouwd door Elvis-imitators
Deze beroemdheden zijn getrouwd door Elvis-imitators
Anonim

Iedereen kent de gimmick: een stel dat in het heetst van de strijd naar Las Vegas vliegt voor een snelle bruiloft en vaker wel dan niet leidt een man in een Elvis-kostuum de bruiloft. Het is bijna een centraal onderdeel van de Las Vegas-ervaring, en niet alleen dat, het is misschien wel een deel van de economie van de stad.

De traditie is zo oud dat tegenwoordig veel mensen Elvis-imitators laten trouwen voor de lol, inclusief beroemdheden. Sommigen zouden alleen door stand-ins voor The King zijn getrouwd, terwijl anderen onvermurwbaar waren dat Elvis degene zou zijn die met hen trouwt. Dit zijn enkele beroemdheden die in Vegas zijn getrouwd met Mr. Presley aanwezig.

8 Mia Goth en Shia LaBeouf

Een andere van de vele capriolen van de Transformers-ster, beroemd om zijn gevechten en bizarre performancekunstwerken, kwam in 2016 aan het licht. Rapporten dat hij en Mia Goth het niet bonden met een Elvis Pressly-functionaris begonnen te circuleren, hoewel sommigen zeggen dat ze niet officieel zijn getrouwd en net een verbintenisceremonie hebben gehad. De twee moesten uiteindelijk in het huwelijksbootje stappen omdat ze in 2018 gingen scheiden, maar zijn blijkbaar weer bij elkaar en in 2022 verwelkomden ze hun eerste kind.

7 Bette Midler en Martin Von Haselberg

Bette Midler zat altijd vol verrassingen. Niet veel mensen weten dat de beroemde uitgaande Broadway-ster en bekroonde actrice ooit een affaire had met de beroemde norse en mysterieuze underground rocker Tom Waits. Gelukkig was dat voordat ze Martin von Haselberg ontmoette, met wie ze in de jaren tachtig trouwde en sindsdien is gebleven. Het paar vluchtte naar Las Vegas en Midler, ooit degene die een show in elkaar zette, liet Elvis de ceremonie leiden.

6 Sophie Turner en Joe Jonas

Hoewel ze speelde in Game of Thrones, een zeer serieuze televisieshow, is Turner niet iemand die zichzelf al te serieus neemt. Het lijkt erop dat haar man Joe Jonas hetzelfde is. Het paar vluchtte naar Las Vegas na een prijsuitreiking en net als veel andere sterren op deze lijst trouwden ze in de Little White Chapel. Ze sprongen voor het Elvis-pakket en video's van hun bruiloft zijn overal op Instagram en YouTube te vinden en je kunt zien dat ze elke minuut van "Elvis" genieten van hun bruiloft.

5 Britney Spears en Jason Allen Alexander (misschien)

Voordat Kevin Federline er was, voordat Sam Asghari er was, was er het eerste huwelijk van Britney Spears met Jason Allen Alexander. Zoomers zijn te jong om het zich te herinneren, maar oudere Britney-fans herinneren zich het schandaal maar al te goed. Britney ging er met Alexander vandoor voor een vluggertje in Vegas, maar het huwelijk werd binnen een paar uur nietig verklaard. Het paar trouwde in de beroemde Little White Chapel, een trouwlocatie in Vegas die bekend staat om zowel vluggerhuwelijken als om hun optionele Elvis-ministers. Of Elvis de officiant was of niet is niet bevestigd, maar het zou niet het vreemdste zijn om aan dit tumultueuze verhaal toe te voegen.

4 Sarah Michelle Gellar en Freddie Prinze Jr (misschien)

Nog een beroemd stel dat gaat trouwen in de Little White Chapel en een ander stel voor wie niet is bevestigd of Elvis er was of niet. Maar het beroemde verliefde stel, dat enkele jaren later tot op de dag van vandaag samen blijft, staat net zo bekend als goofballs. Met andere woorden, het zou niet vreemd zijn als ze betaald hadden voor de Elvis-behandeling.

3 Lily Allen en David Harbour

De popster trouwde in 2020 met haar man David Harbor van Stranger Things en ze moesten gewoon een Elvis-man met ze laten trouwen. Waarom? Wie weet. Het stel was in ieder geval blij met hun huwelijk. Ze trouwden in de Graceland Wedding Chapel, Allens kinderen waren aanwezig en hopelijk was de nieuwe familie blij met hun feestelijke diner bij In-and-Out Burger.

2 Kourtney Kardashian en Travis Barker

Barker en Kourtney Kardashian stapten in het huwelijksbootje na maandenlange geruchten over waar en wanneer ze eindelijk zouden gaan trouwen. Kourtney droeg een zeer kleine, zeer laag uitgesneden en sexy jurk om met haar lichaam te pronken, en Barker droeg een klassieke smoking. Volgens het stel moesten ze "gewoon" een Elvis-imitator op de bruiloft hebben. Ze deden het gewoon. Het koppel maakte de zaken officieel in 2022.

1 Ter info, Elvis Weddings zou in de problemen kunnen komen

In juni 2022 ontstond er een controverse in Las Vegas toen het landgoed van Elvis Presley een reeks stopzettingsbevelen uitvaardigde aan de vele Elvis-imitators die in Las Vegas bestaan. Het nabootsen van de overleden rockster is hoeveel mensen de kost verdienen en het stoppen van de imitaties zou het einde zijn van een grote Las Vegas-traditie. De meeste imitators weigerden het bevel op te volgen en beloofden door te gaan met het leiden van bruiloften in hun gigantische zonnebril en hun flitsende jumpsuits. Het bevel kwam uit rond dezelfde tijd dat de Elvis-biopic in de bioscoop verscheen, zouden de twee incidenten met elkaar te maken kunnen hebben?

Aanbevolen: