Beroemdheden vallen voor de valse huwelijksceremonie van Halle Berry

Inhoudsopgave:

Beroemdheden vallen voor de valse huwelijksceremonie van Halle Berry
Beroemdheden vallen voor de valse huwelijksceremonie van Halle Berry
Anonim

Eén ding over Halle Berry - ze heeft zeker een geweldig gevoel voor humor.

De 55-jarige Oscarwinnaar plaatste op nieuwjaarsdag een reeks foto's op Instagram. Door de kiekjes leek het alsof ze met haar vriend Van Hunt was getrouwd. Berry had een aantal van haar beroemde vrienden en fans voor de gek gehouden. De Bruised-ster plaatste een foto van zichzelf en Hunt in wat leek op een kerk in een tropisch paradijs.

Halle Berry slaagde erin Dwayne 'The Rock' Johnson voor de gek te houden

Hunt en Berry stonden voor een gebogen A-vormig raam dat uitkeek op een groen helder water. Berry deelde met haar 7,4 miljoen Instagram-volgers het glorieuze strand bezaaid met palmbomen en hutten met rieten daken, terwijl de bergen bedekt waren met mist.

De kleine kamer leek op een kerk, omdat er aan weerszijden van de kamer rijen banken waren die als banken waren gerangschikt. Berry droeg een bloemenkroon en een donkere jurk terwijl ze op haar tenen stond om Van voor het raam te kussen.

"nou… HET IS OFFICIEEL!" gutste ze in haar bijschrift.

Halle Berry liet fans oorspronkelijk weten dat ze een grapje maakte

Maar de tweede afbeelding in haar post onthulde dat ze maar een grapje maakte - terwijl ze een schattige selfie van haar en Hunt ondertitelde met "Het is 2022!" Ze gebruikte oorspronkelijk de hashtag "Gotcha", maar ze leek deze op een gegeven moment uit haar bericht te hebben verwijderd, waardoor het voor haar fans nog moeilijker werd om te vertellen dat ze een grapje maakte.

Niet iedereen die het bericht zag, leek de grap te snappen, of zag Berry's onbewerkte bijschrift misschien niet.

Dwayne "The Rock" Johnson reageerde met meerdere klappende emoji's en schreef: "Gefeliciteerd jullie twee!!! Prachtig!!"

Tia Mowry reageerde op Berry's post met een reeks emoji's van het hart, terwijl haar tweelingzus Tamera Mowry een reeks verliefde emoji's toevoegde.

"GEFELICITEERD KONINGIN, " gutste actrice Meagan Good, terwijl regisseur Ava DuVernay schreef: "Zegeningen, koningin! Wonderfulllll!!!!"

Berry is in het verleden drie keer getrouwd geweest

Halle Berry Echtgenoten
Halle Berry Echtgenoten

Halle Berry's was eerst getrouwd met voormalig professioneel honkbalspeler David Justice, met wie ze in 1993 in het huwelijksbootje stapte. Het paar ging in 1996 uit elkaar en hun scheiding werd het jaar daarop afgerond.

De ster van Monster's Ball begon in 1999 een relatie met singer-songwriter Eric Benét en ze trouwden in 2001.

Benét zocht in 2002 behandeling voor een seksverslaving en het jaar daarop gingen ze uit elkaar.

Halle begon in 2005 een relatie met het Frans-Canadese model Gabriel Aubry en verwelkomde in 2008 hun dochter Nahla, nu 13. De relatie eindigde in 2010. De actrice was verwikkeld in een felle voogdijstrijd met Aubry over haar plannen om in 2012 naar Frankrijk te verhuizen met haar toekomstige echtgenoot Olivier Martinez.

Zij en Martinez verloofden zich later in 2012 en trouwden het jaar daarop, en ze verwelkomde hun zoon Maceo, nu acht, in oktober 2013. Het paar kondigde hun plannen aan om in 2015 te scheiden.

Aanbevolen: