Hier is de primeur over de trainingsroutine van Lili Reinhart Ze ziet er prachtig uit in deze Insta-posts

Hier is de primeur over de trainingsroutine van Lili Reinhart Ze ziet er prachtig uit in deze Insta-posts
Hier is de primeur over de trainingsroutine van Lili Reinhart Ze ziet er prachtig uit in deze Insta-posts
Anonim

Actrice Lili Reinhart is in topvorm, maar haar motivatie om te sporten heeft niets te maken met hoe ze eruit wil zien. Ze traint zodat ze kan eten wat ze wil en zoveel als ze wil.

"Ik heb een heel slecht dieet", deelde de Riverdale-actrice met Us Weekly. "Ik hou echt van junkfood en frisdrank, dus ik moet een actieve levensstijl hebben om te blijven eten zoals ik wil eten. Ik moet mijn hart gezond houden, dus dat is het doel."

Reinhart helpen met dat doel is een personal trainer, "wat een soort van levensveranderend is geweest", deelde ze met Us Weekly. "Ik weet nu gewoon wat ik doe als ik in de sportschool ben, want vroeger deed ik dat totaal niet."

In een reeks tweets in juli 2018 schreef de 22-jarige dat ze van streek was door critici die haar vertelden dat ze niet het recht heeft om onzeker te zijn over haar uiterlijk.

Reinhart reageerde door te tweeten: "Ik ben ofwel niet rond genoeg of niet mager genoeg om me onzeker te voelen."

"Ik voel me echt ontmoedigd door het feit dat zoveel mensen zeggen 'je bent mager, dus hou je mond over het omhelzen van [sic] je lichaam.' Alsof mijn lichaamsdysmorfie niet relevant is vanwege hoe ik eruitzie voor sommige mensen', tweette ze. "Psychische aandoeningen worden erger als mensen zeggen dat je niet het recht hebt om je te voelen zoals je je voelt. Dat is waar we aan het bellen zijn [sic]. Moedig dit gedrag niet aan. Het is destructief. Meer destructief dan je ooit zult beseffen Je begrijpt misschien iemands onzekerheid niet, maar respecteer het."

In een interview met Seventeen Magazine in april 2018 onthulde Reinhart haar lichaamsdysmorfie die werd veroorzaakt door "heel erge acne" die ze ontwikkelde in de zevende klas. Volgens de Anxiety and Depression Association of America is body dysmorphic disorder (BDD) een lichaamsbeeldstoornis die wordt gekenmerkt door aanhoudende en opdringerige preoccupaties met een ingebeelde of lichte afwijking in iemands uiterlijk.

"Ik ontwikkelde een lichte lichaamsdysmorfie - toen ik uitbrak, kon ik een paar maanden lang niet naar mezelf in de spiegel kijken," zei ze vertelde Seventeen Magazine. "Ik herinner me dat ik mijn make-up voor school in het donker deed, wat een vreselijk idee is, maar het is omdat ik mezelf niet in dat felle licht wilde zien."

Ze heeft ook teruggevochten tegen body shammers op Twitter die een foto van haar analyseerden en zich afvroegen of ze een baby verwachtte. Nadat hij in een interview met Harper's Bazaar de rondingen van Marilyn Monroe had gecomplimenteerd, berispte Reinhart een Twitter-gebruiker die de actrice ondervroeg omdat hij zich over het onderwerp uitsprak.

Lili Reinhart's eerlijkheid over haar persoonlijke worsteling met geestelijke gezondheid en BDD is een opluchting geweest voor velen die een soortgelijke ervaring hebben meegemaakt. De belangrijke boodschap die Reinhart hier presenteert, is dat iemands fysieke verschijning niet hun algehele gezondheid vertegenwoordigt en dat veel mensen die deze geestelijke gezondheidsproblemen doormaken, beschaamd worden om stil te zijn.

Voor fans die worstelen met hun fysieke gezondheid, moedigt Reinhart hen aan om te heroverwegen, al was het maar voor hun mentale gezondheid. Ze vertelde Us Weekly: "Ik denk dat ik zou zeggen dat als je een leven leidt waarin je je goed voelt, dat je echt helpt te accepteren hoe je lichaam er op welk moment dan ook uitziet."

Aanbevolen: